Kasior, Stopek rzucił zapytanie co myślimy o nastolatku w rajstopach oraz zasugerował że noszenie rajstop jest postępowe i młode pokolenie jest bardzo do przodu. Odpowiedziałem grzecznie że gdyby chłopak miał ojca to ten pewnie pilnowałby bardziej co synowi wypada nosić a co nie i jednocześnie zadałem pytanie Stopkowi co jest takiego postępowego w noszeniu rajstop przez facetów bo ja osobiście tego nie rozumiem co to za postęp. Stopek poczuł się urażony i zaatakował mnie stwierdzeniem że skoro nie tego nie akceptuję to co robię na tym forum... i w tym momencie mi właśnie podpadł, a potem to już poszło i wymiana zdań się całkiem fajnie rozwinęła. . Kasior szkoda że się wtrąciłeś bo Stopek nadawałby się do "grupy moich wielbicieli" - tych najbardziej irytujących mnie od pewnego czasu. Odgrywam się na nich grając im na nerwach i wytresowałem ich tak by zaczęli szczekać i dymić na forum na moją komendę. Wystarczy jedno głupie zdanie wrzucone przeze mnie na forum i wojna gotowa... . Samcem alfa tego stadka szczekających i srających po forum kundli jest ofkoz PANTYHOSEMEN12 , który jest wyjątkowo podatny na moją manipulację. Tyle w temacie moich wyjaśnień - takich pół żartem pól serio. Aaa jeszcze dodam że z Byczuniem zawsze rozmawiam poważnie. Żeby nie było.
Ring wolny!
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Misiek72
- Stary wyga
Re: Ring wolny!
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Dobrze, rozumiem, ale nie życzę sobie takiego tresowania i podjudzania na tym forum. Wsxyscy sie szanujmy i jesli nie mamy nic konkretnego do dodania w temacie to nie dodajmy.
Ja siedze takze na roznych zagranicznych forach np. skirtcafe.org czy rockmode.de czy delphiforums.com i tam sie ludzie wzajemnie szanuja i staraja sie raczej przyjaxnic niz wyzywac i podpuszczac. No ale to nie jest polska...
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Ja siedze takze na roznych zagranicznych forach np. skirtcafe.org czy rockmode.de czy delphiforums.com i tam sie ludzie wzajemnie szanuja i staraja sie raczej przyjaxnic niz wyzywac i podpuszczac. No ale to nie jest polska...
- Misiek72
- Stary wyga
Nic na to nie poradzę, że jestem Polakiem, a moich poglądów też nikt nie szanuje tutaj i wiecznie muszę się z nich tłumaczyć.
- Misiek72
- Stary wyga
- Misiek72
- Stary wyga
Pyszczę bo nie lubię jak ktoś nie szanuje moich poglądów a te są raczej mało popularne tutaj. Ale powiem Ci że pyszczenie sprawiło mi sporo frajdy. Epson musze Cię zmartwić bo fotek raczej nie nie będzie. Tymczasowo, być może na dłużej porzuciłem spacerki z sesjami zdjęciowymi, a moja obecność na forum to siła przyzwyczajenia.
- Misiek72
- Stary wyga
Epson moje posty są z życia wzięte. Nie ma doświadczeń - nie ma postów. Może czas na Ciebie Epson byś coś tu ruszył.
- Misiek72
- Stary wyga
Epson jak widzisz wylądowałem w śmietniku i czuję się tu całkiem dobrze.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Misiek się na nas tu odgrywa, komendy jakieś wydaje, manipuluje. Nie wiedziałem że my tutaj aż taką personę mamy. Samozwańczą, ale jednak hahaha. No, ale spoko. Nie każdy musi być dorosły i dojrzały, czasem też ktos może lubieć się jakoś dowartościowac na forum internetowym. Skoro życie nie wychodzi jak trzeba, to choć na forum pokozaczę... Pozostaje jedynie współczuć, czego oczywiście nie czynię.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek, Twoje poglądy są odpowiednie dla gimnazjalistów. Ale 95% z nich wyrasta z tych poglądów idąc do liceum. Do swoich poglądów nie mieszaj polskości, bo statytstycznie rzecz biorąc większość Polaków ma jednak poglądy liberalne lub lewicowe, czyli wg Was lewackie. Was, prawaków (konfederacja plus PiS) jest mniejszość i tylko dzięki głupiemu systemowi liczenia głosów w wyborach rządzicie.
Pytałeś co masz zrobić z synem, który kończy edukację, a jak się domyślam do zawodu się nie kwalifikuje. Zapytaj Brauna albo Bosaka, to Ci powiedzą. Lepiej nie pytaj Korwina Mikkego, bo jego odpowiedź zdecydowanie nie przypadnie Ci do gustu. Możesz jeszcze poszukać pomocy w organizacjach i fundacjach przykościelnych. Z podobnym skutkiem.
Pytałeś co masz zrobić z synem, który kończy edukację, a jak się domyślam do zawodu się nie kwalifikuje. Zapytaj Brauna albo Bosaka, to Ci powiedzą. Lepiej nie pytaj Korwina Mikkego, bo jego odpowiedź zdecydowanie nie przypadnie Ci do gustu. Możesz jeszcze poszukać pomocy w organizacjach i fundacjach przykościelnych. Z podobnym skutkiem.
- Misiek72
- Stary wyga
Byczunio w sprawie przyszłości mojego syna chęć pomocy zadeklarowała jedna osoba z naszego forum. Pomoc polityków prawicowych raczej nie będzie konieczna. A co do pomocy organizacji przykościelnych to właśnie jest całkiem nieźle. Jedna z organizacji parafialnych wręcz narzuca się nam z pomocą dla syna, ale nie jest to pomoc przydatna mojemu dziecku więc regularnie odsyłamy ich do dalszych sąsiadów, którym ta pomoc faktycznie się przyda. U nas działa tez grupa oazowa gdzie jest faktycznie przyjazna i otwarta młodzież i z chęcią przyjęli by mojego młodego do swojego grona.byczunio pisze: ↑22 kwie 2021, 11:54 Pytałeś co masz zrobić z synem, który kończy edukację, a jak się domyślam do zawodu się nie kwalifikuje. Zapytaj Brauna albo Bosaka, to Ci powiedzą. Lepiej nie pytaj Korwina Mikkego, bo jego odpowiedź zdecydowanie nie przypadnie Ci do gustu. Możesz jeszcze poszukać pomocy w organizacjach i fundacjach przykościelnych. Z podobnym skutkiem.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2021, 13:14 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Niestety, pandemia, psucie Państwa jako organizacji prawnej oraz niszczenie gospodarki odbija się na naszej kondycji psychicznej. Nerwowość granicząca z agresją to są sygnały zbliżającej się rewolucji.
- Misiek72
- Stary wyga
Byczunio w sprawie przyszłości mojego syna chęć pomocy zadeklarowała jedna osoba z naszego forum. Pomoc polityków prawicowych raczej nie będzie konieczna i ofkoz zrozumiałem Twoją małą uszczypliwość. A co do pomocy organizacji przykościelnych to właśnie jest całkiem nieźle. Jedna z organizacji parafialnych wręcz narzuca się nam z pomocą dla syna, ale nie jest to pomoc przydatna mojemu dziecku więc regularnie odsyłamy ich do dalszych sąsiadów, którym ta pomoc faktycznie się przyda. U nas działa tez grupa oazowa gdzie jest faktycznie przyjazna i otwarta młodzież i bez oporów przyjęli by mojego młodego do swojego grona.byczunio pisze: ↑22 kwie 2021, 11:54 Pytałeś co masz zrobić z synem, który kończy edukację, a jak się domyślam do zawodu się nie kwalifikuje. Zapytaj Brauna albo Bosaka, to Ci powiedzą. Lepiej nie pytaj Korwina Mikkego, bo jego odpowiedź zdecydowanie nie przypadnie Ci do gustu. Możesz jeszcze poszukać pomocy w organizacjach i fundacjach przykościelnych. Z podobnym skutkiem.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
To masz szczęście, że Twój kościół jezt otwarty i pomocowy. Mój tylko wyciągał rękę i wołał "daj więcej!" Ostatni raz księdza po kolędzie widzieliśmy gdy urodził się Marcel. Wcześniej przychodzili po kopertę regularnie. Wtedy ksiądz wpisał w kapowniczek, że mamy niepełnosprawne dziecko i więcej nikogo z kościoła nie zobaczyliśmy.
- Misiek72
- Stary wyga
Ksiądz ogólnie też ma mnie w du*ie ale tak się złożyło, że znamy osoby aktywne w organizacjach przykościelnych. Osoby te wciągnęły moja rodzinę na listę potrzebujących wsparcia "bo mamy chore dziecko". Tylko że oni oferują pomoc materialną a ja takiej nie potrzebuję. Mnie chodzi o to by zorganizować jakieś zajęcia, spotkania dla dorosłych osób niepełnosprawnych, których u nas we wsi jest kilkoro, a takie osoby najczęściej siedzą w domach i przez to ich stan psychiczny mocno się pogarsza. W każdym razie moja żona jest w stałym kontakcie z naszym urzędem gminy. Urzędnicy wiedzą że problem jest, wykazują umiarkowane zainteresowanie tematem i nic poza tym. Coś tam o utworzeniu warsztatów terapii zajęciowej mówią, ale bez konkretów.byczunio pisze: ↑22 kwie 2021, 15:04 To masz szczęście, że Twój kościół jezt otwarty i pomocowy. Mój tylko wyciągał rękę i wołał "daj więcej!" Ostatni raz księdza po kolędzie widzieliśmy gdy urodził się Marcel. Wcześniej przychodzili po kopertę regularnie. Wtedy ksiądz wpisał w kapowniczek, że mamy niepełnosprawne dziecko i więcej nikogo z kościoła nie zobaczyliśmy.
- Misiek72
- Stary wyga
Panciu12 problemem w Twoim przypadku jest fakt, że tak mocno zalazłem Ci za skórę, że ostatnio nie piszesz nic poza atakami i komentarzami pod moim adresem. Raz się na Ciebie wkór*iłem i potem zadbałem o to byś to Ty się teraz wkó*wiał na mnie. Jak widać zadziałało lepiej niż przypuszczałem...pantyhosemen12 pisze: ↑25 kwie 2021, 17:09 znowu Misiek narobił syfu. Niereformowalny typ. jak widac problemem nie są wątki czy tematyka. Problemem jest ten człowiek. Jak zawsze zresztą.
Powiedz mi co w związku z tym, że to ja tutaj jestem problemem I nie becz już tyle Panciu12
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
jesteś. I wiele osób to potwierdza ale Ty jesteś tak ... że tego nie rozumiesz.
- Misiek72
- Stary wyga
georgeby pisze: ↑25 kwie 2021, 22:13 Luuudzie
Znowu to samo, ktoś coś pisze i oczywiście Pan Misiek musi wszystko negować, krytykować bądź doszukiwać się problemów tam gdzie ich nie ma.
To sie robi denerwujące i zastanawiam się nad opuszczeniem forum właśnie przez ww. osobnika. Gdzie nie wejde, w kazdy wątek to jest: zdjecie zdjecie albo nagranie, misiek idzie w tym czy w tym, chwali sie na forum, a pozniej jest ta sama sytuacja tyle że z kimś innym: fotka fotka i krytyka ze strony miśka albo uszczypliwe komentarze.
Panowie a co pisał administrator? By nie robić szamba na forum. Tutaj szczekajcie na mnie do woli.pantyhosemen12 pisze: ↑26 kwie 2021, 07:03Zgadza się. Zawsze się wpierdziela nie tam gdzie trzeba ze swoimi podejrzeniami, teoriami i insunuacjami. Już dawno mówiłem by Miśka stąd wyrzucić dla dobra wszystkich.georgeby pisze: ↑25 kwie 2021, 22:13 Luuudzie
Znowu to samo, ktoś coś pisze i oczywiście Pan Misiek musi wszystko negować, krytykować bądź doszukiwać się problemów tam gdzie ich nie ma.
To sie robi denerwujące i zastanawiam się nad opuszczeniem forum właśnie przez ww. osobnika. Gdzie nie wejde, w kazdy wątek to jest: zdjecie zdjecie albo nagranie, misiek idzie w tym czy w tym, chwali sie na forum, a pozniej jest ta sama sytuacja tyle że z kimś innym: fotka fotka i krytyka ze strony miśka albo uszczypliwe komentarze.
- Misiek72
- Stary wyga
Panciu12 ale ja Ciebie zapytałem co w związku z tym, że to ja jestem problemem i że tego nie rozumiem? Domyślam się że wspólnie z resztą moich "fanów" (DeRafaelem, Stopkiem, Georgebym itd...) macie zamiar wywalić mnie z forum. Otóż moi Panowie podpowiem wam, że z Tym trzeba zgłosić się do Kasiora, bo sami nie macie takich możliwości. Masakra normalniepantyhosemen12 pisze: ↑26 kwie 2021, 07:04 jesteś. I wiele osób to potwierdza ale Ty jesteś tak ... że tego nie rozumiesz.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2021, 07:52 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
- Misiek72
- Stary wyga
Stopek nie byłem jedyną osobą, która ma wątpliwości co do prawdziwości Twojej historyjki, stąd to moje "my", a Ty być może tego nie zauważyłeś. Tutaj w śmietniku zapraszam Cie do rozmów tego typu.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie będę z Tobą dyskutować, napisałem tylko co mi nie pasuje a nie że chce Cię wywalić z forum, naucz się czytać ze zrozumieniem a nie tylko wersy które są Ci wygodne. A szczeka to pies a nie człowiek. A widzę że zapraszasz do śmietnika na rozmowy, więc ciekawe życie prowadzisz, a teraz zamykam klapę tego kontenera. Nara
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Również proszę usunąć mi konto.
-
- Gaduła
- Kontakt:
Koledzy, to że Wam Miś zalazł za skórę, to nie powód żeby kończyć pisanie na forum :) chłopak ewidentnie ma jakieś wahania nastrojów, trudno go wyczuć ;) z jednej strony chciał by sobie poszaleć, a z drugiej martwi go wizja zgorszenia. Mi to jest obojętne.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Opuszczajac forum tym bardziej dacie zatryumfowac Miskowi. Kilka raxy misiu chcial opuscic forum a ja go zatrzymywalem, ale chyba czas jakies posuniecia dokonac.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Czyń Waść swoją powinność.
- Misiek72
- Stary wyga
Tylko dlaczego mogę się jeszcze logować
Dzięki wszystkim za miło spędzony czas.