Co dzisiaj na nogach ?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- KOCHAM RAJSTOPY
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Co dzisiaj na nogach ?
Ja wszystkie rodzaje rajstop noszę i grubość 15 den lub 20 den i czarne przeważnie
- KOCHAM RAJSTOPY
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- KOCHAM RAJSTOPY
- Się Rozkręca
- Kontakt:
No Gatta są super rajstopy i czarne też takie noszę
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Body czarne golf, szorty wełniane, rajstopy 40 den w złote gwiazdki z Lidla i getry :)
- KOCHAM RAJSTOPY
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Masz zajebisty styl. Oby tak trzymać. Szkoda ze mieszkamy tak blisko i nie znamy się osobiście. Pozdrowienia dla Ciebie.
- KOCHAM RAJSTOPY
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja dzisiaj rajstopy miałem bo trochę zimno było jak na gołe nóżki
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja dzisiaj czerwone
- KOCHAM RAJSTOPY
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam ja standard czarne gaata 20
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam dziś spodnie woskowane i rajstopy 15d
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Przerwy też są wskazane. Widzę po sobie, że jak zrobię sobie kilkunasto-dniowy/-tygodniowy detox od rajstop, to następne ich założenie jest satysfakcjonująco przyjemne i choć nigdy już nie poczuję tego, co poczułem za pierwszym razem, gdy je założyłem XXX lat temu, tak mimo wszystko, by choć w małym ułamku doznać znów tej przyjemności, to lubię sobie zrobić na chwilę przerwę, bo jednak przy regularnym użytkowaniu mózg się przyzwyczaja na tyle, że z czasem rajstopy stają się nic nieznaczącym kawałkiem syntetycznego materiału, a tego nie lubię, bo to nie bokserki, które zakładam na pośladki w celach higienicznych i mam zapomnieć, że je ubrałem.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dla mnie rajstopy od kilku lat przestały być oczkiem w głowie. Owszem są przyjemne w noszeniu i chętnie je zakładam, ale nie to jest najważniejsze. Dla mnie mają głównie walor estetyczny jako dopełnienie kobiecego ubioru i w tej kwestii robią rewelacyjną robotę, szczególnie na zgrabnych kobiecych nogach.Kolgotki pisze: ↑02 sty 2024, 23:35Przerwy też są wskazane. Widzę po sobie, że jak zrobię sobie kilkunasto-dniowy/-tygodniowy detox od rajstop, to następne ich założenie jest satysfakcjonująco przyjemne i choć nigdy już nie poczuję tego, co poczułem za pierwszym razem, gdy je założyłem XXX lat temu, tak mimo wszystko, by choć w małym ułamku doznać znów tej przyjemności, to lubię sobie zrobić na chwilę przerwę, bo jednak przy regularnym użytkowaniu mózg się przyzwyczaja na tyle, że z czasem rajstopy stają się nic nieznaczącym kawałkiem syntetycznego materiału, a tego nie lubię, bo to nie bokserki, które zakładam na pośladki w celach higienicznych i mam zapomnieć, że je ubrałem.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
U mnie podobnie. Od jakis 2 lat nosze jak jest cieplo, do szortow albo sporadycznie do spodniczki, ale zeby w domu w tych gaciach siedziec to nie, wole szorty i gole nogi. Zima tez nie ubieram pod spodnie bo zim powaznych u mnie w regionie nie ma poza tym autem jezdze.
Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
- KOCHAM RAJSTOPY
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A ja kupiłem sobie nowyme rajstopy z Polamid bo w lycra zimno jest mi pod dresamikasior pisze: ↑07 sty 2024, 10:36 U mnie podobnie. Od jakis 2 lat nosze jak jest cieplo, do szortow albo sporadycznie spidniczki, ale zeby w domu w tych gaciach siedziec to nie, wole szorty i gole nogi. Zima tez nie ubieram pod spodnie bo zim powaznych u mnie w regionie nie ma poza tym autem jezdze.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
KOCHAM RAJSTOPY ,rajstopy z lycrą na mrozy to wg mnie fatalny wybór . Ja przy temperaturze na zewnątrz 0 st. lub mniej zawsze zakładam rajtki z mikrofibry. Ostatnio kupiłem 20 DEN w Biedronce z GAtty . Niestety ale kolor tylko czarny i mają majtki z koronką . Ale na taką temperaturę około zera pod spodnie najbardziej mi pasują .
Dziś jest duży mróz to wybrałem 40 DEN w kolorze kobaltowym z firmy Lores . Bardzo mi się ten kolor rajstop podoba ,ale wolałbym ,żeby były trochę cieńsze ,30 DEN ,niestety nie mają takich w ofercie.
Mam od nich 30 DEN czerwone ,takie jak na zdjęciu powyżej prezentuje dusiek83 . Jest tylko jeden z nimi problem - farbują ,i to bardzo mocno. Muszę zawsze je prać oddzielnie. To pierwszy przypadek u mnie , że rajstopy puszczają farbę .
Dziś jest duży mróz to wybrałem 40 DEN w kolorze kobaltowym z firmy Lores . Bardzo mi się ten kolor rajstop podoba ,ale wolałbym ,żeby były trochę cieńsze ,30 DEN ,niestety nie mają takich w ofercie.
Mam od nich 30 DEN czerwone ,takie jak na zdjęciu powyżej prezentuje dusiek83 . Jest tylko jeden z nimi problem - farbują ,i to bardzo mocno. Muszę zawsze je prać oddzielnie. To pierwszy przypadek u mnie , że rajstopy puszczają farbę .
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
browarne , zawsze jak ubierałem rajstopy z lycrą takie 15 -20 DEN nawet w niewielki mróz to marzły mi nogi. I to nie żebym wyszedł i stał na mrozie ,ale przy normalnym ruchu -spacer ,zakupy itp. Co innego z rajstopami z mikrofibry. Nawet te cienkie o których wspomniałem 20 DEN z Gatty mikrofibra są dla mnie lepsze niż jakiekolwiek 15 DEN z lycrą. Na pewno w noszeniu pod spodniami te z microfibry sa gorsze ,bo ten materiał nie ma takiego poślizgu jak Lycra i klei się do portek .
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dziś w domu. Moje męskie nóżki w białych grubych rajstopkach :)
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
[/quote]
Jaka marka i grubość?
[/quote]
Nie wiem, kupione w Auchanie, grubości też mie było bo to są takie lekko prążkowane, jak dziewczęce
Jaka marka i grubość?
[/quote]
Nie wiem, kupione w Auchanie, grubości też mie było bo to są takie lekko prążkowane, jak dziewczęce