Ring wolny!

Tu będę przenoszone posty nie pasujące do reszty lub nie związane z tematem

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Re: Ring wolny!

Post autor: byczunio » 28 kwie 2021, 22:48

Misiek, jesteś, podobno, dorosłym człowiekiem i powinieneś umieć sam podjąć decyzję i się nie logować zamiast domagać się zablokowania konta. Chyba, że jesteś uzależniony i nie panujesz nad własnymi działaniami. Ale w takiej sytuacji potrzebny jest psycholog, a być może i psychiatra.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 28 kwie 2021, 23:29

Byczunio ale to nie ja chcę bana tylko inni go chcą dla mnie. Mnie za to dziwi że to tak długo trwa. Kont na forach w internecie można mieć dowolnie wiele dlatego są bezwartościowe i tym bardziej mnie śmieszy zapał DeRafaela i Pantyhosemena12 by mnie zbanować.
A Twoją radę by skorzystać z pomocy psychiatry wezmę pod uwagę Byczunio. :-)
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 29 kwie 2021, 06:26

ban by się przydał bo męczysz bułę tu. Wiele osób na to zwracalo uwagę, Ty wielu kwestii nie rozumiesz i nie pozwalasz sobie przetłumaczyć bądź dojrzeć do dyskusji. Zatem jedynym wyjściem będzie usunięcie Cie stąd w trosce o względny spokój na forum i komfort innych uzytkowników.
W skrócie - czarna owca.
Awatar użytkownika
deRafael
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: deRafael » 29 kwie 2021, 08:26

Dyskusja z tym osobnikiem jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu. Przypomina tą grę w szachy z gołębiem. Ten nie dość, że poprzewraca wszystkie pionki na szachownicy, to jeszcze na ją nasra a później z dumą ogłosi zwycięstwo.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 29 kwie 2021, 08:45

Misiek, to Ty wołasz co i rusz, żeby Ci zlikwidować konto, ale bez przerwy na nie wchodzisz. Jeśli Ci się tu nie podoba to nie przychodź. Ale widzę, że to wspólna cecha prawaków. Killku palantom nie podobało się jakie zdjęcia miałem na koncie na fotosiku, ale bez przerwy włazili i je oglądali. Dopiero spasowali jak podmieniłem je memem "Safe the whales".
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 29 kwie 2021, 11:47

Byczunio masz rację kiedyś ze 2 może 3 razy chciałem usunąć konto bo między innymi Ty mnie irytowałeś swoimi wpisami a Kasior mi pisał bym jednak tego nie robił. Teraz już nie chcę niczego likwidować a moje konto wręcz jest mi bardzo potrzebne ;-) .
BTW Byczunio u Ciebie też wyczuwam frustrację.
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 29 kwie 2021, 12:19

skoro faktycznie Misiek juz chciał likwidowac konto i tak strasznie ten temat Go męczy to może Mu w tym pomóc - mając na uwadze również rosnąca ilośc uzytkowników których drażni swym zaściankowym światopoglądem i insynuacjami. Może niech admin powiesi ankiete z z pytaniem czy szanowne gremium chce dac Miśkowi odsapnąc czy nie. Zrobimy krótkie głosowanie i po temacie.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 29 kwie 2021, 12:37

Pantyhosemen12 a mógłbyś zaproponować jakiś fajny nick do mojego nowego wcielenia na tym forum? Coś w stylu PantyMisiek72 np. Ehhh. rozbrajacie i rozśmieszacie mnie do spółki z Byczuniem tutaj. Nawet do śmietnika za mną łazicie. Nie macie nic innego do roboty tylko głupio gadać ze mną? Fotki robić i pisać swoje historie już lepiej idźcie. :lol: :lol: Kasior weź im cos powiedz.
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 29 kwie 2021, 13:31

1. Sam sobie wymyśl. We łbie powinieneś mieć mózg. Skorzystaj z niego i wymyśl sobie.
2. Masz rację. Z Tobą rozmowy są jedynie głupie.
3. Przywołałeś mnie i Byczunia - ale nie przypominam sobie byśmy tu jakieś historie pisali. Przynajmniej ja.
4. Nie uważasz chyba że ktoś za Tobą tu chodzi, prawda ? Aż taką figurą by ktokolwiek za Tobą łaził to tu nie jesteś. To normalny watek jest. Gdyby się nazywał bagno Miśka to siedziałbyś tu sam.
5. Sądzisz że Kasior coś nam powie ?
borabora
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: borabora » 29 kwie 2021, 14:56

byczunio pisze: 29 kwie 2021, 08:45 Misiek, to Ty wołasz co i rusz, żeby Ci zlikwidować konto, ale bez przerwy na nie wchodzisz. Jeśli Ci się tu nie podoba to nie przychodź. Ale widzę, że to wspólna cecha prawaków. Killku palantom nie podobało się jakie zdjęcia miałem na koncie na fotosiku, ale bez przerwy włazili i je oglądali. Dopiero spasowali jak podmieniłem je memem "Safe the whales".
wchodzi co chwile na konto i czyta bo jak widać to nie dzieje się tu nic poza atakiem miśka na wszystkich i wszystkich na miśka. To wygląda jak w naszym rządzie nikt nie chce żeby rządzili ale nikt też nic z tym nie robi żeby przestali.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 29 kwie 2021, 22:22

pantyhosemen12 pisze: 29 kwie 2021, 13:31 5. Sądzisz że Kasior coś nam powie ?
Phmen12 sądzę że Kasior Ciebie nie tknie a jak ma coś powiedzieć to tylko mnie.
pantyhosemen12 pisze: 29 kwie 2021, 13:31 2. Masz rację. Z Tobą rozmowy są jedynie głupie.
Phmen12 z mojej strony to koniec durnych rozmów. Nie szukam porozumienia z Tobą, tylko mój zapał do głupich zagrywek się wyczerpał. Na osłodę życia tutaj mogę Ci powiedzieć że wg. mnie wrzuciłeś na forum najlepsze technicznie i najgustowniejsze zdjęcia. Serio. :-)
ODPOWIEDZ