Stringi

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 11 sie 2008, 00:39

Natasza to chciałby byc Natasza jak ja Andreą. Czy każdy ma takie kobiece imię ?
Radziu

Post autor: Radziu » 11 sie 2008, 17:16

Adrian, zobacz sobie fotki Nataszy w dziale z fotkami ;-)
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 11 sie 2008, 22:24

Nie zmienia to faktu że stringi bardzo mi się podobają. Gratuluję nabytku :-)
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 11 sie 2008, 22:36

Tylko, że to koronkowe na zdjęciu stringów raczej nie przypomina. Według mnie to model tanga.
Obrazek
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 11 sie 2008, 22:43

Hmm - faktycznie, przy bliższym przyjrzeniu się okazuje się że to raczej nie stringi. No ale koronka ładna (jeśli do tego dość elastyczna to chętnie bym takie nabył).
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 03 wrz 2008, 13:26

A ja, drodzy Bracia_W_Rajstopach przez wszystkie 28 dni jakie spędziłem w tym roku nad naszym zimnym morzem na plaży paradowałem w kąpielówkach-stringach.
Pod koniec pobytu, gdy ludzie zaczeli się rozjeżdżać do domów zaistniała taka scenka. Idę sobie korytarzem domu wczsowego a z przeciwka z bambetlami idzie rodzinka (znana z poziłków i plaży): tatuś, mamusia a przed nimi synalek ok 4-5 lat.
Ja do nich: "O, Państwo już wyjeżdzają?!", a chłopak do rodziców "To pan w dziwnych majtkach". Myślałem, że mamusia, z resztą sympatyczna kobieta, "zjara buraka". Najwyraźniej nie wiedziała, jak zareaguję na stwierdzenie synka. Widać było ulgę na jej twarzy, gdy nie zareagowałem na ten tekst, tylko życzyłem im spokojnej podróży.
Radziu

Post autor: Radziu » 03 wrz 2008, 13:47

Brawo Byczunio, ja chyba na polskiej plaży bym się nie odważył...
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 19 wrz 2008, 10:27

Nieraz brak majtek jest mniej zauważalny niż jakieś dziwne majtki.
Co go stringów to polecane sloggi sensual są coraz trudniej dostępne. Chyba zaprzestano produkcji. Rozmiary powyżej 40 praktycznie nie do zdobycia. Nawet jak sklep internetowy je oferuje, to po kilku dniach od zamówienia oświadcza, że towaru brak w hurtowni. Jestem niepocieszony :-(
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 21 wrz 2008, 15:04

Sloggi sensual chyba faktycznie są wycofane z produkcji, bo coraz trudniej je znaleźć w sklepach, ale mogę polecić jeszcze inne trochę podobne i tak samo dobrze sprawdzające się w naszym przypadku.

Np wiele modeli z Gatty które robione są z microfibry i są bezszwowe, przykładowo takie: http://www.allegro.pl/item437719323_min ... owe_s.html

Bardzo podobne można też kupić w sklepach Pompea i Intimisimi. Wszystkie są dobrze rozciągliwe i pomieszczą co trzeba. Jednak trzeba przyznać, że nie są aż tak fajne jak sloggi sensual.
Radziu

Post autor: Radziu » 23 lis 2008, 22:01

Udało mi się spotkać jeszcze w jednym ze sklepów bieliznę z serii sensual.
Radziu

Post autor: Radziu » 28 gru 2008, 16:43

W Częstochowie w sklepie Triumph w M1 też jest jeszcze trochę bielizny z serii sensual, nawet spory wybór.
ODPOWIEDZ