Nasze rajstopy

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 29 sie 2008, 10:23

A ona by pomyślała, że jajcarz jesteś i nic poza tym.
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 29 sie 2008, 15:04

Może niekoniecznie, skoro tym handluje. A jak nawet to dążymy do tego, żeby społeczeństwo przyzwyczajać (ale patetycznie mi wyszło).
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 29 sie 2008, 15:18

A może podeślij link z jej aukcją, może my też skorzystamy.
Obrazek
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 29 sie 2008, 15:36

Linku pod ręką nie mam, wystarczy na Allegro wpisać Gatta Holly i jest chyba z 3 sprzedawców. Tylko ceny sobie podnieśli na 4,80 i 4,85. Ale rajstopy rewelacja.
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sie 2008, 16:42

musa pisze:Domyśliła sie pewnie przez rozmiar.
Tzn zna wymiary Twoje i Twojej żony :?:
musa pisze:...Gatta Holly [...]. Tylko ceny sobie podnieśli na 4,80 i 4,85. Ale rajstopy rewelacja.
Moim zdaniem wcale takie rewelacyjne nie są. Pozatym mimo wszystko są tanie, ale lepsze są Gatta Eve, też 8 den, albo Pompea niestety nazwy modelu nie pamiętam, ale jeszcze lepsze od Gatty i też 8 den.
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 29 sie 2008, 17:44

W każdym razie mam drobną żonkę (sprzedawczyni o tym nie wie :lol: )
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sie 2008, 21:49

papa_smerf pisze:...nabywam najzwyklejsze w nzielonych pudełkach Gatta Sofia.
A gdzie Ty je nabywasz :?: Bo u nas nawet w sklepie firmowym Gatta sprzedawczyni niewiedziała co to wogóle jest.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 29 sie 2008, 22:05

Chodzi o takie
http://www.nadine-femme.pl/sklep,3127,, ... 683,0.html

U nas w Małopolsce gdzie się obrócę to są. W nazwyklejszych sklepach, nawet w małych rodzinnych spożywczych z dodatkiem art. przemysłowych.

Nie mylić z pudelkami niebieskimi, bo te są stylonowe i już nie takie fajne.
Cena jest też niższa niż tych z linku i obecnie w zależności od rozmiaru od 3,00 - 3,60 zl/szt.

Tu są tańsze
http://aspiracja.pl/product_info.php?products_id=439
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sie 2008, 22:13

OK, sprzedawczyni mi poradziła żeby poszukać na bazarach, bo sklepach i tak nie ma na to klientów, więc poszukam, ale najpierw muszę poszukać bazaru, bo w mojej okolicy nie ma :-(
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 29 sie 2008, 22:20

Źle ci doradziła, bo na bazarach to ja ich nie widziałem. Ogólnie mówiąc obracasz się w zbyt drogich sklepach, które wolą swoją marżę naliczać od dużych cen, nie od małych i dlatego tam takich rajstop nie ma, ale już w sklepach internetowych są.

Po za tym co to za sklep firmowy, który nie ma pełnej oferty producenta, którego reprezentuje przed klientem?
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 29 sie 2008, 22:25

papa_smerf pisze:Po za tym co to za sklep firmowy, który nie ma pełnej oferty producenta, którego reprezentuje przed klientem?
No właśnie też mnie to zaskoczyło.
Radziu

Post autor: Radziu » 03 wrz 2008, 16:05

Niestety ale dzisiejsza próba zakupu Gatta Sofia również zakończyła się porażką. W wielu sklepach nawet nieznali tego, a jak znali to mówili, że dawno już nie było. Może to dlatego, że w Warszawie niebyło na to popytu :-?
Radziu pisze:Moim zdaniem wcale takie rewelacyjne nie są. Pozatym mimo wszystko są tanie, ale lepsze są Gatta Eve, też 8 den, albo Pompea niestety nazwy modelu nie pamiętam, ale jeszcze lepsze od Gatty i też 8 den.
Te pompea mało widoczne to były pompea velato 8 den color playa. Co do cen, to i Gatta i Pompea to jakieś naście do 20zł. Ale naprawdę są warte swojej ceny.
Radziu

Post autor: Radziu » 10 wrz 2008, 17:42

Dziś wkońcu udało mi się zakupić rajstopy Gatta Sofia. W sumie nie są najgorsze, ale jednak wolę model Laura, różnica w jakości jest znaczna. Jedynie cena jest zachęcająca, Sofia to połowa ceny Gatty.

Przy zakupie sprzedawczyni powiedziała, że rzadko zdarza się, żeby mężczyzna znał się tak na rajstopach :lol:
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 11 wrz 2008, 10:48

Sofia jak zauważyłem ma dwie wersje różniące się wyłącznie ceną. Ta droższa jest lepszej jakości, bardziej elastyczna i gładsza. Chodzi chyba o wersje z elastanem i z lycrą zamiennie.
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 25 wrz 2008, 11:18

Jak dla mnie te rajstopy mają jedną zaletę - nie błyszczą się :-)
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Polecam

Post autor: Magda » 07 paź 2008, 17:50

Osobiście polecam Miss Marylin relax 40 den
obściskują nogę , są w miarę śliskie i połyskliwe mimo grubosci nie widać tego
i przedewszystkim b. trwałe
cena hmm no sporawa ok 10-12 zł
gościom ok 1.70 polecam rozmiar 3 zreszta 3 jest dla facetów dośc uniwersana . 2 nie ma żadnego klinika a 4 no cóz za duża
ODPOWIEDZ