Man in Pantyhose w mojej okolicy bardzo popularne jest określenie na panów noszących obcisłe spodnie. Często słyszy się określenie PIZDEUSZ W RURKACH. I co ty na to ? Nie obawiasz się że przez rurki ucierpii twoja chorobliwa mania męskości?Men in Pantyhose pisze: ↑06 mar 2023, 19:25 kolego,takie spodnie nosze na condzień,dla mnie spodnie zawsze były dla facetów a panienki niech zostaną przy legginsach i kieckach,zarzuć jesszcze takie z przetarciami-zrobisz furore
Spodnie Damskie Slim
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Spodnie Damskie Slim
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Całkiem trafne w tym przypadku.krzysiu20 pisze: ↑06 mar 2023, 21:00Man in Pantyhose w mojej okolicy bardzo popularne jest określenie na panów noszących obcisłe spodnie. Często słyszy się określenie PIZDEUSZ W RURKACH.Men in Pantyhose pisze: ↑06 mar 2023, 19:25 kolego,takie spodnie nosze na condzień,dla mnie spodnie zawsze były dla facetów a panienki niech zostaną przy legginsach i kieckach,zarzuć jesszcze takie z przetarciami-zrobisz furore
-
- Gaduła
- Kontakt:
Nie gadajcie o tej nie ogolonej brzoskwini, bo się źle mi robi. Hamuję się, żeby nie użyć słów potocznie uważanych za obelżywe.
https://www.istockphoto.com/pl/wektor/% ... -364107776
https://www.alamy.it/foto-immagine-abbi ... 90575.html
https://www.alamy.it/foto-immagine-moda ... archtype=0 stąd gardzę ludźmi którzy siedzą w swojej jaskini, ledwo widząc świat przez ciasną szparkę między powiekami.
niech sobie jeden typ zapamięta - na brzoskwini też kłaki rosną.
też jestem hetero, lubię klimaty trans i wypraszam sobie żeby mnie wywoływać do tablicy w chamski sposób! a jak ktoś jest nie douczony, to niech poczyta co z czym się wiąże.
Chciał kurła tolerancji ? że co kobiety powinny tylko chodzić w spódnicach?- ja nie pytam! ja na te pytania odpowiedzi znam! a nawet jeśli bym ich nie znał. to zdanie żałośnie nietolerancyjnego "faceta" który jęczy o suby i głosi wszem i wobec jaki z niego nie samiec :D
Podlaski bimber mądrej głowie służy! tobie widocznie mocno zaszkodził! może pędzony z płynu do chłodnic, lub z biedry do spryskiwaczy. Nie wnikam.
Sorry Koledzy, ale poczułem się przywołany przez tego typka. Jak można przychodzić na forum, promować swoje fantazje i chcieć ich akceptacji, jednocześnie obrażają i wywyższając się nad formułowiczów. I co pójdzie mała 10 letnia dziewczynka, jakiemuś karkowi nie spodoba się cokolwiek - to ma prawo bić ? będzie jakieś pier doły pisał o kosie! jak żeś taki gieroj idź na front i lataj z scyzorykiem. . PS nie pij bimbru tego co pijesz.
https://www.istockphoto.com/pl/wektor/% ... -364107776
https://www.alamy.it/foto-immagine-abbi ... 90575.html
https://www.alamy.it/foto-immagine-moda ... archtype=0 stąd gardzę ludźmi którzy siedzą w swojej jaskini, ledwo widząc świat przez ciasną szparkę między powiekami.
niech sobie jeden typ zapamięta - na brzoskwini też kłaki rosną.
też jestem hetero, lubię klimaty trans i wypraszam sobie żeby mnie wywoływać do tablicy w chamski sposób! a jak ktoś jest nie douczony, to niech poczyta co z czym się wiąże.
Chciał kurła tolerancji ? że co kobiety powinny tylko chodzić w spódnicach?- ja nie pytam! ja na te pytania odpowiedzi znam! a nawet jeśli bym ich nie znał. to zdanie żałośnie nietolerancyjnego "faceta" który jęczy o suby i głosi wszem i wobec jaki z niego nie samiec :D
Podlaski bimber mądrej głowie służy! tobie widocznie mocno zaszkodził! może pędzony z płynu do chłodnic, lub z biedry do spryskiwaczy. Nie wnikam.
Sorry Koledzy, ale poczułem się przywołany przez tego typka. Jak można przychodzić na forum, promować swoje fantazje i chcieć ich akceptacji, jednocześnie obrażają i wywyższając się nad formułowiczów. I co pójdzie mała 10 letnia dziewczynka, jakiemuś karkowi nie spodoba się cokolwiek - to ma prawo bić ? będzie jakieś pier doły pisał o kosie! jak żeś taki gieroj idź na front i lataj z scyzorykiem. . PS nie pij bimbru tego co pijesz.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
nie spodziewałem ze przez tego gościa (?) taki wesoły poniedziałkowy wieczór mi sę zrobi. :D
śmieszno żenujący
śmieszno żenujący
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No ja akurat w pracy się nudziłem więc miło spędziłem czas na konwersacji z naszym nowym męskim guru od rajstop. Czapki z głów panowiepantyhosemen12 pisze: ↑07 mar 2023, 06:27 nie spodziewałem ze przez tego gościa (?) taki wesoły poniedziałkowy wieczór mi sę zrobi. :D
śmieszno żenujący
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Wpadłem w straszne kompleksy
-
- Gaduła
- Kontakt:
Krzyś, żadnych kompleksów, nie bój się jakiegoś niedobrego pana w nylokach. Noś nadal sukienki, bądź sobą.
Gościu próbuje być wodzem, że tylko on ma prawo mówić co jest właściwe, a co jest dziwactwem.
Powtórzę, bimber mądrej głowie służy.
Gościu próbuje być wodzem, że tylko on ma prawo mówić co jest właściwe, a co jest dziwactwem.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
typ na fejsie teraz farmazony pierdzieli. masakryczny głąb.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Kasieq mój wpis to był zwykly sarkazm. Mam w głębokim poważaniu co pisze Pan Meninpantyhose. Mam też niezły ubaw gdy trolluję i wkórwiam takich tępych osobników, ale nie chcę przesadzać bo mnie Kasior już raz zbanował.Kasieq pisze:Krzyś, żadnych kompleksów, nie bój się jakiegoś niedobrego pana w nylokach. Noś nadal sukienki, bądź sobą.
Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka
-
- Gaduła
- Kontakt:
Krzyś, ja o tym wiem, nie było by zabawy, jak bym nie pociągnął wątku jak gdyby nic. Gościu narobił obory, zwyzywał - on jedyny prawy człowiek z podlasia ! on wie co dobre. Kryptogej. A geje niestety nie bardzo maja z osobami trans po drodze. Jestem można powiedzieć typowym transem, ale się na forum z tym nie obnoszę, chyba pierwszy raz chcę to tak mocno zaakcentować. Nie będzie mnie typ wyzywał od wynalazków i tranzoli. A ty qrfa kim jesteś ? ha. Czy mi przeszkadza że lubisz rajstopy - bym się zapytał. Nie, ponieważ uważam ten rodzaj odzieży za coś z czego mogę jako facet korzystać. Nie mam pociągu do facetów, a ktoś mnie tu chce ciotą nazwać! tak się składa że jak dwóch facetów się kocha - to siłą rzeczy któryś musi być bierny. Się panu brzoskwince omskło, że jest monogamistą bi :D
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Kasieq pan Men in Pantyhose stwierdził że jest lekko bisexualny . Niestety nie napisał jak lekko i pewnie warto by go podpytać i pociągnąć ten wątek. Może by się okazało że nasz męski bohater oprócz wspaniałej i wzorcowej rodziny ma na boku wielbiciela który robi z niego "Women in Pantyhose"
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
gładzenie się po nogach ubranych w rajstopy nie bierze się przecież znikąd. Czy te skłonności bi wyzwolił w Nim ulubiony Krystian w rajstopkach czy moze to jednak zabawy z kibolami tak zadziałały.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Normalne spodnie, nic mocnego - przeciętne proste spodnie. Daleko im do spray jeans'ów/super skiny jegginsów.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Wiesz takie delikatne, ja stosuje typowe rurki damskie, przylegające od dołu do góry.
Teraz otwarcie latam w podkolanówkach jako odpowiednik skarpet i już. Jeśli ktoś się pyta, to mówię że to podkolanówki, czy rajstopy.
Teraz otwarcie latam w podkolanówkach jako odpowiednik skarpet i już. Jeśli ktoś się pyta, to mówię że to podkolanówki, czy rajstopy.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
To że używane łatwo rozpoznać - nowe były by poprzecierane, postrzępione i dziurawe - ale cóż takie czasy. To że damskie - już mniej widoczne - ale generalnie ok.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Miałem jeansy damskie Wrangler Sara Narrow i żonka przy włączonym telewizorze wieczorem szpyknęła i mówi co masz takie obciśnięte te portki. Chyba 2 razy powtórzyła, a ja na to że szerokich już nie noszę. W ostatnią niedzielę w kościele przede mną stała kobieta około 40stki i patrze na jej spodnie miała te same co ja bardzo podobne co na foto co zamieściłem, tylko inny kolor beżowy, a ja byłem w niebieskich...
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Te spodnie akurat mi się podobają.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Uzasadnisz?
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ze względu na kolor, lubie taki soczysty niebieski. Jak przypuszczam jeans pewnie miękki a takie miękkie lubię nosić bo nie cierpie jak spodnie są sztywne i mmie uwierają. No i mają prosty krój , ogólnie to właśnie mój typ spodnimaks1910 pisze:Uzasadnisz?
Maks Twoja żona chyba też takie lubi ...
Wysłane z mojego SM-G525F przy użyciu Tapatalka
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Kolor jest bardziej pastelowy. Rzeczywiście są bardzo miękkie i mimo ze przylegające w ogóle tego nie czuć. Skąd wiedziałeś ze są miękkie? Ogólnie widać ze mam damskie?
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Po prostu rozpoznaję ten typ materiału i widzę jak Ci fajnie leżą te spodnie Maks. Ten jeans jest miękki elastyczny i fajnie dostosowuje się do sylwetki . Mam spodnie z takiego samego materiału. W Pepco kupiłem kiedyś.
No widać że to damskie spodnie, ale spodnie to spodnie i nikt Ci Maks tego nie będzie miał za złe że takie nosisz. Spodnie to nie spódnica byś ludziom się w oczy jakoś rzucał. Noś je do woli i nie przejmuj się tym że są damskie, na pewno nikt nie zauważy.