Facetospódnicowa grupa na Facebooku
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Misiek72
- Stary wyga
Re: Facetospódnicowa grupa na Facebooku
Nie mam takiej potrzeby Kasior.
- Misiek72
- Stary wyga
Zauważyłem że wabik rekrutacyjny do grupy fejsbukowej w postaci 100% kobiety - założycielki grupy spełnił swoje zadanie i odszedł w zaświaty.
P.S. Lexie szacun
P.S. Lexie szacun
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Uwazasz, ze Lexie od wrzesnia ubieglego roku prowadzil profil zeby w kwietniu tego roku zalozyc taka grupe?? Nie wydaje mi sie, zeby takie starania byly potrzebne. Moglby grupe zalozyc o bez tego.
Wysłane z Note10+ przy użyciu Tapatalka
- Misiek72
- Stary wyga
Uważam, że ktoś wcześniej dobrze się przygotował czytając to forum, żeby łatwiej osiągnąć swoje cele (np: stworzenie i zwerbowanie członków do grupy spódnicowej). Grupa spódnicowa to mógł być pomysł zorganizowany przy pomocy fejkowego kobiecego konta fb. Konto fb administratorki grupy wydaje się zbyt ogólnikowe, sztucznie redagowane i kompletnie nie spersonalizowane jak na konto kobiece - co zauważyła moja żona, nie ja, bo ja na fejsie rzadko bywam. Kolejna sprawa to wykorzystanie szczególnej słabości niektórych ludzi z naszego forum do szukania akceptacji swoich skłonności u kobiet. Tu się Kasior chyba spierać ze mną nie będziesz bo wszystkie kobiety obecne na tym forum zawsze były szczególnie traktowane - oczywiście dopóki chwaliły nasze ciągotki do rajstop i spódnic. Dlatego wystarczyło wykreować kobietę zafascynowaną facetami w spódnicach lub wykorzystać jakieś swoje lewe "kobiece" konto fb i podać linka do grupy przez nią stworzoną, a od razu razem z Byczuniem lecieliście w podskokach by się zapisać. Oczywiście grupę można stworzyć bez tego całego cyrku jaki zafundował nam tutaj Lexie , ale trzeba ją jakoś rozreklamować i rozpowszechnić na podobnych tematycznie forach i portalach w necie, by miała jak najwięcej członków. Grupa została założona 10 maja i dokładnie w tym dniu "znajoma" namówiła Lexie do uczestnictwa w grupie no i tego samego dnia dostaliście linka tu na forum. Nawet nazwę zmieniono żeby można było rajstopki - nie tylko spódnice propagować. No i grupa ma nowych adminów (szybki awans ) więc fikcyjną panią admin trzeba było jakoś usunąć...
Ofkoz to moje prywatne spostrzeżenia.
Ofkoz to moje prywatne spostrzeżenia.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Generalnie trudno sie nie zgodzic ale caly czas nie znajduje odpowiedzi na pytanie "why"
- Misiek72
- Stary wyga
Nie wiem co w ludziach siedzi, może zwyczajnie ktoś miał chęć założyć grupę na fejsie, bardzo szybko zdobyć zainteresowanie oraz uczestników i pogadać we własnym gronie.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Intencje mogą być różne. Od szczerych - np. stworzyć fają grupę,
do niecnych, np:
- Może jakiś troll chciał zebrać ludzi a później zmienić grupę na "między nami pedałami" i się ponabijać albo:
- ultra prawak chciał zebrać "pedałów" w jednej grupie a później ich prześladować na tle ideologicznym (np. sporządzając listę wrogów ojczyzny - tak tak, już to się zdarzyło i to całkiem niedawno) albo
- jakiś cwaniak chciał zebrać w jednej grupie osoby ukrywające swoje upodobania a później szantażować grożąc rozesłaniem zdjęć do znajomych. 1000 zł na konto albo twoi znajomi z pracy się dowiedzą, że nosisz rajstopki...
Tak, że facebook jest chyba tylko dla tych co się tego nie obawiają :)
do niecnych, np:
- Może jakiś troll chciał zebrać ludzi a później zmienić grupę na "między nami pedałami" i się ponabijać albo:
- ultra prawak chciał zebrać "pedałów" w jednej grupie a później ich prześladować na tle ideologicznym (np. sporządzając listę wrogów ojczyzny - tak tak, już to się zdarzyło i to całkiem niedawno) albo
- jakiś cwaniak chciał zebrać w jednej grupie osoby ukrywające swoje upodobania a później szantażować grożąc rozesłaniem zdjęć do znajomych. 1000 zł na konto albo twoi znajomi z pracy się dowiedzą, że nosisz rajstopki...
Tak, że facebook jest chyba tylko dla tych co się tego nie obawiają :)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
A tam . Od poczatku ta grupa byla dziwna według mnie . Mocno mnie zastanowiło założenie grupy z fejkowego konta ( ogólnie 95 % fejkowych kont ) . Od razu danie uprawnień admina naszemu adminowi z forum ( kompletnie na dobra sprawe ludzi byli sobie obcy ( nikt logiczny nie dndczlowiekowi innemu totalnie obcemu w 5 sekund takich uprawnień ( na slowo , że jest sobie adminem gdzie indziej heh( to jsk powierzenie finansów firmy kolesiowi z baru bo powiedzial , że zajmuje się finansami santandera ) , no i ta ogólna szybka euforia na forum ( niemal każdy uważał , że bedzie to przeniesienie ( powiększenie , ulepszenie ) forum na szajsbuka )
- Misiek72
- Stary wyga
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Ja juz poszedlem sobie stamtad.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
a ja jestem ale zupełnie nic się nie dzieje w grupie.