Ja w damskich spodniach
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Ja w damskich spodniach
Ja noszę długość L 30 natomiast pas mam W 28 (w tym przypadku spodnie opinają biodra i widać ze są damskie. Gdy kupię W 29 mniej opinają i takie nosze w czasie kiedy ktoś mógłby poznać ze nosze damskie spodnie.
-
- Gaduła
- Kontakt:
Jakich spodni bym nie kupił, które powinny być dobre na pas, to wtedy ich na uda nie założę. Spodnie bez dodatków elastycznych odpadają! mam, miałem kilka, to przerobiłem na szorty. Męskie "skiny" bez dodatków, to dla mnie koszmar, nigdzie nie leżą jak trzeba, do tego są niewygodne.
Jedne z lepszych jakie mam, to toxic, teraz okazuje się że rozmiar M38 leży świetnie. Dobijam do rozmiaru 29 spokojnie, chciał bym też 28. Zobaczymy, zależy od producenta, czasem UK10 jest ok, czasem UK12, bo też na to patrzę jak niema innej wzmianki.
Właściwie, to ruręcje byle by pasowały na tyłek, nie patrzę czy damskie, czy męskie, może żeby nie były w kwiatki.
Jak ktoś mówi że fajne spodnie to wtedy mówię że z działu przeciwnego zaimane;). Nawet na co dzień używałem spodni z haftem w z niebieskim kwiatem, zapinane na lewą stronę i przeszły. Najbardziej hadrocowe jeansy jakie mi wpadły w łapy, to z zamkiem z tyłu :D tyle że się zamek zepsuł. Te są już perwersyjne w pewnym sensie.
Jedne z lepszych jakie mam, to toxic, teraz okazuje się że rozmiar M38 leży świetnie. Dobijam do rozmiaru 29 spokojnie, chciał bym też 28. Zobaczymy, zależy od producenta, czasem UK10 jest ok, czasem UK12, bo też na to patrzę jak niema innej wzmianki.
Właściwie, to ruręcje byle by pasowały na tyłek, nie patrzę czy damskie, czy męskie, może żeby nie były w kwiatki.
Jak ktoś mówi że fajne spodnie to wtedy mówię że z działu przeciwnego zaimane;). Nawet na co dzień używałem spodni z haftem w z niebieskim kwiatem, zapinane na lewą stronę i przeszły. Najbardziej hadrocowe jeansy jakie mi wpadły w łapy, to z zamkiem z tyłu :D tyle że się zamek zepsuł. Te są już perwersyjne w pewnym sensie.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Lekki bootcut ?! straight bliżej. To że są damskie, trzeba by było dopiero powiedzieć, zupełnie nie wyglądają na takie.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dokładnie lekki bootcut. Krój damski jednak gdy mocno nie opinają to nie rzuca się to w oczy. Bardzo wygodne i miękki materiał. Kupiłem je chyba za 15zł. W zasadzie to model podobny do Megan. U kobiet lepiej się układają to jest bez sprzeczne.
- Załączniki
-
- 02_01c22_dMCnyXrgc2LiqwGzft6iY8Fb.jpeg (112.9 KiB) Przejrzano 1812 razy
-
- Gaduła
- Kontakt:
Patrzę tylko czy nie ma za dużo kryształków i nie jest dla nastolatek, lub dziewczynek. Jegginsy nie tak dawno w lidul sobie sprawiłem czarne. Nie mam dużo czarnych spodni i stąd - kupię, ledwo przechodzą przez piętę. Właśnie dobrze leżące spodnie mają zgrabnie opinać tyłek. Panny wbrew pozorom lubią zgrabne męskie tyłeczki.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Być może masz rację, sam się przekonałem jak miałem rybaczki Wrangler EVE i kumpela na piwku powiedziała, ze mam sexi spodenki. Do dziś się zastanawiam czy się zorientowała czy nie. fasonem podobne do Irisów, ale raczej w damskich spodniach nie lubią.
-
- Gaduła
- Kontakt:
U mnie w przypadku butów było tak, ze koleżanki nie wiedziały że to są damskie buty! i je skomplementowały.
Jak nie są różowe w gwiazdki i kokardki, nie mają jakiś cekinów w full, to spokojnie przejdą damskie. Kieszonki też nie muszą być męskie, ect. Naprawdę nie musisz się przejmować, czasem warto trochę przysiadów poćwiczyć. Raz jak jechałem rowerem przez miasto pod jedna górkę to jakaś dziewczyna z grupy zawołała - ale sexi tyłeczek! ale to ewidentnie było z zachwytu, jakiejś radości widokiem tyłeczka, nie powiem - obiektywnie w kolarskich spodniach męski zadek umięśniony dobrze wygląda.
https://www.menopauza.pl/dlaczego-fascy ... -posladki/ pierwsze z brzegu.
Kieruję się zasadą, jeśli pasują rozmiarem są rozciągliwe, ładne to nie patrzę czy damskie czy męskie i już.
Jak nie są różowe w gwiazdki i kokardki, nie mają jakiś cekinów w full, to spokojnie przejdą damskie. Kieszonki też nie muszą być męskie, ect. Naprawdę nie musisz się przejmować, czasem warto trochę przysiadów poćwiczyć. Raz jak jechałem rowerem przez miasto pod jedna górkę to jakaś dziewczyna z grupy zawołała - ale sexi tyłeczek! ale to ewidentnie było z zachwytu, jakiejś radości widokiem tyłeczka, nie powiem - obiektywnie w kolarskich spodniach męski zadek umięśniony dobrze wygląda.
https://www.menopauza.pl/dlaczego-fascy ... -posladki/ pierwsze z brzegu.
Kieruję się zasadą, jeśli pasują rozmiarem są rozciągliwe, ładne to nie patrzę czy damskie czy męskie i już.
-
- Gaduła
- Kontakt:
https://zapodaj.net/bd0ad2df944af.png.html jak obiecałem tak jest :)
Wrangler Megan W30L36, na potrzeby zdjęcia obcasy żeby lepiej nogawka się ułożyła. Jeszcze trzeba troszkę tłuszczyku zrzucić, żeby ciut wyżej weszły, bo lekko zadek niekształtny :P
Wrangler Megan W30L36, na potrzeby zdjęcia obcasy żeby lepiej nogawka się ułożyła. Jeszcze trzeba troszkę tłuszczyku zrzucić, żeby ciut wyżej weszły, bo lekko zadek niekształtny :P
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Super naprawdę. Powiedz mi czy Meganki mają miękki materiał? Poszukuję już jakiś czas ich ma olx lub Vinted rozmiar w 28l30 lub l32. Po fasonie pomijając szpilki widać ze są damskie. Rzucają się w oczy małe kieszenie z tylu optycznie podnoszące pośladki oraz całość noga w tych spodniach. Kupiłeś je nowe czy używane? Nosisz je na codzień? Np do pracy na ulice?
-
- Gaduła
- Kontakt:
Super elastyczne to one nie są, ale dość ładnie się poddają. Kupuję w ciuchlandzie, jak dopadnę, to kupię.
Nie przejmuje się fasonem, te są i tak bardzo soft. Żeby właśnie lepiej pośladki podnosiły było by fajnie, ale musza pójść z 1,5cm do góry na tyłek.
Kieszenie w nich są jeszcze wielkie, mam spodnie bez kieszeni :D Zobacz na dział cuban heels, tam akurat fragment lekkich rurek, ale nosiłem te buty z typowo damskimi spodniami takimi że nad kostką ledwo można podwinąć.
U mnie zawsze na udach będą spodnie opinać! musiał bym mieć 2 rozmiary większe, to znowu w pasie będą złe- mam to w przysłowiowej du&e>
Nie przejmuje się fasonem, te są i tak bardzo soft. Żeby właśnie lepiej pośladki podnosiły było by fajnie, ale musza pójść z 1,5cm do góry na tyłek.
Kieszenie w nich są jeszcze wielkie, mam spodnie bez kieszeni :D Zobacz na dział cuban heels, tam akurat fragment lekkich rurek, ale nosiłem te buty z typowo damskimi spodniami takimi że nad kostką ledwo można podwinąć.
U mnie zawsze na udach będą spodnie opinać! musiał bym mieć 2 rozmiary większe, to znowu w pasie będą złe- mam to w przysłowiowej du&e>
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Nie przejmuj się, wypadało by trochę lepiej podnieść poślaki, żeby nie były takie kłapciate.
Pisałem, że panny patrzą na zadki :P co im zrobić. Na pewno docenią subtelny gust:) zresztą życie pędzi teraz tak szybko, że jak nie powiesz, że są damskie, nikt nie będzie wnikał w to.
Pisałem, że panny patrzą na zadki :P co im zrobić. Na pewno docenią subtelny gust:) zresztą życie pędzi teraz tak szybko, że jak nie powiesz, że są damskie, nikt nie będzie wnikał w to.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
nie bardzo podobają mi się spodnie o tym kroju powyżej, bardziej preferuje skinny lub jegginsy
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A mi się w ogóle spodnie nie podobają.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
De gustibus non est disputandum - lub jak kto woli nie to ładne co ładne tylko co komu się podoba.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
No i elegancko
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Nowy zakup już do mnie jadą
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Razem z zawartością?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Niestety tylko jej jeansy.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Zrobiłem kilka fotek lepszym sprzętem jeansów, które już mam jakiś czas pozdro.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
spodnie jak spodnie, nigdzie nie mają napisane, że są damskie.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Prawda jest taka, że nikt do końca nie zwróci uwagi na pierwszy rzut oka. Spodnie do spodnie. Jednak wprawne oko dostrzeże różnice już po szyciu, fasonie i tym jak układają się na pośladkach i że jest tam widoczne damskie podcięcie. Jak miałem kiedyś Wranglery damskie w sklepie z marynarkami to pani od razu zauważyła i do dziś pamiętam jak jej oczy wyleciały z orbit. Druga pani w PZU też coś podejrzewała. Nie mniej jednak już nigdy męskich nie założę, bo są nie wygodne.