W rajstopach po domu (co myślicie?)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: W rajstopach po domu (co myślicie?)
Galimatias masz w swojej głowie. Moje wypowiedzi od samego początku są w pełni klarowne. Nie chcesz, nie czytaj i się w końcu odpierdol:)
- Misiek72
- Stary wyga
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek, a czy męskie, umięśnone i wyrzeźbione nogi nie mogą być długie i proste?
Danon, od mężczyzny (kolegi) uzłyszałem, że jak mnie widzi to jego mózg zgłasza error. Kobiety chwalą moje nogi nie jako męskie, tylko takie, których mi zazdroszczą. Od manicurzystki też kiedyś usłyszałem "po co facetowi takie mocne i ładne paznokcie?"
Danon, od mężczyzny (kolegi) uzłyszałem, że jak mnie widzi to jego mózg zgłasza error. Kobiety chwalą moje nogi nie jako męskie, tylko takie, których mi zazdroszczą. Od manicurzystki też kiedyś usłyszałem "po co facetowi takie mocne i ładne paznokcie?"
- Misiek72
- Stary wyga
Byczunio ja widzę całokształt osoby. Jeżeli widzę faceta to z automatu mój mózg wybiera profil oceny odpowiedni dla faceta: czyli to ocena typowo męskich cech człowieka. Dla przykładu od razu coś mi nie pasuje jak facet ma ogolone nogi. Piękna, urody jego części ciała w ogóle nie biorę pod uwagę i nie jestem na to wrażliwy. Tak samo jest w przypadku kobiet, od razu zwracam uwagę na jej urodę, bo tak "jestem zaprogramowany". Jak widzę umięśnioną kobietę kulturystkę to mój software też zgłasza error. Nie kombinuję nie filozofuję i nie wymyślam na siłę teorii, że nogi męskie mogą być piękne jak kobiece. Teoretycznie pewnie mogą być zgrabne, ale moje instynktowne, bezrefleksyjne odczucia temu przeczą.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek, wychodzi na to, że jesteś seksistą. Lepiej uważaj na feministki bo Cię zlinczują.
A co z osobami, których drugorzędowe cechy płciowe (pierwszorzędowych nie jesteś w stanie ocenić, bo poza plażą naturystyczną nikt nie nosi narządów płciowych na wierzchu) są tak niejednoznaczne, że nie da się przypisać do okreslonej (binarnie) płci?
A co z osobami, których drugorzędowe cechy płciowe (pierwszorzędowych nie jesteś w stanie ocenić, bo poza plażą naturystyczną nikt nie nosi narządów płciowych na wierzchu) są tak niejednoznaczne, że nie da się przypisać do okreslonej (binarnie) płci?
- Misiek72
- Stary wyga
Byczunio jestem wyczulony na subtelne różnice w budowie kobiet i mężczyzn. Chodzę sobie po mieście i z daleka widzę ludzi w kurtkach czapkach maseczkach. Spod ich ubioru wystają tylko dłonie nos i oczy, a jednak nie mam nigdy problemu by odróżnić faceta ok kobiety. Taki problem mogę mieć jedynie w przypadku dzieci. Nie próbuję tego tłumaczyć pewne rzeczy się po prostu wyczuwa.
Tak samo jak po kilku zdaniach rozmowy ze @Stopkiem wyczułem, że będziemy "dobrymi" kolegami - to taka mała uwaga do Kasiora
Tak samo jak po kilku zdaniach rozmowy ze @Stopkiem wyczułem, że będziemy "dobrymi" kolegami - to taka mała uwaga do Kasiora
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
świetne określenie w opisie - "nastoletni". Ale raczej 11 czy 17, to zdecydowana różnica w opisywanej sytuacji?
- Misiek72
- Stary wyga
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Niestety mnie też to zalatuje fantazją. Ale to nieszkodliwe jest, więc skoro ktoś potrzebuje, to niech pisze.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek, uważaj byś się nie naciął, bo będziesz miał kłopot. Są genetyczne kobiety, które w sylwetce, zachowaniu są bardzo męskie i genetyczni mężczyźni, którzy mają wiele fizycznych cech kobiecych. Zobacz, ja nie mam problemu z chodzeniem na obcasach (do 8 cm), bardzo sprawnie, pewnie i naturalnie się na nich poruszam. Rzeczywiście, mam przy tym typowo męską sylwetkę. Moja żona nie potrafi chodzić na obcasach powyżej 4 cm, a obcas i tak nie może być wąski. Świat wcale nie jest taki jednoznaczny i uporządkowany jak Ci się wydaje.
- Misiek72
- Stary wyga
Byczunio nikogo nie podrywam, na lewiznę nie chodzę więc ewentualne skutki mojej pomyłki nie będą dramatyczne. Do Tajlandii też się nie wybieram i dlatego mogę spać spokojnie.
P.S Byczunio może nie zaśmiecajmy wątku już więcej bo mnie znowu Kasior opierd...i
P.S Byczunio może nie zaśmiecajmy wątku już więcej bo mnie znowu Kasior opierd...i
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
znowu Misiek narobił syfu. Niereformowalny typ. jak widac problemem nie są wątki czy tematyka. Problemem jest ten człowiek. Jak zawsze zresztą.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Roph, nie bardzo wiem w czym dopatrujesz się fantazji? W tym, że 16-letni chłopak chodzi po domu w samych rajstopach? Ale Twoje chodzenie w rajstopach I spodenkach np po mieście to, rozumiem, czysty niczym nie zmącony realizm.
Czy może nie możesz przeżyć, że może istnieć chłopak o kobiecych nogach?
- Misiek72
- Stary wyga
Stopek czy gdzieś wcześniej napisałeś, że Patryk ma 16 lat Jeszcze trochę Cie powkó*wiamy i faktycznie poznamy wszystkie szczegóły Twojej historiiStopek pisze: ↑25 kwie 2021, 21:05 Roph, nie bardzo wiem w czym dopatrujesz się fantazji? W tym, że 16-letni chłopak chodzi po domu w samych rajstopach? Ale Twoje chodzenie w rajstopach I spodenkach np po mieście to, rozumiem, czysty niczym nie zmącony realizm.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Luuudzie
Znowu to samo, ktoś coś pisze i oczywiście Pan Misiek musi wszystko negować, krytykować bądź doszukiwać się problemów tam gdzie ich nie ma.
To sie robi denerwujące i zastanawiam się nad opuszczeniem forum właśnie przez ww. osobnika. Gdzie nie wejde, w kazdy wątek to jest: zdjecie zdjecie albo nagranie, misiek idzie w tym czy w tym, chwali sie na forum, a pozniej jest ta sama sytuacja tyle że z kimś innym: fotka fotka i krytyka ze strony miśka albo uszczypliwe komentarze.
Znowu to samo, ktoś coś pisze i oczywiście Pan Misiek musi wszystko negować, krytykować bądź doszukiwać się problemów tam gdzie ich nie ma.
To sie robi denerwujące i zastanawiam się nad opuszczeniem forum właśnie przez ww. osobnika. Gdzie nie wejde, w kazdy wątek to jest: zdjecie zdjecie albo nagranie, misiek idzie w tym czy w tym, chwali sie na forum, a pozniej jest ta sama sytuacja tyle że z kimś innym: fotka fotka i krytyka ze strony miśka albo uszczypliwe komentarze.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Zgadza się. Zawsze się wpierdziela nie tam gdzie trzeba ze swoimi podejrzeniami, teoriami i insunuacjami. Już dawno mówiłem by Miśka stąd wyrzucić dla dobra wszystkich.georgeby pisze: ↑25 kwie 2021, 22:13 Luuudzie
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Misiek, stul już te swoje paluchy bo jeszcze trochę a nazwę Cię tak jak na to zasługujesz. Pisałem o Patryku jako o nastolatku, czyli kimś kto ma naście lat. I skończ z jakimkolwiek "my" bo jesteś tu zupełnie sam i nikt Cię tu nie chce, smutny człowieku.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Panowie - komentarze do śmietnika.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Proszę Pana raczej a nie Panowie.
- Misiek72
- Stary wyga
Stopek to może napisz cos jeszcze o Patryku jako o modelu i jego sesjach.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Misiek72
- Stary wyga
Stopek a czy mógłbym jeszcze zapytać o rajstopy na nogach Patryka? Jakie to były rajstopy? No wiesz - grubość kolor itd.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Misiek72
- Stary wyga
Powiało chłodem.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nie rozumiem o co chodzi z kolegami, którzy sobie odważniej poczynają na ulicach.
Kiedyś mądrzył się Radziu, potem Nero, teraz Misiek.
Panowie, o co ku@#$a chodzi. Macie jakąś manię wyższości nad tymi, co ciągle siedzą w szafie?
Kiedyś mądrzył się Radziu, potem Nero, teraz Misiek.
Panowie, o co ku@#$a chodzi. Macie jakąś manię wyższości nad tymi, co ciągle siedzą w szafie?