Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nikt właśnie nie zwrócił na to uwagi. Może gdybym miał jakieś beżowe rajstopy to bardziej rzucałoby się to w oczy. Nie zauważyłem żadnych reakcji poza jednym lub dwoma kobiecymi spojrzeniami ale bez jakiegokolwiek grymasu na twarzy. Dziś też idę tak ubrany do miasta. Jak coś będzie się działo ciekawego to napiszę. Chciałem założyć beżowe rajstopy ale dziewczyna woli czarne :) w sumie ja też najbardziej lubię ten kolor.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
A ja od paru dni codziennie zakladam rajstopki pod spodnie, bo szczerze mowiac to troche mi zimno, zwlaszcza rano (ale nosze je caly dzien) jak musze dojechac do szkoly. Najczesciej zakladam cienkie cieliste lub czarne pod spodnie i na to skarpetki. Ale zdarzylo mi sie w tym tygodniu ze zalozylem grubsze rajstopy (60DEN), no wiec jesli zakladam grubsze to bez skarpetek, najlepsze sa czarne lub biale bo ciezko je odroznic od skarpetek. Ale poki co to jeszcze nie jest tak strasznie zimno zeby zakladac grubsze rajstopy. Obecnie mam na sobie cienkie cieliste (chyba Gatta 15DEN). :P
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Męskie podpaski też są http://www.tena.pl/consumers/products/men/
a z rajstopami to nie o to mi chodziło.
a z rajstopami to nie o to mi chodziło.
No masz rację. Ja dlatego jeszcze noszę tylko podkolanówki i skarpetki damskie. Ale rozumiem, że pod spodnie od garnituru lub inne cienkie, przewiewne (z cienkiego materiału) to dobrze jest zalożyć rajstopki. Albo krótsze spodnie i rajstopki. W końcu od tego też są rajstopy. Aby nosić do takich spodni gdy jest zimno..
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Hmmm.... może to kwestia zachartowania, przez 5 lat pracowałem na dworzu i nawet przez większość czasu nie nosiłem rajstop niezależnie od pogody, nawet przy -20 stopniach, ale ostatnio coraz większy ze mnie zmarźlak. Parę lat temu rajstopy zakładałem przy -5, potem przy 0, a teraz poniżej +5stopni, więc jeszcze za ciepło.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Poczekaj Radziu jeszcze trochę - kiedyś też nie przeszkadzały mi 20 stopniowe mrozy w chodzeniu bez kaleson czy rajstop. Obecnie szybciej sięgam po rajstopy niż moja pani i dłużej je noszę (oczywiście chodzi o temperatury zewnętrzne w skali roku ).
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Danon, coś w tym musi być. Jak chodziłem do szkoły to zimą w rozpiętej kurtce, bez czapki itp, a teraz tak nie umiem. A moja 3 letnia córcia nie nosi rajstopek pod spodnie i nie jest jej zimno.
PS. Zastanawiam się, dlaczego ten temat jest w dziale "wyjścia publiczne..."
EDIT: już wiem, sprawdziłem, poprostu prowadzimy teraz wielkiego offtota
PS. Zastanawiam się, dlaczego ten temat jest w dziale "wyjścia publiczne..."
EDIT: już wiem, sprawdziłem, poprostu prowadzimy teraz wielkiego offtota
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
No cóż moderatorzy - trza by znów jakowyś temat wydzielić . Jak pamiętam to moim dzieciakom też nigdy nie było zimno, a i teraz gdy chłopiec wychodzi pośmigać na motorku, ojciec musi go napominać że wypadałoby coś pod portki założyć. Tak więc Radziu - Twoje maleństwo nie odstaje od normy.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie widzę powodu, bo pomimo małych zygzaków jednak krążymy wokół sedna jakim jest moment rozpoczęcia sezonu rajstopowego.Danon pisze:No cóż moderatorzy - trza by znów jakowyś temat wydzielić
Nie wiem, ale lepszego miejsca nie widzę, bo niby w jakim dziale?Radziu pisze:PS. Zastanawiam się, dlaczego ten temat jest w dziale "wyjścia publiczne..