Cześć ;)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Arkadio19921
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Cześć ;)
Witam. Mam na imię Arek. Mam 29lat. Obserwuję to forum już od kilku lat. W rajstopach chodzę już z 16 lat ale niestety się ukrywam. O moim zamiłowaniu do rajstop pończochy i ogólnie damskiej garderoby wie tylko moja żona i jedna znajoma. A o tym że chodzę w rajstopach wie kilka osób i moja teściowa. Niestety mieszkam na wsi a tu wszyscy niestety podchodzą do takich rzeczy z uprzedzeniem. Jedynie na wyjazdach mogę sobie pozwolić na odważniejsze wyjścia.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Cześć ;)
Witaj
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Witamy w klubie
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Witaj na forum!
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Miło poznać kolejnego zakręconego. Czuj sie jak u siebie i bierz wszystkiego na powaznie
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
- Misiek72
- Stary wyga
Witaj. Ja co prawda odpoczywam od rajstop i już uważam że są dla kobiet, ale przywitać się mogę...
Kasiorowi chodziło o to by mnie nie brać na poważnie - to tak na wszelki wypadek jakbyś nie załapał przekazu Kasiora.
Kasiorowi chodziło o to by mnie nie brać na poważnie - to tak na wszelki wypadek jakbyś nie załapał przekazu Kasiora.
- Arkadio19921
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Spoko. Na tym forum już jestem od 2012 tylko nie udzielałem się.Znam większość tematów ;)
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie zakładaj że jesteś pępkiem wszechświata i że Kasior mówił o Tobie. Tu naprawde świat się nie kręci wokół Ciebie a jeśli tak uważasz to juz wiesz, że jesteś w błędzie.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
To teraz musisz nadrobićArkadio19921 pisze: ↑02 wrz 2021, 02:44 Spoko. Na tym forum już jestem od 2012 tylko nie udzielałem się.Znam większość tematów ;)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Czekamy na fotki
-
- Dyskutant
- Kontakt:
A się uśmiałem ,dobre acz kolwiek prawdziwepantyhosemen12 pisze: ↑02 wrz 2021, 08:25Nie zakładaj że jesteś pępkiem wszechświata i że Kasior mówił o Tobie. Tu naprawde świat się nie kręci wokół Ciebie a jeśli tak uważasz to juz wiesz, że jesteś w błędzie.
- Misiek72
- Stary wyga
Panciu12 ilekroć się odezwę dostajesz sraczki. Choćby dlatego warto tutaj być.pantyhosemen12 pisze: ↑02 wrz 2021, 08:25Nie zakładaj że jesteś pępkiem wszechświata i że Kasior mówił o Tobie. Tu naprawde świat się nie kręci wokół Ciebie a jeśli tak uważasz to juz wiesz, że jesteś w błędzie.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Znów jakieś chore przeświadczenie że dostaję rzekomej sraczki bo TY jasnie panie się odezwiesz. Otóz nie. A jeśli w to wierzysz to juz trudno.
- Misiek72
- Stary wyga
Panciu12 nie znamy się osobiście , dlatego Twoje negatywne nastawienie do mojej osoby jest mi zupełnie obojętne i bez znaczenia. Pisz sobie dalej te swoje pompatyczne i śmiertelnie poważne komentarze pod moim adresem.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2021, 03:51 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Tak czytam czytam i nie wierze - co się stało ze rajstopy już nie są w Twoim guście? Co pozostało jeszcze w Twojej garderobie z damskiej czesci?
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
- Misiek72
- Stary wyga
Legi mam niepełnosprawnego autystycznego syna, który ucierpiał psychicznie z powodu mojej nieodpowiedzialności, a konkretnie z powodu moich spacerów w spódnicy i rajstopach w jego towarzystwie. Syn nasłuchał się nerwowych komentarzy ludzi sprowokowanych moim ubiorem, wystraszył się bardzo i przez to wpadał w stany lękowe już na sam widok ciemnych rajstop na moich nogach. To spowodowało zmianę nastawienia mojej żony do moich przebieranek na zdecydowanie negatywny, a mnie skłoniło do przemyślenia tego co robię i do czego to doprowadzi. W każdym razie po przygodach z rajstopami i spódnicami pozostał mi niesmak, ale też nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie. Zrobiłem sobie przerwę i odstawiłem babskie ciuchy. Potem na chłodno i spokojnie zacząłem oglądać na forum "piękne" stylizacje między innymi Duśka, Byczunia oraz pokraczne męskie nóżki w szpilkach i rajstopach. O dziwo moja autoterapia zadziałała bo zacząłem "rzygać" na widok zdjęć obleśnych poprzebieranych facetów na tym forum. Potem już tylko wywaliłem do kontenera wszystkie damskie ciuchy i rajstopy i oto jestem: nowy męski szowinistyczny Misiu v2.0. Ubieram się tylko po męsku i prosto niemodnie, to znaczy na zmiane dwie bluzy dresowe i dwie pary dzinsów. Mam nadzieję że moje zboczenie szybko nie wróci.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Typowa osobowość malkontentowo paronoiczna,objawy książkowe.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
To musisz znaleźć sobie inne forum gdzie nie uświadczysz facetów noszących spódnice czy rajstopy. Wtedy autoterapia zamknie się piękna klamrą. Możesz np zostać żołnierzem WOTu albo ministrantem :DMisiek72 pisze: ↑03 wrz 2021, 05:13Legi mam niepełnosprawnego autystycznego syna, który ucierpiał psychicznie z powodu mojej nieodpowiedzialności, a konkretnie z powodu moich spacerów w spódnicy i rajstopach w jego towarzystwie. Syn nasłuchał się nerwowych komentarzy ludzi sprowokowanych moim ubiorem, wystraszył się bardzo i przez to wpadał w stany lękowe już na sam widok ciemnych rajstop na moich nogach. To spowodowało zmianę nastawienia mojej żony do moich przebieranek na zdecydowanie negatywny, a mnie skłoniło do przemyślenia tego co robię i do czego to doprowadzi. W każdym razie po przygodach z rajstopami i spódnicami pozostał mi niesmak, ale też nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie. Zrobiłem sobie przerwę i odstawiłem babskie ciuchy. Potem na chłodno i spokojnie zacząłem oglądać na forum "piękne" stylizacje między innymi Duśka, Byczunia oraz pokraczne męskie nóżki w szpilkach i rajstopach. O dziwo moja autoterapia zadziałała bo zacząłem "rzygać" na widok zdjęć obleśnych poprzebieranych facetów na tym forum. Potem już tylko wywaliłem do kontenera wszystkie damskie ciuchy i rajstopy i oto jestem: nowy męski szowinistyczny Misiu v2.0. Ubieram się tylko po męsku i prosto niemodnie, to znaczy na zmiane dwie bluzy dresowe i dwie pary dzinsów. Mam nadzieję że moje zboczenie szybko nie wróci.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Panty12 Cały problem polega na tym że chcę a nie mogę,dla tego krytyka i malkontenctwo góruje.Juz pomału zaczynają się określenia typu zboczenie itp.Dobry psychiatra w połączeniu z lekami da radę Miśkowi.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
wakacje od internetu dałyby radę. Bo w zasadzie non stop tu słuchamy pierdół o zmianie nastawienie, chorym dziecku i o zboczeniach. Nuda do kwadratu. Misiek non stop powtarza te same bzdury i uważa się za pępek świata. Dlatego go wszyscy zlewają
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Panty12 prawda całkowita,zadajmy pytanie czemu tu jest czyta i komentuje.Bo kręci go ten temat a że nie może to chociaż poczyta.Umoralnianie kogoś w swoich poglądach ,i twierdzenie że tak jest ok jest zgubne bo każdy ma swoje zadanie i myślenie.To jest typowe zachowanie Kaczyńskiego wszyscy mają robić tak ja ja chcę i nie ma innej opcji.Robmy swoje i nie odpisujmy na głupie zaczepki a sam się Misiek wycofa jak nie będzie redakcji.Taki hipokryta z Miska się zrobił.
- Misiek72
- Stary wyga
Adrian1201 jestem pod wrażeniem szybkiej diagnozy online mojej osobowości. Rozumiem że jesteś dyplomowanym terapeutą, psychologiem lub psychiatrą. Super się składa bo mam do Ciebie kilka szczegółowych pytań w temacie wpływu na osobowość różnych negatywnych czynników zewnętrznych. Zapraszam do rozmowy najlepiej na priv żeby nie zaśmiecać forum.
- Misiek72
- Stary wyga
Nie wszyscy Panciu12 nie wszyscy... To że ciągle ze mną rozmawiasz nie pytany o nic przeczy Twojemu twierdzeniu.pantyhosemen12 pisze: ↑03 wrz 2021, 09:44 wakacje od internetu dałyby radę. Bo w zasadzie non stop tu słuchamy pierdół o zmianie nastawienie, chorym dziecku i o zboczeniach. Nuda do kwadratu. Misiek non stop powtarza te same bzdury i uważa się za pępek świata. Dlatego go wszyscy zlewają
- Misiek72
- Stary wyga
Panciu12 miałbym zostać żołnierzem WOT ? To żołnierskie przedszkole jest w sam raz dla zniewieściałych chłopców, takich jak Ty Panciu12. Może dowódca pozwoliłby Ci nosić rajstopy pod uniformem żebyś nie dostał kataru na ćwiczeniach . Ja Panciu przeżyłem prawdziwe wojsko, gdzie bywało się brudnym i się śmierdziało, bo kąpiel i zmiana bielizny przysługiwały raz w tygodniu, a jak wojsko było niegrzeczne to i rzadziej. Na pranie gaci nie pozwalał regulamin, bo zawsze w godzinach od 22-6 rano gacie niezależnie czy obsrane czy czyste musiały być złożone razem z koszulką w idealną kostkę na taborecie przy łóżku. Panciu12 z Twoimi zainteresowaniami w wojsku byłbyś idealnym kandydatem do grupowego "kręcenia wora" , nocnego szorowania posadzek piaskiem i pianą z szarego mydła oraz różnych innych zabiegów mających na celu zrobienie z ciotowatych mięczaków prawdziwych żołnierzy.pantyhosemen12 pisze: ↑03 wrz 2021, 08:31 To musisz znaleźć sobie inne forum gdzie nie uświadczysz facetów noszących spódnice czy rajstopy. Wtedy autoterapia zamknie się piękna klamrą. Możesz np zostać żołnierzem WOTu albo ministrantem :D
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ale zrobiliście koledze śmietnik z tematu. Wstyd, Panowie. Dziwię się, że Kasior nadal toleruje głupkowate zaczepki Miśka - może najwyższa pora zrobić z tym porządek.