Kto z was nosi damską bielizne??
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Kto z was nosi damską bielizne??
Misiek72, mam wrażenie, że swoim sarkastycznym komentarzem skutecznie zniechęcisz niektórych forumowiczów do pisania postów.
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam
I polecam
I polecam
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Victor. nie zawsze. W dobrze dobranej bieliźnie nic się nie "wylewa". A ma swoje plusy. Bokserki męskie mają zbyt gruby materiał i pod rajstopami marszczą się i wywijają. Nie wygląda to dobrze, szczególnie w dość cienkich spódnicach, czy spodniach. Jakoś nie lubię zbyt grubego materiału na tyłku. Ja preferuję delikatniejsze, np: tiulowe, lib z microfibry. Kalenji robi świetne figi sportowe termoaktywne. Sprzęt układa się w nich idealnie i są przewiewne.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Kasiiaa66, Wyglądają bardzo ciekawie, ale czy podczas chodzenie nogawki nie podsuwają się do góry? Niestety, nie nadają się do dopasowanych spodni, bo ściągacz będzie się odznaczał w postani wgłębień na nogach. Do dłuższej spódnicy pewnie ok.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Ja noszę WYŁĄCZNIE damską bieliznę, bo w męskiej pod bardziej obcisłymi spódnicami odznaczałoby się wiadomo CO. A dobrze dobrana damska potrafi TO ukryć.
- kasiiaa66
- Dyskutant
- Kontakt:
Witam również noszę tylko damskie majteczki są bardzo wygodne bardziej delikatne
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Staś
- Dyskutant
- Kontakt:
Niezły zestawik :). Ja niespecjalnie lubię bawełnianie, wolę tiulowe, koronkowe, z microfibry lub innego śliskiego materiału.