Spodnie Damskie Slim

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Re: Spodnie Damskie Slim

Post autor: krzysiu20 » 15 lut 2024, 23:47

Dobra nie odzywam się już. Pierdolę całe to przewrażliwione forum, Jestem przystosowany do realnego świata gdzie panują dzikie i bezwzględne zasady: Albo ubierasz się i wyglądasz dobrze i dzięki temu dobrze funkcjonujesz w babskich ciuchach, albo wyglądasz jak debil i masz hejt i przejebane u postronnych ludzi. Dla mnie zdecydowanie najbardziej satysfakcjonujące jest przebywanie między ludźmi w ulubionym ubraniu. Budowanie wirtualnej forumowej abstrakcyjnej rzeczywistości jest dla mnie kompletnym nonsensem. Dlatego wybaczcie....
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 16 lut 2024, 00:04

Krzyś, przestań się dąsać! widać wyraźnie że chcesz mieć zwyczajny spokój ubierając się bardziej po kobiecemu. Bardziej się kamuflujesz i tak jest dobrze. Jak napisałem, facet musi dobierać garderobę ze smakiem! jak kudłaty facet ubierze sukienkę, będzie to wyglądać źle. Tak samo kudłata kobieta. Są jednak takie elementy ubioru jak spodnie, które można pociągnąć dalej. Te woskowane obcisłe spodnie na 80% facetów będą dobrze leżeć i dobrze wyglądać! Proszę przeczytaj sam siebie, ponieważ mam podobne zdanie.
Zarośnięty facet który ubierze sobie koszulkę z dekoltem, będzie wyglądał niesmacznie. Im głębiej w kobiecą stronę, tym głębiej trzeba tą kobietę przypominać. Tak żeby nie budzić dysonsansu poznawczego.
georgeby
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: georgeby » 16 lut 2024, 08:06

Ja uważam że facet może dobrze eyglądać z elementami kobiecej garderoby. Wszystko w granicy smaku. Widuje facetów w spodniach slim, ale najbardziej rozwalaja mnie rozowe skarpety albo w jakis wzorek. Skoro mozna tak to czemu nie cienkie podkolanowki lub rajstopy ?
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 16 lut 2024, 09:24

legi pisze: 15 lut 2024, 23:03 Widzisz dzięki takim ludziom jak Ty między innymi takie fora umierają a liczebność userow spada. Może za niedługo sam pozostaniesz pisząc dla siebie 😊 swoją filozofię i swoje upodobania. Miłego
No właśnie ze względu na choćby Ciebie Legi, od kilku miesięcy przestałem tutaj pisać o sobie. Ograniczam się tylko do ogólnych komentarzy.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 16 lut 2024, 10:50

Kasieq pisze: 16 lut 2024, 00:04 Krzyś, przestań się dąsać! widać wyraźnie że chcesz mieć zwyczajny spokój ubierając się bardziej po kobiecemu. Bardziej się kamuflujesz i tak jest dobrze. Jak napisałem, facet musi dobierać garderobę ze smakiem! jak kudłaty facet ubierze sukienkę, będzie to wyglądać źle. Tak samo kudłata kobieta. Są jednak takie elementy ubioru jak spodnie, które można pociągnąć dalej. Te woskowane obcisłe spodnie na 80% facetów będą dobrze leżeć i dobrze wyglądać! Proszę przeczytaj sam siebie, ponieważ mam podobne zdanie.
Zarośnięty facet który ubierze sobie koszulkę z dekoltem, będzie wyglądał niesmacznie. Im głębiej w kobiecą stronę, tym głębiej trzeba tą kobietę przypominać. Tak żeby nie budzić dysonsansu poznawczego.
Kasieq ja się nie dąsam. Robię to co lubię publicznie. Oceniają mnie ludzie na ulicy więc krytyka pod moim adresem wyznacza granice tego co mogę a czego nie mogę. Hejt i krytyka nie jest mi obca i już dawno zdążyłem się do niej przyzwyczaić. Widzę że tu na forum ludzie jasno i czytelnie odcinają się ode mnie jako transa, więc ja jasno i czytelnie odcinam się od forumowego absurdu kreowania na siłę damskiej odzieży jako unisex. Dla mnie najcenniejszym jest móc poczuć się normalnie i naturalnie będąc ubranym w damską stylówkę, iść do lokalu na kawkę, zrobić zakupy, pogadać na luzie ze sprzedawcą o ciuchach, rajstopach. Chcę by mój kontakt z ludźmi i wszystko co robię odbywało się zgodnie z normami społecznymi obowiązującymi w przestrzeni publicznej. Czasy gdy prowokowałem ludzi jako facet w damskich (unisex??) ciuchach uznaję jako niechlubną przeszłość i do tego nigdy nie wrócę.
Kasieq ludzie w realu naprawdę potrafią być mili i uprzejmi, mimo tego że widzą że wyglądam jak kobieta. Najprzyjemniejsze jest to gdy ktoś przy byle okazji zagada do mnie, co o dziwo zdarza się dość często gdy wyglądam jak baba i prawie nigdy nie zdarza gdy wyglądam jak zwyczajny facet. A tu na forum ciągle tylko ględzenie: "Nie jestem trans, odcinam się od trans, nie mylcie mnie z trans.... noszę babskie ciuchy ale nie jestem trans... " Panowie macie tutaj jakiś problem, bo jak ktoś wam powie prawdę prosto w oczy to od razu płaczecie że krzywda się wam dzieje.
Ostatnio zmieniony 16 lut 2024, 11:18 przez krzysiu20, łącznie zmieniany 1 raz.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 16 lut 2024, 10:56

georgeby pisze: 16 lut 2024, 08:06 Ja uważam że facet może dobrze eyglądać z elementami kobiecej garderoby. Wszystko w granicy smaku. Widuje facetów w spodniach slim, ale najbardziej rozwalaja mnie rozowe skarpety albo w jakis wzorek. Skoro mozna tak to czemu nie cienkie podkolanowki lub rajstopy ?
Oczywiście że można bardzo wiele, Ubierasz się "z głową" , estetycznie to nawet jak ktoś zauważy to nie zrobi z tego afery. Georgeby wyglądasz okej jak dla mnie.
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 16 lut 2024, 15:54

krzysiu20 pisze: 16 lut 2024, 09:24
legi pisze: 15 lut 2024, 23:03 Widzisz dzięki takim ludziom jak Ty między innymi takie fora umierają a liczebność userow spada. Może za niedługo sam pozostaniesz pisząc dla siebie 😊 swoją filozofię i swoje upodobania. Miłego
No właśnie ze względu na choćby Ciebie Legi, od kilku miesięcy przestałem tutaj pisać o sobie. Ograniczam się tylko do ogólnych komentarzy.
Wiesz jak taka wypowiedź się nazywa? Samouwielbienie! I powiem ci więcej sam się okłamujesz bo kilka razy w tygodniu coś bazgrzesz. Eeeeehhh …
Ostatnio zmieniony 16 lut 2024, 15:58 przez legi, łącznie zmieniany 1 raz.
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe :mrgreen:
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 16 lut 2024, 15:57

krzysiu20 pisze: 15 lut 2024, 17:32
legi pisze: 15 lut 2024, 17:15 Nabrałem więcej odwagi ale spódnice sukienki czy malowanie się to nie moja bajka i to już nie unisex jak dla mnie.
Takie obcisłe woskowane spodnie i cienkie podkolanówki jak dla mnie też nie jest unisex, bo to odzież typowo kobieca.
Jest ok 😂😂😂😂 a tu piszesz co innego. Propozycje mam dla Ciebie - weź znajdź fajną ścianę i z 20 metrów zrób rozbieg 😂
--==ooOOoo==--
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 16 lut 2024, 16:42

legi pisze: 16 lut 2024, 15:54
krzysiu20 pisze: 16 lut 2024, 09:24
Wiesz jak taka wypowiedź się nazywa? Samouwielbienie! I powiem ci więcej sam się okłamujesz bo kilka razy w tygodniu coś bazgrzesz. Eeeeehhh …
Bazgrzę oczywiście ale tylko marny ułamek tego co mógłbym napisać i miałbym do powiedzenia. Bazgrzę tylko o rajstopach pomijając całą resztę niepasującą do forum.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 16 lut 2024, 17:13

legi pisze: 16 lut 2024, 15:57
krzysiu20 pisze: 15 lut 2024, 17:32
legi pisze: 15 lut 2024, 17:15 Nabrałem więcej odwagi ale spódnice sukienki czy malowanie się to nie moja bajka i to już nie unisex jak dla mnie.
Takie obcisłe woskowane spodnie i cienkie podkolanówki jak dla mnie też nie jest unisex, bo to odzież typowo kobieca.
... Propozycje mam dla Ciebie - weź znajdź fajną ścianę i z 20 metrów zrób rozbieg 😂
Legi mordeczko Ty moja. :uscisk . Myślałem nad twoją propozycją, ale szkoda by mi było robić sobie krzywdę w tak piękny dzień . Dzisiaj mamy wiosnę pełną gębą, słoneczko świeci i jest ponad 15 stopni ciepła, aż chce się żyć. W końcu mam trochę wolnego od pracy więc wybrałem się na zakupy. Powiem Ci że było zajebiście a ludzie byli bardzo wyrozumiali wobec mnie. Jedna pani w moim wieku zaczepiła mnie w pasażu galerii handlowej i zapytała: Przepraszam panią , szukam apteki. Odpowiedziałem pani że gdzieś tu na parterze powinna być... Pani do mnie: Ooo, jest już widzę Po czym pani złapała mnie za ramię i powiedziała: Dziękuję kochana... I co Legi da się żyć bez wiecznego dupościsku? Nawet dla transa ludzie potrafią być mili. :lol:
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 16 lut 2024, 17:50

Ok
--==ooOOoo==--
lubie_rajstopy
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: lubie_rajstopy » 17 lut 2024, 01:14

krzysiu20 pisze: 16 lut 2024, 16:42[...]
Bazgrzę oczywiście ale tylko marny ułamek tego co mógłbym napisać i miałbym do powiedzenia. Bazgrzę tylko o rajstopach pomijając całą resztę niepasującą do forum.
Zawsze z zainteresowaniem czytam wszystkie Twoje wpisy tu na forum i bardzo doceniam Twoje odważne i konsekwentne dążenie do bycia sobą publicznie. Ja co prawda nie mam takiej jak Ty potrzeby do stylizowania się ubiorem, makijażem itd. na 100% kobietę, bo mi do pełni psychicznego komfortu w zupełności wystarczają wyłącznie rajstopy. Jednakże wcale nie przeszkadza mi, że Ty masz czasem ochotę, na ile tylko to możliwe, wyglądać jak kobieta, oraz że chcesz się wypowiadać o tym oraz o innych sprawach niż tylko rajstopy czy inne "nowomodne" tematy.
To samo dotyczy również wszystkich innych forumowiczów, których interesują inne rzeczy poza rajstopami i też odczuwają potrzebę, aby o tym tutaj pisać. Oczywiście nie zawsze i ze wszystkimi się zgadzam, ale nie znaczy to, że koniecznie muszę to zaraz ze złością i najwyższym poirytowaniem skomentować i z błotem zmieszać!
Od pewnego czasu na forum już otwarcie przedstawiasz siebie jako transwestytę. Ok, spoko, przyjąłem ten fakt do wiadomości i tyle. Tylko że niestety jest tak, że określenia "transwestyta, transwestytyzm" mają dla większości ludzi, w tym także wielu forumowiczów, wydźwięk zdecydowanie pejoratywny i jednoznacznie źle się kojarzący ze wszystkim co najgorsze. Stąd te wszystkie przytyki i nieprzychylne komentarze pod Twoim adresem...
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 17 lut 2024, 07:03

lubie_rajstopy pisze: 17 lut 2024, 01:14 Od pewnego czasu na forum już otwarcie przedstawiasz siebie jako transwestytę. Ok, spoko, przyjąłem ten fakt do wiadomości i tyle. Tylko że niestety jest tak, że określenia "transwestyta, transwestytyzm" mają dla większości ludzi, w tym także wielu forumowiczów, wydźwięk zdecydowanie pejoratywny i jednoznacznie źle się kojarzący ze wszystkim co najgorsze. Stąd te wszystkie przytyki i nieprzychylne komentarze pod Twoim adresem...
To nie jest tak że ja się czuję transwestytą. To forum od pewnego czasu klasyfikuje mnie jako "trans" co rozumiem jako transwestyta. Lubie_rajstopy oto pierwsza z brzegu opinia między innymi o mnie :
legi pisze: 15 sie 2023, 18:37 Przyglądając się ostatnim wpisom na tym forum stwierdzam że przyjęło ono charakter dla transwestytów przeciwko którym nic nie mam osobiście. Proponuje założyć dla nich osobny dział moda Trans lub samo Trans coś w tym stylu. Niestety podejmowane tematy przez niektórych Panów mocno odbiegają od mody Unisex - spoko rajtuzy i reszta cześć męska - spoko spodnie czy legginsy które są już w dzisiejszych czasach unisex tak samo tyczy się obuwia byle nie na wysokim obcasie bo to już wchodzimy w tematykę trans.

Malowanie się /makijaże: czy spódnice sukienki czy koszule z koronkami to nie jest już unisex i w tym przypadku to forum zyskuje złe imie …

Jak widać w powyższym cytacie to ja swoją postawą i tym co publikuję psuję dobrą opinię forum i to panowie na tym forum mi dają do zrozumienia, że jestem zboczonym transwestytą, gorszym od (normalnych?) panów co noszą damskie rajstopki, rureczki, legginsiki itd. Cóż. jeśli ktoś twierdzi, że rajstopy, legginsy i rurki są unisex, to po prostu jest albo oderwany od realiów tego świata, albo już sam uwierzył w te bzdury, które tutaj wypisuje. Mam prostą zasadę, że z nawiedzonymi, dziwakami i innymi oszołomami nigdy nie rozmawiam na poważnie, tylko schodzę do ich poziomu i im przytakuję :lol: . Zrobili ze mnie transa ? Nie ma sprawy - na potrzeby tego forum mogę nawet być transem, oczywiście w zamian za to torpeduję ich dziwne unisexowe teorie. :lol:

Lubie_rajstopy na tym forum to można jedynie napisać jakie rajtuzki sie dzisiaj nosi, a że kłaki ktoś ogolił na nogach, a że komuś wiecznie zimno w nogi. Nie wiem ile razy w kółko można się katować jednym i tym samym. Lektura tego forum dowodzi, że bycie unsiexowym rajstopkowiczem jest przewidywalne i nudne jak flaki z olejem . Osobiście przyjemność czerpię z przebywania między ludźmi w realnym świecie. Tutaj zawsze coś się dzieje, zawsze coś mnie zaskoczy, jest mega ciekawie i ekstremalnie przyjemnie. Dlatego Lubie_rajstopy jeśli lubisz coś takiego to zostawmy to forum smutnym panom w rajstopkach niech się tutaj wzajemnie adorują i przekonują, że "Ziemia jest płaska i oczywiście UNISEX :lol: " i zapraszam Cię na mojego bloga, gdzie co jakiś czas w miarę możliwości będę wrzucał jakieś treści pisane, fotki, klipy wideo itd...
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 17 lut 2024, 14:38

O w mordę co tu się odpirmanfala - masakra 😂😂😂
--==ooOOoo==--
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 17 lut 2024, 14:43

To nie jest tak że się czuję jak transwestyta - no proszę cię - a jak chcesz się nazwać? Facet który upodabnia się w 100% do kobiety jak mamy nazwać? Facet który nagrywa filmiki że przypomina kobietę jak mamy nazwać? Przebieraniec bo wtedy cię to nie urazi?!
A nas ubierających fragment garderoby damskiej nazwiesz zaraz pajacami?!!! Proszę ogarnij się
--==ooOOoo==--
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 17 lut 2024, 15:36

legi pisze: 17 lut 2024, 14:43 To nie jest tak że się czuję jak transwestyta - no proszę cię - a jak chcesz się nazwać? Facet który upodabnia się w 100% do kobiety jak mamy nazwać? Facet który nagrywa filmiki że przypomina kobietę jak mamy nazwać? Przebieraniec bo wtedy cię to nie urazi?!
A nas ubierających fragment garderoby damskiej nazwiesz zaraz pajacami?!!! Proszę ogarnij się
Mnie nic nie urazi, bo do wszystkiego mam odpowiedni dystans. Dla Ciebie Legi tu na forum mogę być transem, szympansem, słoniem, koniem, wołem i bawołem. To bez znaczenia w wirtualnej, cyfrowej rzeczywistości. Tak jak pisałem to forum niech sobie pozostanie dla unisexowych purystów a ja ogarnę się jako transwestyta w realnym świecie. :lol:
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 17 lut 2024, 16:01

Zgadza się na wszystko masz odpowiedź.
Już domyślam się dlaczego z kobietą nie umiesz się dogadać - nie chce wnikać w szczegóły twoja brocha ale wszyscy wiedzą że twoja chyba już była żona nawet udzielała się tu fajnie i co tak se to pękło ? Skoro z kobieta sie nie dogadasz to tu widzę z facetami na pewno nie !
--==ooOOoo==--
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 17 lut 2024, 16:38

legi pisze: 17 lut 2024, 16:01 Zgadza się na wszystko masz odpowiedź.
Już domyślam się dlaczego z kobietą nie umiesz się dogadać
Myśl, myśl Legi. Myślenie ma przyszłość. ;-) Legi mój brat chodził z dziewczyną przez 7 lat, a jak w końcu wziął z nią ślub, to się rozwiódł z nią po roku.
Domyślasz się dlaczego?
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 17 lut 2024, 21:11

Krzyś, masz naturę mocno falową! falujesz! Czy forum ucierpi od głębszego unisexu ? jakim jest niewątpliwie mniej lub bardziej bycie osobą trans.
Sporo osób, ma podstawowe problemy żeby założyć rajstopy, a przyłapanie ich na tym jest jak zbrodnia. Miękkość w całej okazałości.
Niektórzy tak dbają o "męskość" że aż strach. Czasem jak by wyszło na jaw, - dany osobnik nosi rajstopy! nie! musimy rajstopy twardo uznać że są męskie ! żeby zadbać o swoje kruche męskie ego! niczym Kevin McCallister, który dostał w przedszkolu łomot, za piżamę w dzinozaury.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 17 lut 2024, 22:10

Kasieq nie dbam o to kim jestem na forum , dbam o to by mi było dobrze w realnym świecie. Jestem osobą starszą, nie przywiązuję wagi do mediów społecznościowych. Media społecznościowe to dla mnie tylko zwykłe narzędzie do komunikacji i wymiany informacji. Nie kreuję tutaj swojej osobowości. Był czas kiedy to ja uczyłem się tu na forum od twardzieli, odważniejszych i bardziej doświadczonych ode mnie. Muszę Ci przyznać rację Kasieq z tym, że teraz tu na forum nastała era forumowych miękkich fajek bez kręgosłupa. Może już dalej nie bede pisał...

Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 17 lut 2024, 23:05

Coś pechową rodzina że się szybko rozwodzi - czyżby międzyludzkie stosunki nie do utrzymania 😊 ok wasza sprawa twoja i brata o którym ty wspomniałeś. Proszę żyj w swoich przekonaniach jak ci dobrze i już nie zaburzam tego …
--==ooOOoo==--
Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kolgotki » 17 lut 2024, 23:08

Nie, nie musimy rajstop twardo uznać, że są męskie i nie będziemy ich uznawać za męskie, ponieważ były, są i mam nadzieję, że pozostaną damskie (historię rajstop sobie darujcie, bo znam ją i średniowieczne rajstopy/pończochy męskie mają tyle wspólnego ze współczesnymi co ja z księciem na białym koniu). Męskość to nie jest odwaga założenia rajstop, legginsów, spódnicy czy damskich spodni. To szersze spektrum cech i zachowań. Z resztą obserwując te forum, to unisex w przypadku was skręca mocno w damskim kierunku i zwyczajnie nawet jeśli nie ubieracie się jak kobieta w pełnej okazałości, to nie zmienia faktu, że zakładając np. woskowane legginsy, rurki, spodnie damskie, spódnice itp. wyglądacie od pasa w dół jak kobieta, czy tak powinien wyglądać unisex? Nie.
Awatar użytkownika
roph
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: roph » 18 lut 2024, 15:02

Według mnie, dzięki Miśkowi/Krzysiowi to forum w pewnym momencie przetrwało, a też nadal, dzięki niemu, coś tu się dzieje. Możesz go nie lubić, nie zgadzać się z nim, ale jak na razie, on swoje racje popiera jakimiś argumentami, a ty ograniczasz się do wykluczania.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 18 lut 2024, 17:08

Kolgotki pisze: 17 lut 2024, 23:08 ... Z resztą obserwując te forum, to unisex w przypadku was skręca mocno w damskim kierunku i zwyczajnie nawet jeśli nie ubieracie się jak kobieta w pełnej okazałości, to nie zmienia faktu, że zakładając np. woskowane legginsy, rurki, spodnie damskie, spódnice itp. wyglądacie od pasa w dół jak kobieta, czy tak powinien wyglądać unisex? Nie.
Proste i logiczne. Unisex teoretycznie mógłby tak wyglądać gdyby faceci powszechnie i na równi z kobietami zaczęli nosić damskie ubrania. Wtedy w naturalny sposób zatarła by się granica miedzy tym co damskie a co męskie. Póki co ta granica jest bardzo wyraźna niezależnie od tego, czy się to komuś podoba czy nie...
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 18 lut 2024, 17:28

Zastanówcie się ilu was tu jest a w zasadzie czy tu nie jest towarzystwo wzajemnej adoracji haha… unisex to kiedyś miało nazwę to forum przekształcając się w nowa modę chyba by było adekwatne do prowadzonych tu często monologów na które reaguje tylko dwóch userow. Żyj Misiek w swoim świecie masz do tego prawo tylko na przyszłość bądź otwarty na innych a nie świat się kręcić ma tutaj tylko wkoło Ciebie. Bo jeżeli tylko kręci się wkoło Ciebie to stwórz swoje forum to proste od strony technicznej. Powodzenia
--==ooOOoo==--
ODPOWIEDZ