Kolega dla PH
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Kolega dla PH
Czy któryś z was wybrał by się w stroju Ph na piwo z kumplami albo z innym kumplem Ph. Jak wygląda wtedy obawa przed posądzeniem nas o skłonności niepożądane ? Wyobraźcie sobie dwóch Ph w knajpie. Rajstopki, noga na nogę. Co można pomyśleć o takiej sytuacji ?
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- jojo
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Wiemy Radziu. Ja nawet widziałem zdjęcia z twoich imprez jak się spotkaliście w większym gronie.
Ale bardziej mi chodziło w pytaniu czy wstydzilibyście się publicznie pokazywać z kolegą PH nawet sami nie będąc "wyeksponowani". W końcu można być zaklasyfikowanym do grupy wiecie jakiej. Oczywiście pytanie bardziej sie nadaje do użytkowników, którzy mają za sobą występy przed innymi ludźmi. A ci co nie mają występów to czy wstydzili by się sami pokazac z kumplem ubranym w stroju ph.
Ale bardziej mi chodziło w pytaniu czy wstydzilibyście się publicznie pokazywać z kolegą PH nawet sami nie będąc "wyeksponowani". W końcu można być zaklasyfikowanym do grupy wiecie jakiej. Oczywiście pytanie bardziej sie nadaje do użytkowników, którzy mają za sobą występy przed innymi ludźmi. A ci co nie mają występów to czy wstydzili by się sami pokazac z kumplem ubranym w stroju ph.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
ja mogłbym sprobowac sie pokazac z kolega.
jak narazie to tylko na rowerze jezdzilem w rajstopach. poprostu jest latwiej i stroj jestnieco zblizony do kolarskich spodenek. najczesciej zakladam na rower 60 dn lub 100 den, ale lubie tez bawelniane grube.
mam ochote kiedys spobowac wyjsc na ulice, oczywiscie dodtakowo w ktorkich spodenkach :)
a tak wogole to jakby ktos z wawy lub okolic, albo nawet innych czesci kraju mial ochote wyjsc na rower w rajstopach to ja jestem chetny :) lubie jezdzic na rowerze
pozdrawiam
jak narazie to tylko na rowerze jezdzilem w rajstopach. poprostu jest latwiej i stroj jestnieco zblizony do kolarskich spodenek. najczesciej zakladam na rower 60 dn lub 100 den, ale lubie tez bawelniane grube.
mam ochote kiedys spobowac wyjsc na ulice, oczywiscie dodtakowo w ktorkich spodenkach :)
a tak wogole to jakby ktos z wawy lub okolic, albo nawet innych czesci kraju mial ochote wyjsc na rower w rajstopach to ja jestem chetny :) lubie jezdzic na rowerze
pozdrawiam
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
źle mnie zrozumiałeś - miałem właśnie na myśli faceta w rajstopach, anie trans. Czy ktoś mnie zaklasyfikuje do grupy "wiecie jakiej" to mnie to wali, pewnie i tak mnie klasyfikują.dr.pantyhose pisze:Wiemy Radziu. Ja nawet widziałem zdjęcia z twoich imprez jak się spotkaliście w większym gronie.
Ale bardziej mi chodziło w pytaniu czy wstydzilibyście się publicznie pokazywać z kolegą PH nawet sami nie będąc "wyeksponowani".
Niewstydziłbym się ani z PH maniakiem ani z transem. Z transami już się nie raz spotykałem, samemu będąc nie "wyeksponowany"
Być może, ale jeżeli tak, to dlaczego pisze w formie męskiejpapa_smerf pisze:Ale kolega musa ma w profilu "kobieta"kasior pisze:kolegą musa sie juz znamy osobiście
Czyżby kolejny trans?
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No ładnie, wątek o mnie, pomylić się nie można? Jak bedę miał czas i chęci to poprawię swój profil.
Potwierdzam, jestem na tym forum króciutko, ale z Kasiorem już się znamy osobiście i jest OK.
A moze kiedyś jakieś spotkanie w większym gronie? Ale czuję, że skończy się tylko na dyskusji.
A ja myslę, że najwyższy czas rozruszać to forum, a nie tylko dyskutować. Panowie wiecej konkretów! Uważam, że celem jest DZIAŁANIE, a w drugim rzędzie DYSKUSJE.
Główny cel jest jeden: rozpropagować w narodzie modę na noszenie rajstop przez mężczyzn. Ja juz mam swoje latka i boję się, że jak tylko bedziemy dyskutować to nie doczekam tej chwili, kiedy oficjalnie wyjdę w rajstopach, a na ulicy bedzie wielu takich jak ja.
Proszę o konkretne propozycje działania. Myślę, że jedną z pierwszych propozycji powinno byc jakieś wspólne spotkanie.
Drugie, uchwalenie jakiegoś dnia dniem rajstop dla mężczyzn i wysłanie takiej info do mediów. (ale to trzeba by obgadać),
I.t.d i t.p.
Proszę o propozycje.
Potwierdzam, jestem na tym forum króciutko, ale z Kasiorem już się znamy osobiście i jest OK.
A moze kiedyś jakieś spotkanie w większym gronie? Ale czuję, że skończy się tylko na dyskusji.
A ja myslę, że najwyższy czas rozruszać to forum, a nie tylko dyskutować. Panowie wiecej konkretów! Uważam, że celem jest DZIAŁANIE, a w drugim rzędzie DYSKUSJE.
Główny cel jest jeden: rozpropagować w narodzie modę na noszenie rajstop przez mężczyzn. Ja juz mam swoje latka i boję się, że jak tylko bedziemy dyskutować to nie doczekam tej chwili, kiedy oficjalnie wyjdę w rajstopach, a na ulicy bedzie wielu takich jak ja.
Proszę o konkretne propozycje działania. Myślę, że jedną z pierwszych propozycji powinno byc jakieś wspólne spotkanie.
Drugie, uchwalenie jakiegoś dnia dniem rajstop dla mężczyzn i wysłanie takiej info do mediów. (ale to trzeba by obgadać),
I.t.d i t.p.
Proszę o propozycje.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie mówię, że dyskusja jest zła, nawet napisałem, że jak byśmy się spotkali to dobrze by było podyskutowac i wymienić się doświadczeniami. Oczywiscie to samo mozemy robić na forum, tez jest dobrze. Ale z drugiej strony ja bym się skłaniał do większego działania, a i w grupie raźniej. Mam swoje latka, działam w "temacie juz wiele lat" i dochodzę do pewnej granicy, której sam nie przejdę i pewnie wielu z forumowiczów. Działanie ma prowadzic do przełamania się i chodzenia normalnie. Gdyby tak było nie było by tego forum. (Czy kobiety mają forum o chodzeniu w rajstopach? Nie, bo dla nich to nie problem).A my ten problem powinniśmy rozwiązać.
[ Dodano: 2008-08-22, 16:24 ]
P.S. A swoją drogą jakby była ustawa nakazująca mężczyzną chodzenie w rajstopach, to odrazu bym chodził i sie nie przejmował. A zdziwionym odpowiadałbym kazali to noszę.
[ Dodano: 2008-08-22, 16:24 ]
P.S. A swoją drogą jakby była ustawa nakazująca mężczyzną chodzenie w rajstopach, to odrazu bym chodził i sie nie przejmował. A zdziwionym odpowiadałbym kazali to noszę.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie mam na razie, ale za to podsyłam linka pod którym mmożecie sobie zobaczyć jak fajnie moga wyglądac spotkania forumowe.
http://www.strumpfhose.net/vipgalerie.p ... &catid=811
http://www.strumpfhose.net/vipgalerie.p ... &catid=811
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Np. tutajRadziu pisze:papa_smerf, Zasłonięte twarze na którym zdjęciu, bo ja nie zauważyłem.
http://www.strumpfhose.net/galerie/data ... eiettr.jpg
No faktycznie, tego nie zauważyłem. Może te osoby sobie tego zażyczyły, tylko co to za zamaskowanie - jak bym znał to bym poznał na 100% Widzę, że niektóre osoby to bardziej trans niż PHman, myślę że i u nas PHmani mogliby się pojawiać na spotkaniach dla trans. Czasami przychodzą takie osoby które są bardziej PHmaniakami niż trans. I też się zdarza, że nawet genetyczne nie chcą być na zdjęciach.
Właśnie dzięki takim wymówkom i wogóle wymówkom wychodzimy na dziwaków. Powinniśmy o tym mówić tak jak by to było jak najbardziej naturalne jak chcemy być postrzegani jako normalni.musa pisze:No właśnie, a moze jeszcze jakieś ciekawe odpowiedzi dla "ciekawskich", np:
założyłem sie o skrzynkę piwa, że przechodzę cały dzień w rajstopach
Jak ktos ma jeszcze inne pomysły, proszę podpowiedzieć.
Takie wymówki są dobre może na raz, bo co jeżeli ten sam ciekawski zada Ci to pytanie drugi raz - założyłeś się o kolejną skrzynkę piwa kto wogóle w to uwierzy