Ring wolny!
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Twoja twarz brzmi znajomo
Na poczatek bardzo bym prosil moderatorow aby troche pilnowali tematu rozmowy. Niestety ale nie akceptuje tego co tutaj sie stalo. Zadalem jakies pytanie i bylem ciekawy co inni o tym mysla. A dostalem show w postaci obrzucania sie blotem. Bardzo mi sie to nie podoba gdyz tytul tematu nie ma dla was znaczenia. Szczekacie na siebie nawzajem i nie wnosicie nic interesujacego. Niestety zauwazylem ze to sie dzieje rowniez i w innych tematach.
- Misiek72
- Stary wyga
Wracając do filmiku z panią Pawłowicz i panem w sukience, to przypuszczenie Pantyhosemena12, że panem w kiecce był Dusiek nasunęło mi pewien pomysł: Mam do wszystkich pytanie konkursowe: KIM JEST TEN PAN W KIECCE?
Niestety Pantyhoseman12 zawiodłem się na Tobie, Takie wielkie deklaracje otwartości umysłu, logiki, czytania ze zrozumieniem z Twojej strony lecą, a jednocześnie takie pierdoły wypisujesz . To no pewno nie Dusiek Phmen12
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
To jest gosc ktory na fejsie urzeduje pod nazwa Dawid Wolny. Kiedys tu byl nawet przez chwile. Lekarz radiolog. Co wygrałem?
https://www.facebook.com/wyemancypowany.dawid
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
https://www.facebook.com/wyemancypowany.dawid
- Misiek72
- Stary wyga
Kasior dałbyś innym trochę więcej czasu. No tak nagroda... niech będzie satysfakcja z wygranej.
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... alem/dxk1h
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... alem/dxk1h
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Misiek72 - nie wiem czy dobrze widzisz ale w zdaniu napisałem słowo 'chyba". A to oznacza mniej więcej tyle, że podejrzewam że to kolega Dusiek. Nie to że jestem tego pewien. Podejrzewam.
I teraz popatrz jak ma to się do Twojego żenującego ataku że rzekomo jakieś pierdoły wypisuję. Nie wypisuję pierdół a jedynie wusnuwam przypuszczenia co do osoby rozmawiającej na tym filmiku. Widzisz tą subtelną róznicę czy jednak nie bardzo ? Czytaj uwaznie, zwracaj uwagę na słowa i staraj się je zrozumieć.
Bo jak czytam takie rzeczy od Ciebie to mi ręce opadają. I mam nieodparte wrażenie że chyba jesteś idiotą.
- Misiek72
- Stary wyga
Czyli idąc Twoim tokiem myślenia - tego też nie jesteś pewny?pantyhosemen12 pisze: ↑07 kwie 2021, 16:21 Bo jak czytam takie rzeczy od Ciebie to mi ręce opadają. I mam nieodparte wrażenie że chyba jesteś idiotą
Pantyhosemen12 Twoje argumenty mnie nie obchodzą. Bardziej interesuje mnie to na ile Ciebie stać w kwestii "szczekania" i obrażania innych. Idziemy w dobrym kierunku, bo już zaczynasz mnie wyzywać od idiotów.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek, przepraszam, ale Bosak, Braun a tym bardziej Korwin-Mikke, to poglądy dla gimnazjalistów. Licealiści już widzą ich bezsensowność i z nich wyrastają.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Chyba znalazłem Miśka
-
- Stary wyga
- Kontakt:
DeRafael
- Misiek72
- Stary wyga
Święte słowa Byczunio. Ponad 6% mentalnych gimnazjalistów głosowało na konfederację. Ciekawe dlaczego ?
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2021, 20:28 przez Misiek72, łącznie zmieniany 2 razy.
- Misiek72
- Stary wyga
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek, twoja wspaniała "profesor" Krystian Pawłowicz właśnie rozpętała hejt na 10-letnie dziecko. Tak zachowują się odpowiedzialni politycy???
- Misiek72
- Stary wyga
Byczunio:
Byczunio coś wcześniej napisałem na temat tej kobiety:
- Misiek72
- Stary wyga
I jeszcze coś ze specjalna dedykacją dla DeRafaela.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Jak zwykle trywializacja niezmiernie złożonego problemu, ale dla tych, którzy lubią i rozumieją humor Monty Pythona jest to jakieś przybliżenie i osfojenie zagadnienia. Zapewne w Polsce, w czasach wdpółczesnych Monty Python z 1979 roku nie byłby dobrym wkładem w dyskusję na ten temat.
- Misiek72
- Stary wyga
(LG)Byczunio , (CI)Pantyhosemen12 (P)DeRafael i inni proponuję wam nabrać trochę dystansu do siebie, tego co was otacza i dotyczy. Ludzie jak można żyć z takim dupościskiem ?!
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2021, 07:12 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Misiek. Za zideologizowane tak fajnego tematu, za gównoburze, które non stop wywołujesz i za swoją hipokryzję transwestyto cierpiący na transfobię, zasługujesz na dożywotni tytuł dzbana tego forum.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Dziekuje Twoj post jest nareszcie w temacie.kasior pisze: ↑06 kwie 2021, 10:11 Tydzien mnie nie bylo a co tu sie dzieje he he. Przestańcie już sie obrzucać ok? Tak trudno jest sie powstrzymać? Ja tez mam swoje poglady i myśli, ale nie wkraczam w kazda dyskysje tylko dlatego, ze ktos napisal swoje zdanie bo cos go akurat ukłuło w czyjeś wypowiedzi.
Wracajac do głównego pytania i parafrazujac czy cos jest promowane czy oswajane : tak, widzialem kilka razy ten program i uważam, że artyści dobrą robotę robią mając czesto bardzo trudne zadanie bo oryginal czesto spiewa w innej tonacji lub ma jakis swoisty styl poruszania etc...
A ze telewizja charakteryzatorow ma dobrych to tylko sie chwali, ale nie chcialbym tych godzin siedziec na fotelu charakteryzatorskim.
- Misiek72
- Stary wyga
Tyle jadu w jednej wypowiedzi... (P)DeRafaelu nie doceniałem Ciebie
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
i jak zawsze Misiek klepie w klawiaturę, a treści zero. Odsapnij chłopie od internetu bo chyba masz przesyt i na dekiel bije powoli.
- Misiek72
- Stary wyga
PhMen12 nie przejmuj się. Złość i frustracja szybko Ci przejdzie. Kup sobie flaszeczkę, wyżal się przed kumplami co Ci ten Misiek na forum zrobił. Zobaczysz, kiedyś będziesz się z tego śmiał.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
I tobie też. I jak zaraz nie przestaniecie sie obrzucac blotem dzieciaki to po banie dostaniecie.Misiek72 pisze:(LG)Byczunio , (CI)Pantyhosemen12 (P)DeRafael i inni proponuję wam nabrać trochę dystansu do siebie, tego co was otacza i dotyczy. Ludzie jak można żyć z takim dupościskiem ?!
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ale wy macie nasrane w tych głowach... Słabe to forum już jest jak skurwesen
- Misiek72
- Stary wyga
Kasior pod presją Twoich argumentów nie pozostaje mi nic innego jak się zamknąć... ale co sobie tutaj użyłem to moje i dawno się tak nie uśmiałemkasior pisze: ↑08 kwie 2021, 22:34I tobie też. I jak zaraz nie przestaniecie sie obrzucac blotem dzieciaki to po banie dostaniecie.Misiek72 pisze:(LG)Byczunio , (CI)Pantyhosemen12 (P)DeRafael i inni proponuję wam nabrać trochę dystansu do siebie, tego co was otacza i dotyczy. Ludzie jak można żyć z takim dupościskiem ?!
Nowomodny88 a wg Ciebie jakie ma być to forum? Jak długo można gadać w kółko o jednym i tym samymnowomodny88 pisze: ↑09 kwie 2021, 01:55 Ale wy macie nasrane w tych głowach... Słabe to forum już jest jak skurwesen
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dokładnie