Wiek frumowiczów
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Papo Smerfie, jako, że z tym wiekiem "pijesz" również do mnie, to powiem nie mam oporów przed podaniem w profilu, ale nie zrobiłem tego wcześniej, a teraz nie chce mi się wpisywać. Jak ktoś chce, bardzo proszę, moze mi wpisać, nie ma problemu.
Ale tak uściślając temat to jest forum o rajstopach, a nie o wieku noszących. Jest demokracja. ktos chce to podaje, nie chce, nie podaje.
Ale tak uściślając temat to jest forum o rajstopach, a nie o wieku noszących. Jest demokracja. ktos chce to podaje, nie chce, nie podaje.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
musa, już po raz kolejny zaznaczasz, że coś ci się nie chce. Czy ty przypadkiem nie jesteś leniwy?
Przy rejestracji na forum jest rubryka do wypełnienia. Nie jest obowiązkowa, ale jej wypełnienie pociąga za sobą fakt informowania z automatu innych np. o twoich urodzinach. Taka funkcja wprowadza trochę dobrych obyczajów kiedy ktoś komuś może życzyć wszystkiego najlepszego.
Ale jeśli ci się tak bardzo nie chce.... to nie musisz.
Ps. Dane w profilu użytkownika może uzupełniac wyłącznie sam użytkownik i administrator, nikt więcej. Raz już admin twoje lenistwo zastąpił, czy drugi raz zechce - wątpię.
Przy rejestracji na forum jest rubryka do wypełnienia. Nie jest obowiązkowa, ale jej wypełnienie pociąga za sobą fakt informowania z automatu innych np. o twoich urodzinach. Taka funkcja wprowadza trochę dobrych obyczajów kiedy ktoś komuś może życzyć wszystkiego najlepszego.
Ale jeśli ci się tak bardzo nie chce.... to nie musisz.
Ps. Dane w profilu użytkownika może uzupełniac wyłącznie sam użytkownik i administrator, nikt więcej. Raz już admin twoje lenistwo zastąpił, czy drugi raz zechce - wątpię.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
wiesz Radziu ja juz doświadczyłam w swoim życiu i przykrości i wyalienowania i zaczełam sobie b. cenić prywatność- Magda to akurat moje prawdziwe imię- raczej nie zaprzyjaźniam się z nikim bo człowiek z człowiekiem wagon soli zje a go nie pozna.
Cenię sobie prywatność inaczej zaczęłam cenić
Cenię sobie prywatność inaczej zaczęłam cenić
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
Widać, że masz jakiś powód, zraziłaś się czymś, lub raczej kimś i teraz jesteś przesadnie ostrożna. Ja jakoś niewiem, może mam płytką wyobraźnię, ale niewiem jak to wszystko może się przeciw mnie obrócić, więc nie mam oporów z ujawnianiem się. Jeszcze się nie sparzyłem i mam nadzieję, że to nie nastąpi. Chyba mój charaker to powoduje, tzn tak moja Żonka uważa.