Pas cnoty
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Misiek72
- Stary wyga
Re: Pas cnoty
Dobra panowie nie spinajcie się tak. @Tomek20 Ciebie to akurat rozumiem i wręcz usprawiedliwiam Twoje nerwowe i ubliżające mi wypowiedzi. Rozumiem, że akurat masz założoną blokadę na ptaka i jesteś w stanie rozchwiania emocjonalnego. Doznawanie na przemian lub jednocześnie bólu, cierpienia i uniesień z permanentnym podnieceniem seksualnym na pewno utrudnia myślenie i spokojne wypowiedzi.
@Bodex-a też rozumiem. Taka fajna, pikantna, i podniecająca dyskusja się rozkręcała a tu znowu Misiek72 się wpier*olił i wszystko zepsuł. @Bodex przepraszam a resztę towarzystwa proszę by kontynuowali dyskusję.
Ale nie o tym chce pogadać. Bo jak już tu jesteście Panowie wielbiciele "sadomaso" a jakoś nie miałem okazji z takimi pogadać, to mam czysto techniczne pytania:
Skoro macie to na ptaku non stop to jak z potrzebami fizjologicznymi, bo w końcu odlać się trzeba jakoś. Potem się trzeba umyć raz na jakiś czas, bo wiecie, że ze śmierdzącym nie wypada chodzić publicznie. Wiadomo że kłódeczka w kontakcie z wodą może zardzewieć i problem gotowy. Chociaż chyba problem z otwarciem kłódki to raczej dodatkowa atrakcja... tak mi się wydaje. No i co będzie jak wam ptaszek "stanie"? Chyba wtedy musi boleć i przypuszczam, że macie z tego dodatkową podnietę. Jakby co to poprawcie mnie tam gdzie jestem w błędzie. I miłej zabawy, tylko sobie krzywdy nie zróbcie.
@Bodex-a też rozumiem. Taka fajna, pikantna, i podniecająca dyskusja się rozkręcała a tu znowu Misiek72 się wpier*olił i wszystko zepsuł. @Bodex przepraszam a resztę towarzystwa proszę by kontynuowali dyskusję.
Ale nie o tym chce pogadać. Bo jak już tu jesteście Panowie wielbiciele "sadomaso" a jakoś nie miałem okazji z takimi pogadać, to mam czysto techniczne pytania:
Skoro macie to na ptaku non stop to jak z potrzebami fizjologicznymi, bo w końcu odlać się trzeba jakoś. Potem się trzeba umyć raz na jakiś czas, bo wiecie, że ze śmierdzącym nie wypada chodzić publicznie. Wiadomo że kłódeczka w kontakcie z wodą może zardzewieć i problem gotowy. Chociaż chyba problem z otwarciem kłódki to raczej dodatkowa atrakcja... tak mi się wydaje. No i co będzie jak wam ptaszek "stanie"? Chyba wtedy musi boleć i przypuszczam, że macie z tego dodatkową podnietę. Jakby co to poprawcie mnie tam gdzie jestem w błędzie. I miłej zabawy, tylko sobie krzywdy nie zróbcie.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2021, 21:48 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Generalnie jestem bardzo tolerancyjny. Ciężko mnie sprowokować i wciągnąć w "dziwną" dyskusję tak jak prowokujecie Miśka. Babcia zawsze mi mówiła - nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem.
Ale sorry - jeśli ktoś potrafi wypisywać takie brednie jak wyżej zacytowany kolega - jakoś przemilczeć nie potrafię. Jeśli chcesz możesz kazać swojej pani żeby wkręcała Ci go w imadło, robiła dziury wiertarką czy co tylko sobie wymyślicie - nie mam nic przeciw temu, ale jeśli piszesz że to powinno być obowiązkowe dla każdego faceta - sorry weź wielkie koło i je....j się w czoło. Sorry - naprawdę takie brednie są dla mnie nie do przyjęcia - jesteś chyba pierwszym człowiekiem który tu potrafił wyprowadzić mnie z równowagi.
Misiek - posłuchaj mojej babci - mądra kobieta była.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- Misiek72
- Stary wyga
Danon ale ja czasem mam frajdę z rozmowy z przeróżnymi dewiantami . Zachowuję przy tym bezpieczny emocjonalny dystans. I nauczyłem się że na niektórych szkoda marnować nerwy. Pozdrawiam.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Ja też nie mam problemu z widzeniem dalej niż dziób własnego ptaka, więc klatka na niego zupełnie nie jest mi potrzebna, a tym bardziej nie jest potrzebna mojej żonie. Życzę miłego deptania po genitaliach i przybijania moszny gwoździem do taboretu (taki śmieszny "sport" z pierdla).
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Trafnie ujęte!gerasil pisze: ↑03 sty 2021, 07:18 Oczywiście ułożenie przez partnerkę faceta.
Pierwsze trzy dni to są fale buntu, potem jest coraz lepiej po tygodniu jest już jak plastelina, po dwóch jak masełko zrobi to co ona chce i bez jakiegokolwiek buntu. Po miesiącu już nie wspomnę ale potem co jest za sex taki wyposzczony - potem już tylko wystarczy wspomnieć że jeśli będzie coś nie tak to z powrotem do klateczki. Nie wspomnę już o perfekcji i wyrobieniu języka. Nieraz tródno wytrzymać z rajstopami i pasem cnoty ale jest on jednak super wynalazkiem.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dzisiaj 3 dzień w klatce. Samopoczucie o dziwo coraz lepsze, post ogólnie dobrze wpływa na mnie i moje zachowanie. Największy dyskomfort wywołuje to, że pas mocno odznacza się pod ubraniem, ale już zamówiliśmy inny pas, ma przyjść w czwartek.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Gust nie podlega dyskusji - ja tam wiem swoje. każdy czegoś innego potrzebuje. Ja potrzebuję podporządkowania kobiecie jaka by ona nie była. A problem z załatwianiem no problem - jak kobieta tylko na siedząco.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Odpowiedzcie na pytania Miska kilka postow wyzej. Tez ciekawy jestem.
Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Jaki problem:
- siusiu tylko na siedząco
- mycie codzienne - konstrukcja na to pozwala - lub pod kontrolą lub przez partnerkę
- kłódka nierdzewna lub znacznik plastikowy jednorazowy
i to wszystko odnośnie pytań do niego po prostu trzeba się przyzwyczaić
- siusiu tylko na siedząco
- mycie codzienne - konstrukcja na to pozwala - lub pod kontrolą lub przez partnerkę
- kłódka nierdzewna lub znacznik plastikowy jednorazowy
i to wszystko odnośnie pytań do niego po prostu trzeba się przyzwyczaić
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Potwierdzam w 100%. Z jednym zastrzeżeniem - mycie "pod kontrolą" partnerki, czyli zakładając chwilowe zdjęcie pasa, kończy się zwykle tym że bardzo ciężko go z powrotem założyć. Mówię oczywiście o aspekcie czysto fizycznym, nie tym co dzieje się w psychice, bo tego opisać się raczej nie da
-
- Stary wyga
- Kontakt:
W czymś takim powinniście pomylać co rano po zakupy:
https://a.aliexpress.com/_ms1dEVP
https://a.aliexpress.com/_ms1dEVP
-
- Dyskutant
- Kontakt:
U nas idzie to w trochę innym kierunku, choć z drugiej strony pomysły i determinacja mojej Pani w ich realizacji raczej nie mają granic. Więc kto wie, może takie wdzianko też mnie kiedyś czeka...
- Misiek72
- Stary wyga
Tomek20 czy zostało w Twojej psychice choć trochę szacunku do samego siebie?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dzisiaj przyszedł nowy pas a do tego kilka nowych strojów... to akurat niespodzianka, bo o tym nie wiedziałem. Mam nadzieję, że będę mógł je przymierzyć bez klatki, inaczej sobie nie wyobrażam
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Jaki model tego pasa jeśli można wiedzieć? Jeśli chodzi o wygodę to mogę polecić HT V3- nie ma kłódki bo zamek jest wbudowany w konstrukcję pasa i nie odznacza się pod ubraniem. Na jednym niestety nie istniejącym forum polecali model A337 ( do kupienia na aliexpress)
Naukowcy informują: logiczne myślenie nie boli ani nie jest szkodliwe dla zdrowia.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dokładnie taki:
https://allegro.pl/oferta/rozowy-meski- ... YmEwMDQ%3D
Dziewczyna uparła się na różowy. Niestety, jest za mały. Średnica 33mm podana na aukcji jest nieprawdziwa, w rzeczywistości średnica (zwłaszcza wewnętrzna) jest znacznie mniejsza
https://allegro.pl/oferta/rozowy-meski- ... YmEwMDQ%3D
Dziewczyna uparła się na różowy. Niestety, jest za mały. Średnica 33mm podana na aukcji jest nieprawdziwa, w rzeczywistości średnica (zwłaszcza wewnętrzna) jest znacznie mniejsza
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
On tylko ładnie wygląda. Zamów taki jak napisałem wyżej.
https://a.aliexpress.com/_BU7qcI
Nie wiem czy link się otworzy ale będziesz Pan zadowolony.
Albo taki
https://a.aliexpress.com/_BTAD6q
Występuje też w wersji że stali nierdzewnej
https://a.aliexpress.com/_BU7qcI
Nie wiem czy link się otworzy ale będziesz Pan zadowolony.
Albo taki
https://a.aliexpress.com/_BTAD6q
Występuje też w wersji że stali nierdzewnej
Naukowcy informują: logiczne myślenie nie boli ani nie jest szkodliwe dla zdrowia.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Ojaprdl...
Idźcie z tym tematem na jakieś forum dla perwersów. Jest tu w ogóle jakiś moderator? Na śmietnik z tym gunwem
Idźcie z tym tematem na jakieś forum dla perwersów. Jest tu w ogóle jakiś moderator? Na śmietnik z tym gunwem
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
No troche za daleko to doszlo. Archiwizuje.