Bawełniany klin
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
A najczęściej chusteczkęmusa pisze:Ale jeszcze a propos obu tematow, tj wojska i rajstop, to czytałem, że w dawnych czasach idac na wojnę rycerz zabierał od swojej ukochanej podwiazkę, pończoszkę lub t.p. Czy tylko z sentymentu?
Fetyszyścidr.pantyhose pisze:A kto nie używa majtek pod rajstopy ? .
Szczerze mówiąc to nie słyszałem o takich, ale to może być podobnie jak z rajstopami z trzecią nogawką.dr.pantyhose pisze:Niektóre modele mają wstawkę bawełnianą aby je używać bez majtek.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Radziu jaja sobie robisz? Większość droższych rajstop z małym klinem ma klin bawełniany, oczywiście te z troche wyższej półki.Radziu pisze:Szczerze mówiąc to nie słyszałem o takich, ale to może być podobnie jak z rajstopami z trzecią nogawką.
Jednak uważam, że nawet kobiety nie noszą normalnie rajstop bez majtek, a bawełniany klin sprawdza się świetnie przy stringach. Pochłania nadmiar potu.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Z kilku różnych źródeł i to "zbliżonych do kobiecych" docierały do mnie informacje, że bawełniany klin jest po to, by móc zrezygnować z noszenia majtek pod rajstopy. Osobiście jednak sądzę po ilości bawełny w tych klinach, że to nie jest prawda.Danon pisze:Prawdę powiedziawszy to nie jestem pewien po co bawełniany klin, ale wydawało mi się że po to aby wyeliminować majtki .
Ja za to Was uraczę wieścią, że są rajstopy f-my Hudson z częścią majteczkową typu "string" o działaniu modelujacym brzuch. Pod te rajstopy trzeba zdecydowanie nosić stringi, albo nic (posiadają bawełniany klin).
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
używałem tych rajstop firmy Hudson- są bardzo fajne, i ta wyżej wspominiana część majtkowa a la stringi jest tak zrobiona żeby nie nosić bielizny pod rajstopami- jest nieprzezroczysta, przewiewna. Same rajstopy bardzo przyjemne- miękki materiał etc. Ale nie ma rzeczy bez wad... mało trwałe są ;/
Pomysł z wyeliminowaniem majtek spod rajstop nie jest nowy, sporo firm robi takie rajstopy ze zintegegrowanymi majtkami pod które nic juz nie trzeba wkładać.
Zresztą, jak juz coś zakładam pod rajstopy, to sa to stringi (męskie), albo nic- i tak jest po prostu najwygodniej.
Pozdrawiam,
Kornecken
Pomysł z wyeliminowaniem majtek spod rajstop nie jest nowy, sporo firm robi takie rajstopy ze zintegegrowanymi majtkami pod które nic juz nie trzeba wkładać.
Zresztą, jak juz coś zakładam pod rajstopy, to sa to stringi (męskie), albo nic- i tak jest po prostu najwygodniej.
Pozdrawiam,
Kornecken
I tutaj już wiemy dlaczego na reklamie męskich rajstop firmy WoMan model jest w samych rajstopach bez majtek. mam dwie pary takich rajstop i są z bawełnianym klinem. Czyli wersja do ubierania bez majtek. Czasem zdaza mi się tak ubierać. Jest fajnie tylko mam wrażenie, że spodnie wtedy trochę opadają. Ze względów zdrowotnych to pewnie noszenie samych rajstop bez majtek jest zdrowsze niż z nimi, czy z obcisłymi slipkami. Jajek nie wolno przegrzewać.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
oj papo smerfie! wiesz jak żyję nie spotkałam chodzących bez bielizny pod rajstopami-chyba że ktoś lubi i się nie ujawnia.
a jak masz 2 i bez jakiegokolwiek klina to co ktoś o mniejszych rozmiarach musi chodzić w bieliźnie?
w gattcie często macie grubszy klin ale nie bawełniany , podobnie w levante, w miss marylinach -ale relaxach jest bawełniany
a jak masz 2 i bez jakiegokolwiek klina to co ktoś o mniejszych rozmiarach musi chodzić w bieliźnie?
w gattcie często macie grubszy klin ale nie bawełniany , podobnie w levante, w miss marylinach -ale relaxach jest bawełniany
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
No tak, tylko po co bawełniany?
Moim zdaniem jest pomocny w przypadku stringów, chłonie troche potu.
Znasz inne uzasadnienie. W koncu zrobienie bawełnianego klina jest technologicznie bardziej skomplikowane, niż z tego samego materiału. Dawniej wogóle rajstopy nie miały klinów z bawełny. Oczywiście rajstopy stylonowe, nie bawelniane.
Moim zdaniem jest pomocny w przypadku stringów, chłonie troche potu.
Znasz inne uzasadnienie. W koncu zrobienie bawełnianego klina jest technologicznie bardziej skomplikowane, niż z tego samego materiału. Dawniej wogóle rajstopy nie miały klinów z bawełny. Oczywiście rajstopy stylonowe, nie bawelniane.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ale tym chyba potwierdzasz, że nosi się rajtki bez bielizny, bo inaczej to ona by była w roli głównej. Mam na myśli panie, bo ja np. czuję się nieswojo bez majtek. Juz stringi sprawę ratują. Nie chodzi o wydzieliny, ale dyskomfort związany z brakiem kontroli nad pewnymi wystającymi częściami ciała.Magda pisze:pozatym weź pod uwagę pewne wydzieliny..
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: