Facet w spódnicy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Facet w spódnicy
Olowkowa jeans
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Dusiek - jedna i druga fajna, ale wydaje mi się że bluzka do ołówkowej trochę za odważna. Jakieś reakcję otoczenia były?
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
O tak zgadzam się, nie wiem jak można upychać bokserki itp. Pod spodniami wąskimi
Noszę rajtki bo lubię
-
- Dyskutant
- Kontakt:
O tak zgadzam się, nie wiem jak można upychać bokserki itp. Pod spodniami wąskimi
Noszę rajtki bo lubię
-
- Dyskutant
- Kontakt:
ja pod spodniami wąskimi noszę tylko dopasowaną bieliznę lub wręcz lekko obcisłą.
Noszę rajtki bo lubię
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Czemu bluzka zbyt odwazna z siatki jest
Ludzie oglądają się i dobrze niech się napatrza
Ludzie oglądają się i dobrze niech się napatrza
- Misiek72
- Stary wyga
- Misiek72
- Stary wyga
Dusiek jak zwykle masz tendencje do przesady i przejaskrawiania swojego wyglądu. Załóż koszulkę z pierwszego zdjęcia do spódnicy z drugiego i wtedy będziesz po ludzku wyglądał.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Dusiek - jedziemy na tym samym wózku tylko że czasami różnymi drogami. Chodzi o to że jak idziesz z kimś (w moim przypadku z żoną) to starasz się być dla ludzi niezauważalnym. Nie chcesz reakcji otoczenia związanych z Twoim ubiorem dlatego, żeby osoba towarzysząca nie ucierpiała w jakikolwiek sposób z tego powodu. Przynajmniej ja tak mam. Jeśli chodzi o to co zaprezentowałeś - bojówka - raczej bez problemu wyszedłbym tak ubrany, W drugim przypadku bluzka wydaje mi się prowokująca i przyciągająca uwagę, spódnica super - taka jakie lubię - ale preferuje te mniej modne - bez dziur i przetarć. Oczywiście to tylko moja uwaga - nie bierz do głowy i zakładaj to co lubisz.
- Misiek72
- Stary wyga
Danon jedziemy nie tylko różnymi drogami ale również w różnym kierunku i do innego celu, a ten wózek nie zawsze jest ten sam dla wszystkich. Na jednym jadą Ci skrajnie ekscentryczni, co muszą pokazać, że nowamoda to wolna amerykanka w kwestii ubioru - czyli wszystko wolno i nieważne jak w tym wyglądają, co na to myśli widownia. Na innym wózku jadą ci, którym zależy by pokazać ludziom, że facet może pozostać zwyczajnym facetem nawet w spódnicy i rajtach.
Dzisiaj skromnie i to raczej dłuższy trend w ubieraniu się. Komfort fizyczny czyli wygoda i psychiczny - niewielkie zainteresowanie ludzi moim wyglądem.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
A ja dziś postanowiłem popracować w spódnicy. Pogoda ostatnio nie rozpieszcza i na zegarze niewiele ponad 10 stopni, więc całkiem dobrze wpasowały się leginsy. Całość pewnie krytycy mody uznaliby za koszmar, ale ja swój cel osiągnąłem - nikt nie zwrócił uwagi że jestem w spódnicy.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Naprawdę w spódnicy Wygląda raczej jakbyś pod polówkę założył czarną za długą podkoszulkę
Czy nie zwrócił by uwagi Ja bym na pewno zwróciła uwagę gdybym takiego kogoś zobaczyła na ulicy,
zastanawiała bym się w jakim celu ten ktoś się tak ubrał
Ostatnio zmieniony 09 lip 2020, 06:39 przez Inka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Pewnie że może , ale niech bezmyślnie nie kopiuję ubioru kobiet, niech się nie przebiera za kobietęfacet może pozostać zwyczajnym facetem nawet w spódnicy i rajtach.
Są rajstopy dla mężczyzn i pewno gdyby byli chętni to i spódnice by się pojawiły.
- Misiek72
- Stary wyga
Danon akurat nie ma powodu by ktokolwiek się czepiał Twojego ubioru. Spódniczka jest tak króciutka, że może uchodzić za przydługawą koszulkę, Legginsy grube,kryjące i lekko luźne na nogach przypominają spodnie dresowe. Także dla mnie jesteś blisko męskiego standardu i nawet do głowy by mi nie przyszło, że nosisz coś damskiego (gdybyś tego nie napisał).
P.S to nie krytyka ale moje spostrzeżenia i skojarzenia.
P.S to nie krytyka ale moje spostrzeżenia i skojarzenia.
- Misiek72
- Stary wyga
Inka a co Ci tak przeszkadza taki facet - przebieraniec ? Pomyśl ile wnosi do życia codziennego? Ileż to emocji i rozrywki daje ludziom na mieście. A lokalny folklor dużo zyskuje na atrakcyjności i rozmaitości. Oczywiście najbardziej zyskuje ów przebieraniec, bo dogodzi sobie na wszystkie sposoby.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Inka a co Ci tak przeszkadza taki facet - przebieraniec ? Pomyśl ile wnosi do życia codziennego? Ileż to emocji i rozrywki daje ludziom na mieście. A lokalny folklor dużo zyskuje na atrakcyjności i rozmaitości. Oczywiście najbardziej zyskuje ów przebieraniec, bo dogodzi sobie na wszystkie sposoby.
To może niech ten "facet - przebieraniec" zrobi coś dla społeczności ,a nie tylko dla siebie.Może np. spożytkować swój "talent" organizując spotkania kabaretowe lub bale przebierańców (charytatywne). Jest jeszcze cyrk objazdowy z pewnością widownia byłaby zachwycona taką formą rozrywki
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Danon, to nie są leginsy tylko zwykłe dresy. W tym kontekście spódniczka jest tylko fartuszkiem lub ewentualnie przepaską.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Byczunio - dokładnie o to mi chodziło -jest niezauważalna. Przy upalnej pogodzie zostają gołe nogi i też nikt nie zwraca uwagi czy mam fartuszek ewentualnie przepaskę. Kolejnym krokiem jest zwiększanie jej długości - raczej cały czas przed kolano ale z czasem kto to wie. Wiesz - jeszcze niedawno ten temat mnie nie dotyczył .... z czasem kto wie co będzie, choć pewnie Twojego poziomu nigdy nie osiągnę. Na razie cieszę się tym .
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Przy upalnej pogodzie zostają gołe nogi i też nikt nie zwraca uwagi czy mam fartuszek ewentualnie przepaskę
no raczej gołe ale nie tylko nogi fartuszek ewentualnie przepaska nie zakryje ....
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A to moja spodniczka kapielowa w szytymi spodenkami
- Misiek72
- Stary wyga
W końcu coś fajnego wrzuciłeś Dusiek
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Inka - nie masz racji - nie wiem jak to jest uszyte ale jeśli nie robię przysiadów to zakryte wszystko co powinno być.