Falke itp
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Falke itp
Ktoś kupuje rajstopy Falke, Hudson lub podobnych ? Jakieś promocje fajne ktoś upolował ?
Zamówiłem sobie 4x20 DEN ale też z chęcią kupiłbym gdzieś z większym wyborem - szczególnie grubości.
Zamówiłem sobie 4x20 DEN ale też z chęcią kupiłbym gdzieś z większym wyborem - szczególnie grubości.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Re: Falke itp
Przesyłka dotarła. Od bardzo dawna nie kupuję i noszę tanich marketowych wyrobów, a 90% zakupów robię przez internet i się okazuje, że to dobra decyzja. Jakościowo jest rewelacja i naprawdę warto nosić porządne wyroby.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Osobiście od zawsze oszczędzam na ciuchach i męskich i damskich, nie zależy mi na super jakości. Ciuchy mogą być z nawet marketu i najlepiej w promocji , z wyprzedaży. Rajstopy jako produkt wyjątkowo podatny na uszkodzenia i zużycie kupuję za maks 15 zł i więcej nie dam.pantyhosemen12 pisze: ↑24 mar 2023, 10:40 Przesyłka dotarła. Od bardzo dawna nie kupuję i noszę tanich marketowych wyrobów, a 90% zakupów robię przez internet i się okazuje, że to dobra decyzja. Jakościowo jest rewelacja i naprawdę warto nosić porządne wyroby.
Natomiast mam bzika za punkcie komputerów , muszę mieć szybki i nowoczesny a co za tym bardzo drogi. A od kilku lat inwestuję w sprzęt audio wyższej klasy co też jest skarbonką bez dna. Kocham muzykę musi grać najlepiej jak się tylko da i to mnie niesamowicie jara i cieszy, ale to już temat nie na to forum .
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
no to własnie rajstopy w ramach oszczędności powinieneś kupowac jak najdroższe. Czyli bez promocji od 50zł w górę za pare. I wtedy jest to oszczędność.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Kupilem ostatnio pure matt 20 od Falke. Bardzo polecam. Na ogolone nogi bardzo wygodne
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
zgadza się. pure matt są całkiem całkiem. mam 3 pary i się nic nie dzieje z nimi :D
A zakładasz na nieogolone ?? (o zgrozo)
A zakładasz na nieogolone ?? (o zgrozo)
- faux_baum
- Początkujący
- Kontakt:
Niemiecki amazon jak jest prime day miewa dobre promocje na Falke.