Lexie dzięki Twojej obecności to forum mocno ożyło w krótkim czasie i mam nadzieję że równie szybko nie zdechnie, bo na prawdę szkoda by było
- zwłaszcza jak się czyta coś takiego:
Lexie pisze: ↑10 maja 2020, 22:53
Znajoma, wiedząca o moich nietypowych zainteresowaniach,
napisala do mnie z zaproszeniem na nowotworzoną grupę na Facebooku:
Lexie pisze: ↑13 maja 2020, 19:03
No, to ja jednak też, w takim razie
Oczywiście z fejkowym kontem, ale myślę, że admini mnie mimo to zaakceptują
Lexie skoro Cię znajoma zaprosiła do grupy to w czym problem
Mam dla ciebie kilka propozycji rozwiązania piętrzących się kłopotów i niejasności, które widzę że nękają Ciebie od samego początku obecności na tym forum.
Oczywiście zdaję sobie sprawę, że najgorsze są nieproszone rady , dlatego nie musisz brać ich na serio ... ale może Ci się przydadzą.
1.Jakoś musiałeś dostać to zaproszenie do grupy od koleżanki. Tymi samymi kanałami komunikacyjnymi poinformuj znajomą, że będziesz anonimowym z konkretnym nickiem. Chyba zrozumie Twoją potrzebę zachowania anonimowości -
skoro sama Cie zaprosiła - na pewno to zaakceptuje
2. Nie jesteś pewien czy admini zaakceptują Ciebie pod fejkowym kontem? Oto moja propozycja to rozwiązania tego problemu :
Lexie przeczytaj jaszcze raz cały wątek od początku. Kasior i Byczunio piszą, że
dostali uprawnienia administratora na grupie . Jak ich ładnie poprosisz to może Ciebie przyjmą i zaakceptują jako uczestnika grupy. Jak się boisz inwigilacji ze strony żony to pisz do nich kanałami prywatnymi.
Lexie jak widzisz nie musisz daleko szukać. Proste rozwiązania masz w zasięgu ręki.
Lexie mam nadzieję, że tym razem mój wpis nie zostanie wykasowany - jak ten poprzednio.