Legi ja nie muszę się zastanawiać ilu nas tutaj jest. Zacząłem prowadzić prostego bloga, żeby nie psuć tego forum i żebyś Ty czuł się tutaj komfortowo i nie musiał czytać o moim transwestytyźmie. Statystyki wyświetleń mojego wczorajszego wpisu na blogu na ten moment to 69 wyświetleń w ciągu doby. Wszystkie wyświetlenia są z linku z tego forum, więc nie masz racji Legi, bo więcej niż 2 osoby czytają co piszę. Statystyki moich czterech wczorajszych klipów na moim kanale Youtube to w sumie mniej więcej 100 wyświetleń w ciągu doby. To wszystko wyświetlenia z tego forum albo z bloga, bo moje treści udostępniam tylko tutaj na forum. (Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że jedna osoba na forum może kliknąć na link kilkukrotnie)
Także Legi Twoje postrzeganie sytuacji na tym forum jest mocno niepełne i przekłamane, bo to forum cieszy się chyba jakimś zainteresowaniem tylko problem polega na tym że mało kto tutaj pisze a sporo ludzi tylko czyta.
Legi mój żywioł to mój świat - realny świat, tam się spełniam i sobie żyję zgodnie z twoją sugestia
Wiadomo że jestem sam ze swoimi przebierankami i póki co nie znalazłem żadnej osoby, która by była podobna do mnie. Z natury jestem silnym introwertykiem i więcej jak dwie osoby wokół mnie to już tłok, dlatego nie potrzebuję budować żadnej społeczności, ani zakładać swojego forum, ani tym bardziej by świat kręcił się wokół mnie. Wręcz przeciwnie , im miej szumu wokół mnie tym czuję się lepiej.