Czy wasze kobiety wiedzą?

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Ja_Jacek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Re: Czy wasze kobiety wiedzą?

Post autor: Ja_Jacek » 07 lut 2024, 14:14

Cała rzecz polega na tym ,że rajstopy od wielu dekad były uznawane przez większość społeczeństwa obu płci za bieliznę damską. To oczywista oczywistość i nie ma w tym stwierdzeniu niczego odkrywczego . Ale tu należy szukać źródła konfliktu Jeśli z jednej strony kobieta o poglądach nazwijmy je tradycyjnymi, czyli facet ma być męski ,twardy ,trochę niechlujny w ubiorze , ma być taki macho ,a z drugiej strony mamy faceta, który nie pasuje do tego stereotypu ,a wręcz kłoci się z tym wizerunkiem ,to będzie rodzić konflikty w związku.
Bo miłość miłością ,ale jeśli facet przy kobiecie zacznie ubierać sie np .w różową halkę ,to czar miłości pryśnie. Może jeśli zrobi to raz dla zabawy ,to to przejdzie to bez jakichś większych scysji .Ale gdy stanie się to u niego normą ,to sądzę że dojdzie do kłótni w związku na tym polu. Podałem przykład akurat różowej halki ,a nie rajstop ,bo chyba bardziej przemawia do wyobraźni ,jak taka kobieta może faceta w rajstopach odbierać .
ronin
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: ronin » 07 lut 2024, 19:54

Kasieq pisze: 04 lut 2024, 16:52 Jak zareaguje ? shittestem, sprawdzi czyś twardy, czyś faja miętka.
Latem rajstopy do krótkich spodenek tak średnio, chyba że zimno, no i warunek konieczny - bez kłaków! Z kłakami to wygląda w obu wersjach źle, czy to kobieta, czy facet, kłaki pod rajstopami są wstrętne.
Tak że już teraz w domu chodź jak facet w rajstopach den 60 i już, gól nogi. Baba Ci zawsze powie że jej coś nie pasi. Jak ulegniesz, toś przepadł, jak to mówił Andrzej Grabowski u powiatowego. Bez emocji rób swoje.
W pełni zgadzam się z tą wypowiedzią.
Jednak reakcje mogą być różne. Ważne aby samemu nie dawać odczuwać partnerce, że ciebie to krępuje i raczej podejść obojętnie tak, jakbyś założył np różowe rękawiczki- a dlaczego nie :)
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 07 lut 2024, 22:12

Ja_Jacek pisze: 07 lut 2024, 14:14 Cała rzecz polega na tym ,że rajstopy od wielu dekad były uznawane przez większość społeczeństwa obu płci za bieliznę damską. To oczywista oczywistość i nie ma w tym stwierdzeniu niczego odkrywczego . Ale tu należy szukać źródła konfliktu Jeśli z jednej strony kobieta o poglądach nazwijmy je tradycyjnymi, czyli facet ma być męski ,twardy ,trochę niechlujny w ubiorze , ma być taki macho ,a z drugiej strony mamy faceta, który nie pasuje do tego stereotypu ,a wręcz kłoci się z tym wizerunkiem ,to będzie rodzić konflikty w związku.
Bo miłość miłością ,ale jeśli facet przy kobiecie zacznie ubierać sie np .w różową halkę ,to czar miłości pryśnie. Może jeśli zrobi to raz dla zabawy ,to to przejdzie to bez jakichś większych scysji .Ale gdy stanie się to u niego normą ,to sądzę że dojdzie do kłótni w związku na tym polu. Podałem przykład akurat różowej halki ,a nie rajstop ,bo chyba bardziej przemawia do wyobraźni ,jak taka kobieta może faceta w rajstopach odbierać .
Gwarantuję ci że nie masz racji - jeśli kobieta będzie czuć się przy facecie bezpieczna, będzie wiedziała że w każdej sytuacji może na niego liczyć i że z każdej biedy jakoś wspólnie wyjdą - różowa halka niczego nie zmieni.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Ja_Jacek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Ja_Jacek » 08 lut 2024, 14:00

Danon ,możemy polemizować na ten temat bez końca. I ja będę Ci przedstawiał moje racje ,a Ty swoje .A "gwarancje " jakie by tu nie były z obu stron nic tutaj nie pomogą .
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 08 lut 2024, 21:58

JaJacku - ja nie teoretyzuję - ja mówię ci o własnych doświadczeniach życiowych i grona osób znajomych.
Ja_Jacek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Ja_Jacek » 09 lut 2024, 13:05

Twój wcześniejszy wpis posłuży mi jako odpowiedź.
Danon pisze: 06 lut 2024, 06:58 Czy aby nie generalizujesz?
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 09 lut 2024, 23:42

Danon, jak kobieta będzie się czuć bezpiecznie przy facecie który się chwieje w posadach zakładając rajstopy na nogi. Jak kobieta będzie się czuć przy facecie którego można sterować i wodzić nim za nos, stosując shittesty.
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 10 lut 2024, 21:05

Żadna ideologia, facet chodzi w czym chce i jak chce! a jak jest słaby to mu nawet filcaki i łopata nie pomoże.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 10 lut 2024, 22:29

Na tym to polega - najpierw pokaż kobiecie na co cię stać - później rozmawiaj w co się ubierasz - myślę że czyny mówą więcej niż słowa.
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 11 lut 2024, 02:05

Żylaczek79 pisze: 11 lut 2024, 01:08 Ideologia mająca na celu ukrycie dewiacji. Bo nie ma co ukrywać że mężczyzna malujący paznokcie, noszący szpilki czy kozaki oraz spódnice czy sukienki jest i będzie postrzegany jako dewiant.
A ci faceci w tych strojach na stronie tytułowej tego forum w tych rajstopach i innych ciuchach wyglądają jako popierd...lency podobnie jak inni co zamieszczaja tu swoje zdjęcia.
łohooooo :D :D :D

Zatem poproszę o diagnozę mojej wg. Ciebie popierd....nej dewiacji.
Strasznie jestem ciekaw.
Dla ułatwienia to kuknij na mnie :)
https://www.imagebam.com/view/GAAIE5
https://www.imagebam.com/view/GA84CD
https://www.imagebam.com/view/GA848U
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 11 lut 2024, 06:27

Żylaczek79 pisze:Ideologia mająca na celu ukrycie dewiacji. Bo nie ma co ukrywać że mężczyzna malujący paznokcie, noszący szpilki czy kozaki oraz spódnice czy sukienki jest i będzie postrzegany jako dewiant.
A ci faceci w tych strojach na stronie tytułowej tego forum w tych rajstopach i innych ciuchach wyglądają jako popierd...lency podobnie jak inni co zamieszczaja tu swoje zdjęcia.
Ja akurat Żylaczkowi79 przyznaję rację. Oczywiście uważam , że należy być całkowicie obiektywnym i ktoś kto podkrada kobietom rajstopy pod wygodnym pretekstem żylaków to taki sam zboczony dewiant jak cała reszta tutaj, tylko z tą małą różnicą że Żylaczku79 jesteś dewiantem z żylakami.
Co do "ideologii" unisex to co tu pisać: sztuczny wymysł panów gustujących w babskich ciuchach i bieliźnie, próbujących to unormalnić by poczuć sie lepiej. Nie mam nic przwciwko temu dopóki wszyscy zdają sobie sprawę z tego co jest normą a co nie w tej kwestii. W końcu każdy człowiek ma jakieś swoje dziwactwa. Tylko że jak ktoś traci kontakt z rzeczywistością i swoje dziwactwa uznaje jako normę ogolną to już jest coś nie halo i niech się nie dziwi , że potem inni się z niego nabijają i uważają za nienormalnego.

P.S. Uprzedzając wszelkie wypowiedzi pod moim adresem: Moja słabość do kobiecych ciuchów to moje największe dziwactwo , z którym sobie jakoś radzę na swój sposób... głównie starając sie wizualnie upodobnić do kobiety, by ludziom się wszystko zgadzało w moim wyglądzie. Komuś nie odpowada to co robię? Trudno - każdy ma prawo do własnego zdania. Komuś imponuję tym że jestem sobą? Cieszę się- każdy ma prawo do własnego zdania.
Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 11 lut 2024, 09:44

hehe - oczywistym jest że wszyscy tu jesteśmy pod jakąś banderą, którą sobie tłumaczymy to czy tamto - by żyło się lepiej. Każdy robi to z jakiś powodów i niech tak będzie. Jeden że wygodnie, drugi że zimno, trzeci że chcę się poczuć sobą, czwarty że ma żylaki a piąty że niby to taka nowa moda, a zakłada by sobie zrobić dobrze. I OK. Póki nie robi sobie dobrze w płaszczu pod gimnazjum, to niech sobie robi co tam chce. Każdy też pewnie sobie jakąś tam teorię do tego ma i pełen luz. Nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora. Do mnie piszą, że ich też jarają rajstopy itp itd i są wielce zdziwieni gdy im odpisuję ze mnie one nie podniecają i nie robię tego co oni. Nikt w to nie wierzy hehe. Każdy jest inny i nie ma co generalizować :) Dla mnie np pewnego rodzaju dewianctwem tudzież powaznym odchyleniem od norm są takie prymitywne obelgi kolegi żylaczka w kierunku osób (reprezentujących co by tu nie gadać pewną społeczność) których zupełnie nie zna.
No ale cóż - z drugiej strony dał nam aż za mocny dowód na to iż Polakiem jest, w myśl pradawnego "przysłowia" - nie znam się, ale się wypowiem :)

Zylaczek - czekam na diagnozę. W spódnicy hehe :)
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 11 lut 2024, 15:20

owszem targałem. Powiem Ci nawet że dwa razy targałem. Ów facet nie był zboczony, a po prostu brakowało mu pewnych rzeczy w jego życiu, a żona w tej kwestii nie wykazywała woli zrozumienia i chęci współpracy. W związku z tym facet nie naciskał i to czego mu brakowało szukał w innych miejscach. I znalazł. I wyartykułował dość precyzyjnie co lubi oglądać i po ustaleniu warunków otrzymał to na czym mu zależało. Oni On ani ja po tym nie czuliśmy się jakoś specjalnie inaczej. Nie ujrzał nic ponad to co pokazuje będąc na publicznej plaży czy basenie. Także jestem bardziej pruderyjny niż bywalcy ogólnodostępnych saun :D :D
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 11 lut 2024, 20:30

Żylaczek - po pierwsze
od samego twojego pojawienia się tutaj wydawało mi się że z tobą coś nie tak. No i wynika że jesteś po prostu przypominającym wyglądem człowieka stworem ze skandynawskich wierzeń ludowych, wywodzącym się z mitologii nordyckiej.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 11 lut 2024, 20:50

Żylaczek79 pisze: 11 lut 2024, 20:17 Krzysiu20 = Misiek72 Jak to kim jesteś? Według definicji encyklopedycznej jesteś transwestyta.
Żylaczku79 a jak ty na to wpadłeś że ja to Misiek72? Pamiętaj o swojej skłonności do żylaków i nie myśl zbyt intensywnie, bo jeszcze Ci żyłka pęknie w główce i będzie tragedia. A przy kompie też tyle nie siedź, jeszcze hemoroidów dostaniesz. Jak się nie wysrasz to dopiero będziesz upierdliwy.

Żylaczku79 chętnie z Tobą porozmawiam trochę dłużej więc nie odchodź zbyt szybko. :lol: ;-)
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 11 lut 2024, 20:59

Kurna, sie okazuje jednak że żylaki nie dość, że nieszczególnie dobrze się prezentują to i jeszcze szkodzą na mózgownicę.
3 zdania a tak wiele niezrozumiałych podstawowych pojęć kompletnie przerosło możliwości pisarskie i zdroworozsądkowe Żylaczka.

Specjalnie dla Żylaczka fotografia w sumie postapokaliptyczna - bo świat się skończył, a jednak jakieś świry na nim pozostały.
Niestety tego zdjęcia nikt nie zamówił by sobie w ramce powiesić na telewizorem. Przecież mogłoby, bo nic zdrożnego na nim nie ma :D Ale skoro jest w necie to może być, że ktoś się pod takie foty zadowala. A gdy się zadowoli, słodko zaśnie i rano pójdzie do pracy:
- może Twoja żona powie mu dzień dobry, bo to Jej szef
- może to Twój lekarz od żylaków
- może uczy Twoje dzieci geografii
- może co niedzielę odmawia kazania
- albo codziennie kupujesz od niego bułki w piekarni

A to przecież dewiant, fetyszysta, pedał i wielbiciel męskich prostytutek.

Chłopie - tak po ludzku palnij Ty się w ten swój pusty łeb, bo takie farmazony sadzisz że masakra.
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 11 lut 2024, 21:01

Żylaczek79 pisze: 11 lut 2024, 20:55 Skąd wiesz ze mam żylaki i druga sprawa mam jakiś cel że konto na tym forum założyłem.
Wystarczyło cie szybko rozpracować inna tym forum i na YouTube gdzie zamieszczasz zdjęcia ze swoich wycieczek w babskich ciuchach po galeriach
ale mistrz rozpracowywania !!!!! HAHAHAH
klik w link który tu Misiek wstawia :D

Ty się Żylaczek za Enigmę mogłeś brać haha
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 11 lut 2024, 21:06

Żylaczek79 pisze:Skąd wiesz ze mam żylaki i druga sprawa mam jakiś cel że konto na tym forum założyłem.
Wystarczyło cie szybko rozpracować inna tym forum i na YouTube gdzie zamieszczasz zdjęcia ze swoich wycieczek w babskich ciuchach po galeriach
A Co tu rozpracowywać? Podaję linki do youtube , wrzucam fotki , opisuje tu co robię, jestem wolnym człowiekiem, robie co chce
Więc jak mam ochotę być transem to jestem i sie nie kryję Żylaczku79.

Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 11 lut 2024, 21:27

to co tu robisz skoro zacząłeś spektakularną bujdą ? Nie posiadając żylaków z nudów zapoznajesz się z rajstopami medycznymi ?
Nawet mając 180cm wzrostu, uda na 72 cm i 110 kg to istnieją rajstopy które możesz nosić. To ustrojstwo się rozciąga :) Śmiało kupuj i miłej zabawy.

P.S. To nie Ty czasem kupujesz ode mnie te zdjęcia i ugniatasz malca całe wieczory ? :D :D :D
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 11 lut 2024, 21:58

Żylaczek79 pisze: 11 lut 2024, 21:29 Pantybosie. Prawdziwy mężczyzna nie zwraca uwagi na takie bzdury jak żylaki
Zgadzam się w 100%.
Być prawdziwym mężczyzną trzeba zawsze.
Ja w sobotę wieszałem półkę i musiałem wywiercić dwie dziury pod nią.
Mogę sobie jedynie wyobrazić reakcję kogoś kto by się pod nią znalazł i zobaczył prawdziwego gościa z wiertarą w akcji.
Mięśnie napięte, sprzęt w gotowości w lekkim rozkroku na drabince. Na większy rozkrok nie pozwalała skórkowa czarna minispódniczka zapinana z przodu na zamek. Moje napięte uda stabilnie i pewnie trzymały mnie na drabinie bym bez szwanku skończył misję wiercenia dwóch dziur. Stanąłem stabilnie, upewniwszy się wcześniej że niegdzie nie zachaczę i nie uszkodzę nowych bardzo cieniutkich czarnych rajstop z błyszczącym szwem z tyłu. Byłoby szkoda, szczególnie że bardzo je lubię do stringów koronkowych z kokardką na pupie. Ale nic się złego rajstopkom nie stało. Może to zasługa mojej drabinkowej stabilności w tych 14 cm lakierowanych szpilkach ? Być może.
dziury wywiercone. Schodzę. Siadam na sofie by odpocząc, zakładam nogę na nogę, uda pięknie połyskują w słoneczku. Odzywa się telefon. oooooo, znów Żylaczek chce kupić fotki nóg w rajstopach by się pod nie zabawiać... ech, ci dewianci... :D :D

nudzi mnie troll. Może admini posprzątają to kłamliwe rajstopowe cudo stąd ?
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 12 lut 2024, 01:33

o hemoroid się wypowiedział :D będzie opowiadał co jest męskie a co nie! masz jakieś kompleksy i już. Ja mam pewne podejrzenie, bo był taki jeden co rajstopy promował i podobnie pisał.
Witam. Od blisko 10 lat mam wskazanie do noszenia uciskowych wyrobów pończoszniczych że względu na żylaki. Zaczynałem od rajstop, jednak do końca wygodne nie były. Testowałem pończochy samonośne,.jednak jak nie zsuwały się po jakimś czasie to silikon odparzał. Najlepszym wyborem okazały się pończoch...
no i jeszcze kłamcuszek że żylaków nie ma. :mrgreen:
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 12 lut 2024, 09:13

Żylaczek79 pisze: 11 lut 2024, 23:33 Swoja droga dziwne ze ten dewiant kupował czy za darmo dostał twoje fotki skoro na pęczki zdjęć kobiet w mini i rajstopach znajdzie. Widać że kobiety go nie kręcą skoro woli oglądać zdjęcia facetów.
Mnie oglądanie tych zdjęć facetów w rajstopach napawa wymiotami i obrzydzeniem. Stad spadam stąd i chce by wszelkie moje posty znikły
zapewniam Cie ze jestem w stanie tak zrobic zdjecie, ze sie kompletnie nie zorientujesz ze to co widzisz nie nalezy do kobiety. I to jest fakt. I nie chce mi się tego udowadniac, bo z faktami co do zasady się nie dyskutuje :D I Twoje powątpiewanie w to nawet mnie nie wzruszy, bo wiem co mogę i jakie mam umiejętności.

Bedzie to wymagało ode mnie trochę przygotowań - ale to do zrobienia.
Tymczasem bye bye - bo raczej szykujesz się do wylotu stąd.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 12 lut 2024, 11:16

Żylaczku79 coś Ci to trollowanie mizernie idzie. Piszesz jak jakaś ciota i miękka fajka. Dowal nam zboczeńcom z grubej rury , bo zasypiam jak Ciebie czytam. Nuda totalna.
Ja_Jacek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Ja_Jacek » 12 lut 2024, 11:16

Oj, ale się tu nawyprawiało . Panowie więcej luzu. Po co te spięcia. Żylaczek79 podejdź do tego wszystkiego z dystansem , a nawet z humorem.
Puściły Ci nerwy ,to się zdarza. Ochłoń i pisz dalej . Nawet jak Ci się cos tu nie podoba , to krytyka też jest potrzebna. Tylko bez obrażania.
Mnie też faceci afiszujący sie publicznie w cienkich rajstopach zbytnio się nie podobają . Sam miałbym wielkie opory żeby pokazać się publicznie w kryjących rajstopach i szortach . Ale jeśli ktoś musi ,chce, tak się nosić to nikt nie moze mu tego zabronić. Powtórzę jeszcze raz ,więcej luzu w komentarzach.
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 12 lut 2024, 12:45

Żylaczek79 pisze: 12 lut 2024, 11:04 Tylko że na tym zdjęciu fotografujesz swoje gnaty. I w swojej dewiacji już zaczynasz nie odróżniać rzeczywistości od fikcji i jesteś jak większość transów święcie przekonany że jesteś nieprzeciętnie piękną kobietą z bajecznie zgrabnymi, super kobiecymi nogami. I do tego niezwykle pożądaną przez osoby tej samej płci co twoja biologiczna skoro widok twoich szczudeł w babskich pantofelkach i rajtkach oraz kłusej kiecy wzbudza takie reakcje.
Sam w jakimś wątku wspominałeś że chcesz wyglądać szalenie kobieco co świadczy o twoje chorobie umysłowej i zatraceniu poczucia rzeczywistości i własnej tożsamości płciowej. Bo jak sam piszesz nawet otwory pod kołki wiercisz w pełnym damskim rynsztunku i jeszcze z rozkoszą opisujesz jak to rozkroku zrobić nie możesz bo zamek od kiecy by ci strzelił. Nie dość że dewiant to jeszcze zapatrzony w siebie narcyz. Tfuuu
haha cóż za diagnoza. gdybyś nie był tak zaciekle agresywnie nastawiony do ludzi z pewnością dostrzegłbyś, że historyjka z wierceniem dziur została naprędce stworzona pod Ciebie. No, ale Ty jesteś tak wrogim i buńczucznym strażnikiem cnót wszelakich, że nie dostrzegasz jak ktoś sobie z Ciebie robi jaja. Twoje wywody świadczą jedynie o Tobie samym, nic tu nie zmienisz i nikt Ciebie nie traktuje poważnie. Żyj sobie swoim prawilnym kłamliwym życiem i daj żyć innym tak jak chcą. Skrycie sobie fantazjuj o rajtuzkach pod żylaczki i tyle. Jesteś tu od dawna, bo znana jest Ci historia Miśka, abo się do niej gdzieś dogrzebałeś - ja się zastanawiam po co tu jesteś. Wyobraź sobie, że jestem wegetarianinem od wielu lat i naprawdę przebywanie baardzo długo w masarni nie jest mi do niczego potrzebne. A gdybym do masarni trafił przypadkowo, to bym z niej wyszedł, a nie uświadamiał wszystkich kupujących że są dewiantami bo jedzą polędwiczkę czy kiełbaskę. Skoro znalazłeś tu wejście to wyjście znajdziesz równie łatwo. Nie męcz się. My Cię tu olewamy a ty się rzucasz jak szmata w pralce. Po co ? No chyba że masz 15 lat i rzadki wąs pod nosem dzięki któremu zmienisz świat, no to wtedy sorry. :D :D
ODPOWIEDZ