Kolczyki
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Gaduła
- Kontakt:
Kolczyki
Cześć Koledzy i Koleżanki
Czy lubicie klimaty związane z piercingiem? sam mam trochę teraz żelastwa;) tunele w uszach, wreszcie odważyłem się żeby je mieć, też kolczyk w jęzorku, do tego dwa w lewej chrząstce helixy, i 3 w prawym oprócz tunelu, zwykłe lobe 'e
Pozdrówka
Czy lubicie klimaty związane z piercingiem? sam mam trochę teraz żelastwa;) tunele w uszach, wreszcie odważyłem się żeby je mieć, też kolczyk w jęzorku, do tego dwa w lewej chrząstce helixy, i 3 w prawym oprócz tunelu, zwykłe lobe 'e
Pozdrówka
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Re: Kolczyki
Piercing, tunele itp., tudzież wszelakiej maści tatuaże, zarówno u kobiet jak i facetów - nie potrafię wgl pojąć po co ludzie to robią?... Niektórzy dorabiają sobie do tego najróżniejsze ideologie, np. że to wyraża ich osobowość i podkreśla indywidualność Hmm, a niech sobie robią ze swoimi ciałami co im się podoba, jednak to zdecydowanie nie moje klimaty i osobiście na pewno nigdy bym się na coś takiego nie zdecydował.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Podobnie inni nie mogą pojąć dlaczego faceci zakładają rajstopy
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Rajstopy u faceta to akurat dałoby się jakoś racjonalnie wytłumaczyć, np. względami zdrowotnymi (uciskowe, przeciwżylakowe) czy po prostu czysto praktycznymi - jako ocieplenie, znacznie wygodniejsze i bardziej komfortowe w użytkowaniu niż kalesony. Co oczywiście nie zmienia faktu, że większość facetów noszących rajstopy robi to głównie dla przyjemności, jak chociażby piszący te słowa
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja mam uszy przebite po jednnym dodatkowo w lewym dwa helixy dwa w języku jeden w nosie mała kuleczka z lewej stronie jesrn pod górna warga od środka w sutkach w pepku i 4 na dole w rozkroku
-
- Gaduła
- Kontakt:
Teraz pora na industriala w prawym uchu :) w lewym przez helixy już sie nie zmieści : zresztą prawe ucho jakoś bardziej pasuje. Tunele stanęły na 14mm, więcej nie chcę, a też praktyczny wzgląd- wtedy jest do czego się odnieść np birzuterii. Ogólnie też pomagają dłuższe włosy i lekko rockowy styl, choć roka nie słucha :D techno dance bliżej, czy ogólnie elektroniczna. Wyprzedził mnie co do ilości żelastwa na dole skromna dwójka. W języku wystarczy mi jeden, a nos może septum, ale też jakoś mnie nie ciągnie, że już.
Najbardziej korci mnie inustrial i to od razu 2mm- 2,4mm jakoś tak chyba 12 czy 10g musiał bym sprawdzić rozmiar.
Najbardziej korci mnie inustrial i to od razu 2mm- 2,4mm jakoś tak chyba 12 czy 10g musiał bym sprawdzić rozmiar.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Tunele bolały ja bym nie zrobił bo jak wyciągniesz to źle to wygląda a zwykle kolczyki mają plusy i jest więcej wzorów i kolorów
-
- Gaduła
- Kontakt:
Powiedziałem na 14mm dość i tyle i po 2 godzinach widać tylko jak by rozcięcie w uchu. A co do zwykłych kolczyków, jaki problem włożyć je w tunel.
Żaden jeszcze fajniej się majtają:D Samych tuneli jest cała masa wzorów kształtów.
Żaden jeszcze fajniej się majtają:D Samych tuneli jest cała masa wzorów kształtów.
-
- Gaduła
- Kontakt:
https://zapodaj.net/07bcfc39ae430.jpg.html
https://zapodaj.net/4333904b59087.jpg.html
Jak by się kto pytał czy prawdę mówię :D
https://zapodaj.net/4333904b59087.jpg.html
Jak by się kto pytał czy prawdę mówię :D
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A to moje
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A to moje
-
- Gaduła
- Kontakt:
Nie widać :(
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Nic nie ma
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Takie cos
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
I drugie
-
- Gaduła
- Kontakt:
Że Ci się chciało goić rook'a w prawym uchu. Mnie się helix drugi dość długo goił. Bez trybiotyku ciężko było i dobrze mieć kółko - a nie sztangę.
Chodzi za mną industrial :)
Chodzi za mną industrial :)