Czy są ok? Znalazłem na dziale damskim
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Gaduła
- Kontakt:
Re: Czy są ok? Znalazłem na dziale damskim
Masz rację, takie spodnie podkreślą każdy mankament figury. Ty jesteś szczęśliwy, ponieważ masz turbo zgrabne nogi.
Ramoneska, czy płaszczyk pomagają. Mam jedne lekko centkowane, jak by jaśniejsze plamki. Na pierwszy rzut wyglądają jak by nie miały pasować, po ubraniu na siebie aż poczułem pewien zachwyt że tak dobrze leżą.
Ramoneska, czy płaszczyk pomagają. Mam jedne lekko centkowane, jak by jaśniejsze plamki. Na pierwszy rzut wyglądają jak by nie miały pasować, po ubraniu na siebie aż poczułem pewien zachwyt że tak dobrze leżą.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dokładnie tak jest. Po domu można nosić co się chce, ale poza domem trzeba przyzwoicie wyglądać.pantyhosemen12 pisze: ↑22 lut 2023, 13:47 do takich spodni to trzeba... kobiety. Bo jakieś 90% facetów którzy wbijają się w takie rurki nie posiadają w domu lustra i wyglądają tak że szkoda gadać.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
ja bym takich spodni nie załozył nawet w domu. A do swoich nóg zastrzeżeń w sumie nie mam.
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Żona o dziwo stwierdziła ze są ok
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt: