Rajstopy błyszczące
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Rajstopy błyszczące
Wystarczy poszukać w Google stylizacji aby się przekonać że jesteś w błędzie
- Misiek72
- Stary wyga
W Google znajdę nawet słonia w trampkach - i co z tego? Nie żyję w wirtualnej rzeczywistości - jak niektórzy tutaj, tylko w realnym świecie i od dłuższego czasu nie udało mi się zobaczyć żadnego dziwaka/dziwaczki z nogami wyglądającymi jak serdelki w błyszczącej skórce. DeRafael to mi wystarczy bym mógł ocenić czy i kiedy jestem w błędzie -jak piszesz. Rozumiem lekki nienachalny połysk, ale już nie rozumiem przesady i bezguścia w stylu fetyszystów jarających się swoim widokiem się w lustrze i na fotkach, bo chyba tylko taki jest sens zakładania tego na siebie.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Oszpecanie się błyszczącymi rajstopami, dziwaki, serdelki, bezguście fetyszystów... Wow. Prawie jak TVP info.
- Misiek72
- Stary wyga
Nawet TVP info czasem powie trochę prawdy...
DeRafael skoro ja piszę bzdury a Wy wyglądacie rewelacyjnie, to skąd u Was tyle konspiracji i strachu przed ludźmi? Wskakujcie w wasze ulubione ciuszki, idźcie do ludzi i zapytajcie ich co sądzą o waszym wyglądzie. Jak was wyśmieją to dopiero będzie wrzask na forum. Rozumiem... Ci wredni, nietolerancyjni i agresywni ludzie was źle oceniają.
P.S.
1. Jak Cię widzą tak Cię piszą.
2. Fetyszysta potrzebuje wzmocnionych bodźców wzrokowych, czuciowych i innych bardziej emocjonalnych dla osiągnięcia i/lub wzmocnienia podniecenia seksualnego. Dlatego preferuje kolorowe, błyszczące, śliskie, obcisłe rajstopy. Podnieca się tym co nosi, swoim widokiem i faktem, że inni go widzą np. na zdjęciach na forum. Proste i logiczne, a na tym forum od razu widać kto jest kim po tym jakie foty wrzuca i co pisze. Gdybyście obserwowali tak jak ja widuję ludzi z zaburzeniami zmysłu słuchu, smaku lub węchu to zdziwilibyście się, że oni szukają mocniejszych doznań, by zrekompensować sobie niedobory odczuć, np: wąchają różne smrody , jedzą jedzenie tak ostre że ciężko by było je przełknąć normalnemu człowiekowi. Tak samo fetyszysta będzie przesadzał z ubiorem, i wyglądem, by się maksymalnie zadowolić, podniecić. Do tego z upływem czasu będzie dążył do zakładania na siebie rajstopy z bardziej ekstremalnym połyskiem, uciskiem i kolorem (wzorkami), bo to co zadowalało go do tej pory przestanie mu wystarczać. Niestety ale to nie ma to nic wspólnego z codziennym zwyczajnym ubieraniem się i normalnym wyglądem. Uff.. Chyba już wystarczająco wytłumaczyłem dlaczego nie traktuję fetyszyzmu poważnie i nie stawiam go na równi z potrzebą noszenia rajstop na co dzień publicznie jako dodatku do zwykłych stylizacji.
DeRafael skoro ja piszę bzdury a Wy wyglądacie rewelacyjnie, to skąd u Was tyle konspiracji i strachu przed ludźmi? Wskakujcie w wasze ulubione ciuszki, idźcie do ludzi i zapytajcie ich co sądzą o waszym wyglądzie. Jak was wyśmieją to dopiero będzie wrzask na forum. Rozumiem... Ci wredni, nietolerancyjni i agresywni ludzie was źle oceniają.
P.S.
1. Jak Cię widzą tak Cię piszą.
2. Fetyszysta potrzebuje wzmocnionych bodźców wzrokowych, czuciowych i innych bardziej emocjonalnych dla osiągnięcia i/lub wzmocnienia podniecenia seksualnego. Dlatego preferuje kolorowe, błyszczące, śliskie, obcisłe rajstopy. Podnieca się tym co nosi, swoim widokiem i faktem, że inni go widzą np. na zdjęciach na forum. Proste i logiczne, a na tym forum od razu widać kto jest kim po tym jakie foty wrzuca i co pisze. Gdybyście obserwowali tak jak ja widuję ludzi z zaburzeniami zmysłu słuchu, smaku lub węchu to zdziwilibyście się, że oni szukają mocniejszych doznań, by zrekompensować sobie niedobory odczuć, np: wąchają różne smrody , jedzą jedzenie tak ostre że ciężko by było je przełknąć normalnemu człowiekowi. Tak samo fetyszysta będzie przesadzał z ubiorem, i wyglądem, by się maksymalnie zadowolić, podniecić. Do tego z upływem czasu będzie dążył do zakładania na siebie rajstopy z bardziej ekstremalnym połyskiem, uciskiem i kolorem (wzorkami), bo to co zadowalało go do tej pory przestanie mu wystarczać. Niestety ale to nie ma to nic wspólnego z codziennym zwyczajnym ubieraniem się i normalnym wyglądem. Uff.. Chyba już wystarczająco wytłumaczyłem dlaczego nie traktuję fetyszyzmu poważnie i nie stawiam go na równi z potrzebą noszenia rajstop na co dzień publicznie jako dodatku do zwykłych stylizacji.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek, "jak cię widzą tak cię piszą" ale nie szata zdobi człowieka.
Jak widzisz, chodzę między ludzi, zawsze ubieram się jak lubię i żyję i nie ma "ło la Boga, jacy ci ludzie nietolerancyjni".
Jak widzisz, chodzę między ludzi, zawsze ubieram się jak lubię i żyję i nie ma "ło la Boga, jacy ci ludzie nietolerancyjni".
- Misiek72
- Stary wyga
Szata nie zdobi człowieka ale może być tym pierwszym i niejednokrotnie ostatnim wrażeniem jakie zrobi się na kimś kogo się nie zna. Dzięki swojemu stylowi ubierania się można zostać sławnym transwestytą.
Wiem o tym Byczunio. Ty akurat należysz to tych nielicznych co robią swoje i się innymi nie przejmują. Skoro uważasz że tak trzeba to nie mam nic do tego. Jesteś raczej wyjątkiem na tym forum.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek, chyba znajdzie się jeszcze kilka osób, które może nie tak regulrnie, na codzień, ale co najmniej od święta chodzą ubrane tak jak lubią i nie robią z tego sensacji. Rzeczywiście, ostatnio wzmocniła się frakcja fetyszystów.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Czyli zgodnie z ta logiką, wszystkie kobiety chodzące w błyszczących legginsach i rajstopach to fetyszystki a calzedonia to sex shop. Rihanna zboczona, KateMiddleton zboczona, tancerki zboczone, łyżwiarki fetyszystki.Fetyszysta potrzebuje wzmocnionych bodźców wzrokowych, czuciowych i innych bardziej emocjonalnych dla osiągnięcia i/lub wzmocnienia podniecenia seksualnego. Dlatego preferuje kolorowe, błyszczące, śliskie, obcisłe rajstopy.
Poza tym nie wiedziałem że są jakieś nieobcisłe rajstopy.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie, one nie są fetyszystkami, one sąobiektami westchnień i amatorkami fetyszystów
- Misiek72
- Stary wyga
DeRafael to Twoja logika nie moja. Nigdy nie widziałem i nie słyszałem o kobietach - fetyszystkach rajstop . Jak znasz takie do dawaj je tu na forum. Chętnie popatrzę na takie i poczytam co mają do powiedzenia.deRafael pisze: ↑13 lut 2021, 10:33 Czyli zgodnie z ta logiką, wszystkie kobiety chodzące w błyszczących legginsach i rajstopach to fetyszystki a calzedonia to sex shop. Rihanna zboczona, KateMiddleton zboczona, tancerki zboczone, łyżwiarki fetyszystki.
Poza tym nie wiedziałem że są jakieś nieobcisłe rajstopy.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
jest takich kobiet sporo. Lubia rajstopy, kręci je jak maja je na sobie, lubią się w nich kochać i przez nie pieścić. Zakładaja je nie tylko na nogi. I nie mówię tu i jakiś jednostkowych przypadkach. Są kobiety które uwielbiaja rajstopy.
- Misiek72
- Stary wyga
No może i są takie kobiety ale zawsze wydawało mi sie że one to robią dla nas facetów, by być bardziej atrakcyjnymi i nam dogodzić, a facet fetyszysta ma na celu samozaspokojenie się przy pomocy swoich zabawek. To robi różnicę.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Facet w błyszczących rajstopach = fetyszysta.
Facet w sukience, damskich butach, damskiej kurtce i nie błyszczących rajstopach = normalny facet, wszystko w normie.
Tak Miśku, dobrze to sobie tłumaczysz.
Facet w sukience, damskich butach, damskiej kurtce i nie błyszczących rajstopach = normalny facet, wszystko w normie.
Tak Miśku, dobrze to sobie tłumaczysz.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek, za podobne myślenie jak Twoje niedawno zostałem opieprzony przez kobiety i oświecony, że one też lubią seks dla samego seksu a nie tylko dla pieniędzy facetów, z którymi go uprawiają.
- Misiek72
- Stary wyga
No tak Byczunio ale seks to jednak "zabawa" z partnerem i kobieta zakłada seksowne ciuszki (rajstopy, pończochy , bieliznę) chyba po to by się podobać partnerowi a nie tylko dla samego noszenia. Dlatego nie widzę nic złego w tym co wcześniej napisałem.
- Misiek72
- Stary wyga
Bodex dzięki że uważasz mnie za normalnego faceta ale rzeczywistość niestety jest trochę inna. Moja potrzeba noszenia damskiej odzieży to zwyczajny transwestytyzm i ja tak to u siebie oceniam. Oczywiście to nie jest w normie jak piszesz. Uważam że to niepotrzebna przypadłość, która komplikuje mi życie ale z drugiej strony daje sporo frajdy jak się nad nią zapanuje i odpowiednio wykorzysta.
Bodex :
Facet w błyszczących rajstopach = fetyszysta
Facet w sukience, damskich butach, damskiej kurtce i niebłyszczących rajstopach = transwestyta, transseksualista, crossdresser ... itd.
Facet w błyszczących rajstopach, który nie może znieść tego, że ktoś nie akceptuje jego skłonności i wyglądu = cholernie zakompleksiony fetyszysta.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Misiek, z tego co do mnie dotarło wynika, że kobiety seksowną bieliznę, pończochy i tp i td zakładają nue tylko dla swoich partnerów ale także dla siebie. One też rajcują się własmym seksapilem, atrakcyjnością... taki element autoseksualny.
Z własnych obserwacji i autoobserwacji powiem, że autoestetyka jest bardzo ważnym elementem osobowości przynajmniej części osób, na pewno większości kobiet.
Z własnych obserwacji i autoobserwacji powiem, że autoestetyka jest bardzo ważnym elementem osobowości przynajmniej części osób, na pewno większości kobiet.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
No i potrafią bez końca siedzieć przed lustrem by napawać się swoim widokiembyczunio pisze: ↑14 lut 2021, 00:02 [...]kobiety seksowną bieliznę, pończochy i tp i td zakładają nue tylko dla swoich partnerów ale także dla siebie. One też rajcują się własmym seksapilem, atrakcyjnością... taki element autoseksualny.
A że kobiety również mogą czerpać przyjemność z faktu noszenia pończoch czy rajstop? Można często zaobserwować, jak z wyraźną lubością gładzą i głaszczą swoje nogi.
- Misiek72
- Stary wyga
W sumie to racja Byczunio , bo mi też noszenie niektórych damskich ciuchów mocno poprawia nastrój, a kobiet o takie sprawy już od dawna nie pytałem.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Co to za model
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Fuks line Gazela ostatnio nabyłem drogą kupna na allegro. Fajne i wydają się trwałe. W fajnej cenie teraz są 2.99.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A ja dziś 5.99 rajstopy 20 den dorjan
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
W kał-flandzie gatta Estella pojawiła w dobrej cenie. Jakieś 7 czy 8 zł.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
z kaufa to ja obecnie się w kunerty obkupuje. Ciężko przewidzieć jakie będa bo z opakowania niewiele wynika - ale jak ma się dużo to jest co nosic. Niektóre szczególnie takie ecru są ładnie połyskujące i super cienkie.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Te ecru bardzo zwracają uwagę ludzi, jak je założysz do szortow, czy krótkich spodenek ?