Co dzisiaj na nogach ?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Co dzisiaj na nogach ?
Pod choinkiem 15stki zwykle dostałeś...?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dostać białe rajstopy w sklepie stacjonarnym typu drogeria albo market to trzeba mieć wybitne szczęście. Ja polowałem na takie dość długo ,bo chciałem takie mieć grubsze 30 DEN czy 40 . Ale nic z tego. Musiałem kupić przez internet.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dzisiaj rajstopy Lady Kama 20 den ze wzorkiem. Bardzo ciepłe jak na tą grubość.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
To nisko teściowa Cię browarne ceni . Kiedyś te rajstopy chciałem kupić . To jedne z najtańszych rajstop. No ale w sumie liczy się też sam gest.
A teść ,jeśli go masz , mówi coś o tych Twoich zamiłowaniach do rajstop ?
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam dziś rajstopy kolorowe
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
ja dziś wybrałem Gabriellę 40 DEN w kol. bordo . Za często ich nie niszę ,a już zauważyłem że się zmechaciły w części majtkowej. Szkoda ,bo są rozmiarowo dobrze dopasowane , i materiał jest bardzo przyjemny . Ten kolor tez mi b. odpowiada. Chyba sie długo nimi nie nacieszę.
kasiiaa66 ,takie rajstopy kolorowe które pokazałeś na zdjęciu to podobne widziałem na Temu .
Na zdjęcia jak ma je prezentujesz na nodze to wcale nie wyglądają że to grube rajtki ,tak jak napisał producent.
kasiiaa66 ,takie rajstopy kolorowe które pokazałeś na zdjęciu to podobne widziałem na Temu .
Na zdjęcia jak ma je prezentujesz na nodze to wcale nie wyglądają że to grube rajtki ,tak jak napisał producent.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dzisiejsze przedpołudnie w rajstopach Conte Solo 40 den. To mój standard na zimę.
Czas ogolić nogi.
Czas ogolić nogi.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Miałem kiedyś rajtki z microfibry gabrlielli 40 den i marilyn 40 den. Noszone pod spodnie szybko się niszczą i łapią wszystko co ściera się ze spodni. Ogólnie microfibra u mnie idzie w odstawkę,Ja_Jacek pisze: ↑16 sty 2024, 12:27 ja dziś wybrałem Gabriellę 40 DEN w kol. bordo . Za często ich nie niszę ,a już zauważyłem że się zmechaciły w części majtkowej. Szkoda ,bo są rozmiarowo dobrze dopasowane , i materiał jest bardzo przyjemny . Ten kolor tez mi b. odpowiada. Chyba sie długo nimi nie nacieszę.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
U mnie rajtki z microfibry w zimie przy ujemnych temperaturach na zewnątrz to podstawa. Ale z ich grubością nie przesadzam, najwyżej 40 DEN.krzysiu20 pisze: ↑16 sty 2024, 22:06Miałem kiedyś rajtki z microfibry gabrlielli 40 den i marilyn 40 den. Noszone pod spodnie szybko się niszczą i łapią wszystko co ściera się ze spodni. Ogólnie microfibra u mnie idzie w odstawkę,Ja_Jacek pisze: ↑16 sty 2024, 12:27 ja dziś wybrałem Gabriellę 40 DEN w kol. bordo . Za często ich nie niszę ,a już zauważyłem że się zmechaciły w części majtkowej. Szkoda ,bo są rozmiarowo dobrze dopasowane , i materiał jest bardzo przyjemny . Ten kolor tez mi b. odpowiada. Chyba sie długo nimi nie nacieszę.
Wczoraj jak wspomniałem miałem te z Gabrielli to przy temp. - 10 i lodowatym wietrze ,i było tak sobie . W domu trochę odczuwałem że uda mi zmarzły. Jak jest niewielki mróz to wystarczają nawet 30 DEN z microfibry. Z lycry rajstopy przy ujemnych temp. w ogóle mi nic nie dają ,tak jakbym chodził bez nich. Dlatego nosze je jak sie trochę robi cieplej ,powyżej zera.
Mechacenie się rajstop z microfibry to zależy od tego z czego jest zrobiona ta mieszanka włókien . To nawet można wyczuć namacalnie. Niektóre rajstopy z microfibry są bardziej miękkie od innych. Np. mam rajtki z firmy Lores i tak się nie mechacą jak te z Gabrielli.
Albo np. te z Gatyy 40 DEN kupione w Biedronce są tańsze o połowę od tych z ich sklepu, i się nie mechacą .Ale daje się od razu wyczuć ,że nie są aż tak miękkie i przyjemne w dotyku jak te droższe . Coś za coś . Nie ma róży bez kolców.
Wczoraj w ten ziąb szła przede mną kobieta w spódnicy do kolan, botkach i w cieniutkich rajstopach . Od razu pomyślałem jak ona to wytrzymuje. Może daje radę ,bo morsuje.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja_Jacek w moim przypadku musiałoby być co najmniej -5 stopni bym założył cokolwiek pod spodnie, a wtedy i tak wolę założyć kalesony termoaktywne. Wiadomo że jak długo się przebywa na mrozie to lepiej ubrać się odpowiednio i komfortowo i wiadomo też, że każdy ma inną podatność i wytrzymałość na mróz. Tej zimy już dwa razy wyszedłem na zewnątrz w spódnicy i cienkich rajstopach 20 den, ale tylko podczas ocieplenia powyżej +5 stopni i też nie na długi czas. Dzisiaj na przykład miałem na sobie spódnicę nad kolano i czarne cienkie rajstopy PER TEE 15 den i o dziwo było mi ciepło, tyle że cały czas dosyć szybko chodziłem więc nie zdążyłem zmarznąć. Także rozumiem kobiety chodzące w cienkich rajstopach i podejrzewam, że są już przyzwyczajone. Ja też czasem widuję kobiety w cienkich rajstopach nawet w mroźne dni.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
ehh musze się zmobilizować do ogolenia nóg, strasznie mi się nie chce, a bez tego noszenie rajstop już nie jest tak przyjemne (odkąd pierwszy raz ogoliłem nogi - game changer)
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja tak zarosłem, że wczoraj wziąłem maszynkę do strzyżenia włosów i przystrzygłem sobie włosy na nogach króciutko przy samej skórze. O dziwo efekt całkiem niezły bo kłaków na nogach prawie nie widać.
- Pantyhose
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dziś jakoś iż się ociepliło nie czułem potrzeby na rajtki ale dzień bez rajtek to dzień stracony także wygrzebałem jakieś cienkie rajtki i idealnie się sprawdziły te rajtki to był strzał w 10 nie było mi ani za ciepło ani za zimno perfekcja pozdrawiam miłego dnia wieczoru
Nosze to co lubię a tobie kij do tego
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Raz na tydzień maszynka na nogi, raz na dwa na ręce. Ręce nie mus, ale super wyglądają żyły na gładkich rękach i mięśnie :) apetycznie to wygląda.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja nie mam problemu z owłosieniem na nogach . Mam taki niewielki zarost że nawet nie zawracam sobie głowy żeby go usuwać. Nie mam ,jak niektórzy z tego powodu , takich kłopotów że rajtki się zsuwają przez to ,czy kłaki gryzą nogi pod rajstopami.
- KamilaTS
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Hej, dzisiaj Cecilia de Rafael Eterno super lucido 10 :)
- KamilaTS
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dodaję zdjęcie coś wczesniej nie mogłam
- Załączniki
-
- attach.jpeg (100.21 KiB) Przejrzano 1673 razy
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam Super wyglądasz
- KamilaTS
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dziękuję bardzo :)
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
To też coś wkleję
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- KamilaTS
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A co chciałbyś wiedzieć?
- KamilaTS
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dzisiaj tak dosyć nietypowo, testuję sobie rajstopy z firmy Change nawet ciekawe są
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dobrym zwyczajem jest sie przedstawić na forum, i napisać coś o sobieKamilaTS pisze:A co chciałbyś wiedzieć?
Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka