Męska kolekcja Adrian

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Re: Męska kolekcja Adrian

Post autor: Danon » 07 lis 2023, 22:37

No i znów zrobiło się wesoło - Panowie więcej luzu - innych problemów nie macie?
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 16 lis 2023, 02:53

Widzę że zostałem pominięty po przez dziecinną igraszkę, spekulacje jak i zbędne teorie, zamiast trzymać i wspierać się na wzajem to się sami siebie kąsacie, tak nic się nie zbuduje ehh... Jest jak jest i tyle w temacie więc panowie jeszcze raz, Ma ktoś te rajstopy moro W rozmiarze L a najlepiej XL? Ostatni raz się pytam.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 16 lis 2023, 07:45

Karol - ja takich nie mam. Kiedyś spotkałem rajstopy moro w jakimś sklepie ale nie bardzo mi się podobały więc nie zwróciłem uwagi jaki producent i jaka rozmiarówka. Podejrzewam że inni użytkownicy podobnie - ale jak coś panowie proszę pisać.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 16 lis 2023, 08:09

karol pisze: 16 lis 2023, 02:53 Widzę że zostałem pominięty po przez dziecinną igraszkę, spekulacje jak i zbędne teorie, zamiast trzymać i wspierać się na wzajem to się sami siebie kąsacie, tak nic się nie zbuduje ehh... Jest jak jest i tyle w temacie więc panowie jeszcze raz, Ma ktoś te rajstopy moro W rozmiarze L a najlepiej XL? Ostatni raz się pytam.
Karol nie zostałeś pominięty. Milczenie w Twojej sprawie domyślnie oznacza że nikt nie może Ci pomóc. Jeśli potrzebujesz odpowiedzi na piśmie to odpisuję że nigdy nie interesowały mnie i nie miałem żadnych rajstop męskich.
tommy-79
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: tommy-79 » 16 lis 2023, 12:40

Miałem L. Podarły się w w kroku przy pierwszym założeniu, co nigdy nie zdarzyło mi się w rajstopach damskich w tej grubości. Jak normalnie noszę L to te były ciasne.
Kolgotki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kolgotki » 16 lis 2023, 17:25

karol pisze: 16 lis 2023, 02:53 Widzę że zostałem pominięty po przez dziecinną igraszkę, spekulacje jak i zbędne teorie, zamiast trzymać i wspierać się na wzajem to się sami siebie kąsacie, tak nic się nie zbuduje ehh... Jest jak jest i tyle w temacie więc panowie jeszcze raz, Ma ktoś te rajstopy moro W rozmiarze L a najlepiej XL? Ostatni raz się pytam.
JA NIE MAM. Mam nadzieję, że pomogłem.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 16 lis 2023, 21:58

Tommy-79 i pozostałe łobuziaki którzy posiadali ten model moro, a znacie może odpowiednik zbliżony co do jakości oraz elastyczności tych rajstop preferuję tylko kryjące od 60den w górę, i zwyczane niby dla kobiet też użytkuje a nie muszą być w moro, mogą być jednolite lub inny wzór czy kolor aby sprecyzować to można określić jako gatunek mikrofibry poszukuję, najbardziej polubiłem tą jakość.
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 17 lis 2023, 11:52

karol pisze: 16 lis 2023, 21:58 Tommy-79 i pozostałe łobuziaki którzy posiadali ten model moro, a znacie może odpowiednik zbliżony co do jakości oraz elastyczności tych rajstop preferuję tylko kryjące od 60den w górę, i zwyczane niby dla kobiet też użytkuje a nie muszą być w moro, mogą być jednolite lub inny wzór czy kolor aby sprecyzować to można określić jako gatunek mikrofibry poszukuję, najbardziej polubiłem tą jakość.
Karolu (jeśli można) , idź do sklepu bieliźniarskiego, gdzie mają duży wybór rajstop. Tam określ sprzedawcy swoje oczekiwania i preferencje w tym temacie. Sprzedawca otworzy opakowania i wyciągnie rajstopy, a Ty sobie pomacasz, sprawdzisz, kolor, elastyczność, grubość, dopytasz też o jakość i dobierzesz rozmiar. Sprzedawcy z reguły mają sporą wiedzę w tym temacie.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 19 lis 2023, 14:47

Co do Adriana , to produjuja bardzo duzo meskich rajstop, alena export, bo tam jest zbyt. Na zagranicznych forach mozna poczytac jak sobie chwalą

Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 19 lis 2023, 15:19

kasior pisze: 19 lis 2023, 14:47 Co do Adriana , to produjuja bardzo duzo meskich rajstop, alena export, bo tam jest zbyt. Na zagranicznych forach mozna poczytac jak sobie chwalą

Wysłane z mojego SM-F711B przy użyciu Tapatalka
I tak jak na polskiej stronie internetowej nie ma 3/4 wystawionego asortymentu ?
Poza tym ich jakość, przynajmniej to co kiedyś kupiłem jest beznadziejna. Kiedyś kupiłem beżowe 40-tki, po drugim użytkowaniu miałem już dziurę przy szwie który idzie od tyłu do przodu. Rajstopy niby moro to jest już zupełna porażka. To niby moro zapewne projektowała kobieta ponieważ kompletnie nie ma zielonego pojęcia jak wygląda kolor i wzór moro. Tylko raz kupiłem dwie pary rajstop, i to był właśnie koniec zakupów w Adrianie.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 02 gru 2023, 07:09

Krzysiu20 oczywista racja lecz mam jedno ale, bywając w sklepach a obserwując produkty znanych marek w internecie jest znacząca różnica w cenie dlatego zakupy robię w internecie, i po co iść do sklepu skoro mamy tą stronę, bynajmniej sądzę że po to istnieje.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 02 gru 2023, 07:22

Kamil ja za jednym razem z kolekcji męskiej zamówiłem wszystkie kryjące to tylko nie polubiłem modelu sport, reszta ok jak dla mnie, kwestia gustu, jak i jedna polska firma zrobiła coś dla nas panów w tym kierunku, liczy się gest
Ja_Jacek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Ja_Jacek » 02 gru 2023, 09:34

karol pisze: 02 gru 2023, 07:22 ... jedna polska firma zrobiła coś dla nas panów w tym kierunku, liczy się gest

Zgadzam się w zupełności . I chociaż za to tę firmę cenię .
grzeski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: grzeski » 24 gru 2023, 06:56

Ja_Jacek pisze: 02 gru 2023, 09:34
karol pisze: 02 gru 2023, 07:22 ... jedna polska firma zrobiła coś dla nas panów w tym kierunku, liczy się gest

Zgadzam się w zupełności . I chociaż za to tę firmę cenię .
Jeszcze jest Knittex
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 27 gru 2023, 02:40

Knitex owszem i zniknął tak szybko jak się pojawił z kolekcją męską i nic więcej nie zrobią.
prezes22
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: prezes22 » 31 gru 2024, 00:06

Knittex ofertę męską może ma skromną, ale ma. Rajstopy smart jak dla mnie są naprawdę super, bardzo je lubię.
Sklep internetowy mają tutaj.
ODPOWIEDZ