Ring wolny!

Tu będę przenoszone posty nie pasujące do reszty lub nie związane z tematem

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Re: Ring wolny!

Post autor: Misiek72 » 21 kwie 2021, 18:22

kasior pisze: 21 kwie 2021, 14:21
Misiek72 pisze:Kasior, powiedzmy że to moje prywatne porachunki z tymi którzy mnie wkó*wili.
Ciekawe.. Stopek tez ci podpadł ze go w drugim poscie do dolu sprowadziles?

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
Kasior, Stopek rzucił zapytanie co myślimy o nastolatku w rajstopach oraz zasugerował że noszenie rajstop jest postępowe i młode pokolenie jest bardzo do przodu. Odpowiedziałem grzecznie że gdyby chłopak miał ojca to ten pewnie pilnowałby bardziej co synowi wypada nosić a co nie i jednocześnie zadałem pytanie Stopkowi co jest takiego postępowego w noszeniu rajstop przez facetów bo ja osobiście tego nie rozumiem co to za postęp. Stopek poczuł się urażony i zaatakował mnie stwierdzeniem że skoro nie tego nie akceptuję to co robię na tym forum... i w tym momencie mi właśnie podpadł, a potem to już poszło i wymiana zdań się całkiem fajnie rozwinęła. ;-) . Kasior szkoda że się wtrąciłeś bo Stopek nadawałby się do "grupy moich wielbicieli" - tych najbardziej irytujących mnie od pewnego czasu. Odgrywam się na nich grając im na nerwach i wytresowałem ich tak by zaczęli szczekać i dymić na forum na moją komendę. Wystarczy jedno głupie zdanie wrzucone przeze mnie na forum i wojna gotowa... :mrgreen: :lol: . Samcem alfa tego stadka szczekających i srających po forum kundli jest ofkoz PANTYHOSEMEN12 , który jest wyjątkowo podatny na moją manipulację. :lol: Tyle w temacie moich wyjaśnień - takich pół żartem pól serio. Aaa jeszcze dodam że z Byczuniem zawsze rozmawiam poważnie. Żeby nie było.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 21 kwie 2021, 18:49

Dobrze, rozumiem, ale nie życzę sobie takiego tresowania i podjudzania na tym forum. Wsxyscy sie szanujmy i jesli nie mamy nic konkretnego do dodania w temacie to nie dodajmy.

Ja siedze takze na roznych zagranicznych forach np. skirtcafe.org czy rockmode.de czy delphiforums.com i tam sie ludzie wzajemnie szanuja i staraja sie raczej przyjaxnic niz wyzywac i podpuszczac. No ale to nie jest polska...

Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 21 kwie 2021, 18:52

kasior pisze: 21 kwie 2021, 18:49 Ja siedze takze na roznych zagranicznych forach np. skirtcafe.org czy rockmode.de czy delphiforums.com i tam sie ludzie wzajemnie szanuja i staraja sie raczej przyjaxnic niz wyzywac i podpuszczac. No ale to nie jest polska...
Nic na to nie poradzę, że jestem Polakiem, a moich poglądów też nikt nie szanuje tutaj i wiecznie muszę się z nich tłumaczyć.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 21 kwie 2021, 20:39

epson pisze: 21 kwie 2021, 20:22 Ale wy jesteście co niektórzy jebnięci. Drapią się jak zwykłe koty... I na co to komu ?
Epson ktoś musi być jebnięty by normalny mógł być ktoś. ;-)
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 21 kwie 2021, 21:01

epson pisze: 21 kwie 2021, 20:43
Misiek72 pisze: 21 kwie 2021, 20:39
epson pisze: 21 kwie 2021, 20:22 Ale wy jesteście co niektórzy jebnięci. Drapią się jak zwykłe koty... I na co to komu ?
Epson ktoś musi być jebnięty by normalny mógł być ktoś. ;-)
No co racja to racja. Ale akurat ty ostatnio cos nie jestes nowomodny tylko pyszczysz do wszystkich :) Dodalbys jakies zdjecie :)
Pyszczę bo nie lubię jak ktoś nie szanuje moich poglądów a te są raczej mało popularne tutaj. Ale powiem Ci że pyszczenie sprawiło mi sporo frajdy. Epson musze Cię zmartwić bo fotek raczej nie nie będzie. Tymczasowo, być może na dłużej porzuciłem spacerki z sesjami zdjęciowymi, a moja obecność na forum to siła przyzwyczajenia. :-)
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 21 kwie 2021, 21:14

Epson moje posty są z życia wzięte. Nie ma doświadczeń - nie ma postów. Może czas na Ciebie Epson byś coś tu ruszył.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 21 kwie 2021, 21:16

Epson jak widzisz wylądowałem w śmietniku i czuję się tu całkiem dobrze.
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 21 kwie 2021, 21:24

Misiek się na nas tu odgrywa, komendy jakieś wydaje, manipuluje. Nie wiedziałem że my tutaj aż taką personę mamy. Samozwańczą, ale jednak hahaha. No, ale spoko. Nie każdy musi być dorosły i dojrzały, czasem też ktos może lubieć się jakoś dowartościowac na forum internetowym. Skoro życie nie wychodzi jak trzeba, to choć na forum pokozaczę... Pozostaje jedynie współczuć, czego oczywiście nie czynię.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 22 kwie 2021, 11:54

Misiek, Twoje poglądy są odpowiednie dla gimnazjalistów. Ale 95% z nich wyrasta z tych poglądów idąc do liceum. Do swoich poglądów nie mieszaj polskości, bo statytstycznie rzecz biorąc większość Polaków ma jednak poglądy liberalne lub lewicowe, czyli wg Was lewackie. Was, prawaków (konfederacja plus PiS) jest mniejszość i tylko dzięki głupiemu systemowi liczenia głosów w wyborach rządzicie.
Pytałeś co masz zrobić z synem, który kończy edukację, a jak się domyślam do zawodu się nie kwalifikuje. Zapytaj Brauna albo Bosaka, to Ci powiedzą. Lepiej nie pytaj Korwina Mikkego, bo jego odpowiedź zdecydowanie nie przypadnie Ci do gustu. Możesz jeszcze poszukać pomocy w organizacjach i fundacjach przykościelnych. Z podobnym skutkiem.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 22 kwie 2021, 12:13

byczunio pisze: 22 kwie 2021, 11:54 Pytałeś co masz zrobić z synem, który kończy edukację, a jak się domyślam do zawodu się nie kwalifikuje. Zapytaj Brauna albo Bosaka, to Ci powiedzą. Lepiej nie pytaj Korwina Mikkego, bo jego odpowiedź zdecydowanie nie przypadnie Ci do gustu. Możesz jeszcze poszukać pomocy w organizacjach i fundacjach przykościelnych. Z podobnym skutkiem.
Byczunio w sprawie przyszłości mojego syna chęć pomocy zadeklarowała jedna osoba z naszego forum. Pomoc polityków prawicowych raczej nie będzie konieczna. A co do pomocy organizacji przykościelnych to właśnie jest całkiem nieźle. Jedna z organizacji parafialnych wręcz narzuca się nam z pomocą dla syna, ale nie jest to pomoc przydatna mojemu dziecku więc regularnie odsyłamy ich do dalszych sąsiadów, którym ta pomoc faktycznie się przyda. U nas działa tez grupa oazowa gdzie jest faktycznie przyjazna i otwarta młodzież i z chęcią przyjęli by mojego młodego do swojego grona.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2021, 13:14 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 22 kwie 2021, 12:20

Niestety, pandemia, psucie Państwa jako organizacji prawnej oraz niszczenie gospodarki odbija się na naszej kondycji psychicznej. Nerwowość granicząca z agresją to są sygnały zbliżającej się rewolucji.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 22 kwie 2021, 13:15

byczunio pisze: 22 kwie 2021, 11:54 Pytałeś co masz zrobić z synem, który kończy edukację, a jak się domyślam do zawodu się nie kwalifikuje. Zapytaj Brauna albo Bosaka, to Ci powiedzą. Lepiej nie pytaj Korwina Mikkego, bo jego odpowiedź zdecydowanie nie przypadnie Ci do gustu. Możesz jeszcze poszukać pomocy w organizacjach i fundacjach przykościelnych. Z podobnym skutkiem.
Byczunio w sprawie przyszłości mojego syna chęć pomocy zadeklarowała jedna osoba z naszego forum. Pomoc polityków prawicowych raczej nie będzie konieczna i ofkoz zrozumiałem Twoją małą uszczypliwość. A co do pomocy organizacji przykościelnych to właśnie jest całkiem nieźle. Jedna z organizacji parafialnych wręcz narzuca się nam z pomocą dla syna, ale nie jest to pomoc przydatna mojemu dziecku więc regularnie odsyłamy ich do dalszych sąsiadów, którym ta pomoc faktycznie się przyda. U nas działa tez grupa oazowa gdzie jest faktycznie przyjazna i otwarta młodzież i bez oporów przyjęli by mojego młodego do swojego grona.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 22 kwie 2021, 15:04

To masz szczęście, że Twój kościół jezt otwarty i pomocowy. Mój tylko wyciągał rękę i wołał "daj więcej!" Ostatni raz księdza po kolędzie widzieliśmy gdy urodził się Marcel. Wcześniej przychodzili po kopertę regularnie. Wtedy ksiądz wpisał w kapowniczek, że mamy niepełnosprawne dziecko i więcej nikogo z kościoła nie zobaczyliśmy.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 23 kwie 2021, 08:46

byczunio pisze: 22 kwie 2021, 15:04 To masz szczęście, że Twój kościół jezt otwarty i pomocowy. Mój tylko wyciągał rękę i wołał "daj więcej!" Ostatni raz księdza po kolędzie widzieliśmy gdy urodził się Marcel. Wcześniej przychodzili po kopertę regularnie. Wtedy ksiądz wpisał w kapowniczek, że mamy niepełnosprawne dziecko i więcej nikogo z kościoła nie zobaczyliśmy.
Ksiądz ogólnie też ma mnie w du*ie ale tak się złożyło, że znamy osoby aktywne w organizacjach przykościelnych. Osoby te wciągnęły moja rodzinę na listę potrzebujących wsparcia "bo mamy chore dziecko". Tylko że oni oferują pomoc materialną a ja takiej nie potrzebuję. Mnie chodzi o to by zorganizować jakieś zajęcia, spotkania dla dorosłych osób niepełnosprawnych, których u nas we wsi jest kilkoro, a takie osoby najczęściej siedzą w domach i przez to ich stan psychiczny mocno się pogarsza. W każdym razie moja żona jest w stałym kontakcie z naszym urzędem gminy. Urzędnicy wiedzą że problem jest, wykazują umiarkowane zainteresowanie tematem i nic poza tym. Coś tam o utworzeniu warsztatów terapii zajęciowej mówią, ale bez konkretów.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 25 kwie 2021, 18:14

pantyhosemen12 pisze: 25 kwie 2021, 17:09 znowu Misiek narobił syfu. Niereformowalny typ. jak widac problemem nie są wątki czy tematyka. Problemem jest ten człowiek. Jak zawsze zresztą.
Panciu12 problemem w Twoim przypadku jest fakt, że tak mocno zalazłem Ci za skórę, że ostatnio nie piszesz nic poza atakami i komentarzami pod moim adresem. Raz się na Ciebie wkór*iłem i potem zadbałem o to byś to Ty się teraz wkó*wiał na mnie. Jak widać zadziałało lepiej niż przypuszczałem...
Powiedz mi co w związku z tym, że to ja tutaj jestem problemem :?: I nie becz już tyle Panciu12 :lol:
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 26 kwie 2021, 07:04

jesteś. I wiele osób to potwierdza ale Ty jesteś tak ... że tego nie rozumiesz.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 26 kwie 2021, 07:18

georgeby pisze: 25 kwie 2021, 22:13 Luuudzie :mur
Znowu to samo, ktoś coś pisze i oczywiście Pan Misiek musi wszystko negować, krytykować bądź doszukiwać się problemów tam gdzie ich nie ma.
To sie robi denerwujące i zastanawiam się nad opuszczeniem forum właśnie przez ww. osobnika. Gdzie nie wejde, w kazdy wątek to jest: zdjecie zdjecie albo nagranie, misiek idzie w tym czy w tym, chwali sie na forum, a pozniej jest ta sama sytuacja tyle że z kimś innym: fotka fotka i krytyka ze strony miśka albo uszczypliwe komentarze.
pantyhosemen12 pisze: 26 kwie 2021, 07:03
georgeby pisze: 25 kwie 2021, 22:13 Luuudzie :mur
Znowu to samo, ktoś coś pisze i oczywiście Pan Misiek musi wszystko negować, krytykować bądź doszukiwać się problemów tam gdzie ich nie ma.
To sie robi denerwujące i zastanawiam się nad opuszczeniem forum właśnie przez ww. osobnika. Gdzie nie wejde, w kazdy wątek to jest: zdjecie zdjecie albo nagranie, misiek idzie w tym czy w tym, chwali sie na forum, a pozniej jest ta sama sytuacja tyle że z kimś innym: fotka fotka i krytyka ze strony miśka albo uszczypliwe komentarze.
Zgadza się. Zawsze się wpierdziela nie tam gdzie trzeba ze swoimi podejrzeniami, teoriami i insunuacjami. Już dawno mówiłem by Miśka stąd wyrzucić dla dobra wszystkich.
Panowie a co pisał administrator? By nie robić szamba na forum. :zobacz Tutaj szczekajcie na mnie do woli. :buuu
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 26 kwie 2021, 07:44

pantyhosemen12 pisze: 26 kwie 2021, 07:04 jesteś. I wiele osób to potwierdza ale Ty jesteś tak ... że tego nie rozumiesz.
Panciu12 ale ja Ciebie zapytałem co w związku z tym, że to ja jestem problemem i że tego nie rozumiem? Domyślam się że wspólnie z resztą moich "fanów" (DeRafaelem, Stopkiem, Georgebym itd...) macie zamiar wywalić mnie z forum. Otóż moi Panowie podpowiem wam, że z Tym trzeba zgłosić się do Kasiora, bo sami nie macie takich możliwości. Masakra normalnie :lol: :bosze
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2021, 07:52 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 26 kwie 2021, 07:51

Stopek pisze: 26 kwie 2021, 07:44 Misiek, stul już te swoje paluchy bo jeszcze trochę a nazwę Cię tak jak na to zasługujesz. Pisałem o Patryku jako o nastolatku, czyli kimś kto ma naście lat. I skończ z jakimkolwiek "my" bo jesteś tu zupełnie sam i nikt Cię tu nie chce, smutny człowieku.
Stopek nie byłem jedyną osobą, która ma wątpliwości co do prawdziwości Twojej historyjki, stąd to moje "my", a Ty być może tego nie zauważyłeś. Tutaj w śmietniku zapraszam Cie do rozmów tego typu. :glaszcze
georgeby
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: georgeby » 27 kwie 2021, 15:35

Nie będę z Tobą dyskutować, napisałem tylko co mi nie pasuje a nie że chce Cię wywalić z forum, naucz się czytać ze zrozumieniem a nie tylko wersy które są Ci wygodne. A szczeka to pies a nie człowiek. A widzę że zapraszasz do śmietnika na rozmowy, więc ciekawe życie prowadzisz, a teraz zamykam klapę tego kontenera. Nara
nowomodny88
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: nowomodny88 » 27 kwie 2021, 18:25

Również proszę usunąć mi konto.
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 28 kwie 2021, 19:43

Koledzy, to że Wam Miś zalazł za skórę, to nie powód żeby kończyć pisanie na forum :) chłopak ewidentnie ma jakieś wahania nastrojów, trudno go wyczuć ;) z jednej strony chciał by sobie poszaleć, a z drugiej martwi go wizja zgorszenia. Mi to jest obojętne.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 28 kwie 2021, 21:06

Opuszczajac forum tym bardziej dacie zatryumfowac Miskowi. Kilka raxy misiu chcial opuscic forum a ja go zatrzymywalem, ale chyba czas jakies posuniecia dokonac.

Awatar użytkownika
deRafael
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: deRafael » 28 kwie 2021, 21:31

Czyń Waść swoją powinność.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 28 kwie 2021, 22:42

Tylko dlaczego mogę się jeszcze logować :?:
Dzięki wszystkim za miło spędzony czas. ;-)
ODPOWIEDZ