Facetospódnicowa grupa na Facebooku

Linki, strony, opisy,... słowem wszystko co znaleźliśmy na ten rajstop na męskich nogach w necie, prasie, telewizji i innych mediach.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
Lexie
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Facetospódnicowa grupa na Facebooku

Post autor: Lexie » 10 maja 2020, 22:53

Znajoma, wiedząca o moich nietypowych zainteresowaniach, napisala do mnie z zaproszeniem na nowotworzoną grupę na Facebooku:
https://www.facebook.com/groups/faceciwspodnicach/
Przesłała opis:
Grupa dla osób lubiących łamanie stereotypów w modzie.
Kobieto, uważasz, że facet w kilcie jest sexy? Super! A w dżinsowej miniówie też może być cool, o ile ma szczupłe, proste, i ogolone nogi?
Facecie, nie wyciągasz bejsbola na widok chłopaka w makijażu albo na obcasach? A może sam lubisz czasem wskoczyć w spódnicę - wszystko jedno, damską czy męską? Bardzo słusznie!
Więc witajcie, to Wasz zakątek na facebooku :-)
Miejsce na dyskusje, wymianę doświadczeń, inspiracje, ciekawostki, i tak dalej
Ja nie wiem, czy skorzystam, ale jesli ktoś z tutejszych miałby ochote, to podrzucam. Można by zareklamować portal, przy okazji :roll:
nie portki czynią faceta 8-)
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Re: Facetospódnicowa grupa na Facebooku

Post autor: Misiek72 » 11 maja 2020, 06:49

Lexie pisze: 10 maja 2020, 22:53 Ja nie wiem, czy skorzystam, ale jesli ktoś z tutejszych miałby ochote, to podrzucam. Można by zareklamować portal, przy okazji :roll:
Piszesz grupa fejsbukowa... hmmm :roll: - ja też nie wiem czy skorzystam :lol: :lol: :bosze
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 11 maja 2020, 07:17

A ja tak. Fajnie, ze w koncu polska grupa. Jest ich duzo, ale niestety nie polskie. A ta znajoma to pewnie jakis tranzystor, bo nie chce mi sie wierzyc zeby jakas normalna kobieta do takiej grupy zapraszala.

Wysłane z Note10+ przy użyciu Tapatalka

byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 11 maja 2020, 08:24

Dołączyłem do grupy.
Kasior, owa kobieta nie wydaje się być, jak to bardzo humanitarnie ująłeś, tranzystorem. Wyobraź sobie, że są kobiety, które "lecą" na odważnych mężczyzn.
Awatar użytkownika
Lexie
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Lexie » 11 maja 2020, 10:32

Organizatorki grupy akurat nie znam osobiście, choć mamy wspólnych znajomych, akurat dalekich od tematyki trans. Natomiast znajoma która podesłała mi info i która już się do grupy zapisała jest kobietą z całą pewnością :-)
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 11 maja 2020, 13:47

Znam dużo kobiet lubiących inne kobiety , trans oraz 1 która miała grupę na Facebooku również dla facetów która lubi facetów w rajstopach . Ile ludzi tyle upodobań.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 11 maja 2020, 14:49

Tez sie zapisałem.

KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 11 maja 2020, 18:45

No właśnie widziałem Ciebie tam jako admina ... forum przenosi się na szajsbuka ?
Awatar użytkownika
Lexie
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Lexie » 11 maja 2020, 20:53

Tam chyba jednak będzie troche inny profil, niż tutaj :roll:
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 11 maja 2020, 21:52

A niby dlaczego inny?

Tak Karol, napisalem ze pomoge a laska mi od razu dala uprawnienia. Nie prosilem sie.

Awatar użytkownika
Lexie
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Lexie » 11 maja 2020, 22:45

kasior pisze: 11 maja 2020, 21:52 A niby dlaczego inny?
No bo tam (na razie) jeszcze nie ma (chyba) nic o rajstopach ani pończochach ;-)
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 11 maja 2020, 23:27

Ja też dostałem uprawnienia
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 12 maja 2020, 20:17

Dużo fejkowych kont tam było więc sobie podawałem . Z 16 Max 8 miało normalne nazwy I zdjęcia profilowe
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 12 maja 2020, 20:21

A tu to nie ma takich kont?. Nie bardzo rozumiem co myslisz przez "fejkowe" Ktos te konta ma pewnie tulko dla tego celu, ktos zalozyl dopiero co, tez dlatego celu. Sam mam inne konto jak zapewne wiesz bardziej anonimowe na fejsie i insta wlasnie fo takich celow. Sam nie widm czemu tam sie dodaldm swoim osobistym kontem, moze dlatego zeby powoli sie przelamac??

Awatar użytkownika
Lexie
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Lexie » 13 maja 2020, 19:03

No, to ja jednak też, w takim razie :-) Oczywiście z fejkowym kontem, ale myślę, że admini mnie mimo to zaakceptują :-)
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 14 maja 2020, 07:53

Lexie dzięki Twojej obecności to forum mocno ożyło w krótkim czasie i mam nadzieję że równie szybko nie zdechnie, bo na prawdę szkoda by było :-) - zwłaszcza jak się czyta coś takiego:
Lexie pisze: 10 maja 2020, 22:53 Znajoma, wiedząca o moich nietypowych zainteresowaniach, napisala do mnie z zaproszeniem na nowotworzoną grupę na Facebooku:
Lexie pisze: 13 maja 2020, 19:03 No, to ja jednak też, w takim razie :-) Oczywiście z fejkowym kontem, ale myślę, że admini mnie mimo to zaakceptują :-)

Lexie skoro Cię znajoma zaprosiła do grupy to w czym problem :?: Mam dla ciebie kilka propozycji rozwiązania piętrzących się kłopotów i niejasności, które widzę że nękają Ciebie od samego początku obecności na tym forum. :lol: Oczywiście zdaję sobie sprawę, że najgorsze są nieproszone rady , dlatego nie musisz brać ich na serio ... ale może Ci się przydadzą. :lol: ;-)

1.Jakoś musiałeś dostać to zaproszenie do grupy od koleżanki. Tymi samymi kanałami komunikacyjnymi poinformuj znajomą, że będziesz anonimowym z konkretnym nickiem. Chyba zrozumie Twoją potrzebę zachowania anonimowości - skoro sama Cie zaprosiła - na pewno to zaakceptuje :lol: :lol:

2. Nie jesteś pewien czy admini zaakceptują Ciebie pod fejkowym kontem? Oto moja propozycja to rozwiązania tego problemu :
Lexie przeczytaj jaszcze raz cały wątek od początku. Kasior i Byczunio piszą, że dostali uprawnienia administratora na grupie . Jak ich ładnie poprosisz to może Ciebie przyjmą i zaakceptują jako uczestnika grupy. Jak się boisz inwigilacji ze strony żony to pisz do nich kanałami prywatnymi. :lol: :lol: :lol:

Lexie jak widzisz nie musisz daleko szukać. Proste rozwiązania masz w zasięgu ręki. :idea:
Lexie mam nadzieję, że tym razem mój wpis nie zostanie wykasowany - jak ten poprzednio. :respekt
Awatar użytkownika
Lexie
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Lexie » 14 maja 2020, 09:47

Misiek, widzę, że ostatnio najbardziej interesuję Cię ja, a nie jakieś tam rajstopy i inne fatałaszki. Po raz kolejny - pochlebia mi to niezwykle, dzięki :-)
A do rzeczy, uprzejmie wyjasniam:
1. Nie mam żadnego problemu. Poprzedni post miał charakter informacyjny i zawierał delikatny żarcik, który niektórzy zrozumieli ;-)
2. Nasza poprzednia rozmowa została wykasowana wraz z całym wątkiem, na moją prośbę. Uzasadniłem adminowi, Tobie - w związku z Twoim coraz mniej sympatycznym tonem - nie mam ochoty.

A temu forum życzę jak najlepiej. Bardzo starałem się je rozkręcić i zamierzam to czynić nadal, niezależnie od obecności we wspomnianej grupie na FB (do której, po okresie podglądania, zdecydowałem się złożyć akces dopiero wtedy, gdy adminami zostali tam byczunio i kasior).
Ale niestety, to się nie uda, jesli jej jedyną treścią staną się moje odpowiedzi na zaczepki Miśka...
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 14 maja 2020, 10:17

Moim zdaniem każdy rycerz na białego konia, brać sprawy w swoje ręce i tasować karty ... Jak nie pomogło to czynność powtarzać do skutku I będzie ok ...
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 14 maja 2020, 12:11

Czyńcie swoją powinność. :boks :bicz
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 14 maja 2020, 12:34

Tamten wpis wyl wykasowany bo zupelnie nie dotyczyl tego tematu.

Awatar użytkownika
Lexie
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Lexie » 14 maja 2020, 15:46

Aaaa, to zdaje się, że o różnych skasowanych wpisach myśleliśmy ;-)
Nieważne, proponuję naprawdę zająć się ciekawszymi rzeczami niż słowne przepychanki.
Tu i na FB, gdzie kto woli. Ja w każdym razie zamierzam być nadal w obu miejscach i mam nadzieję, że w obu będą się dziać fajne rzeczy.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 15 maja 2020, 20:30

Lexie pisze: 14 maja 2020, 09:47 A temu forum życzę jak najlepiej. Bardzo starałem się je rozkręcić i zamierzam to czynić nadal, niezależnie od obecności we wspomnianej grupie na FB (do której, po okresie podglądania, zdecydowałem się złożyć akces dopiero wtedy, gdy adminami zostali tam byczunio i kasior).
Ale niestety, to się nie uda, jesli jej jedyną treścią staną się moje odpowiedzi na zaczepki Miśka...
Lexie wybacz ale nie rozumiem Ciebie już całkiem. Piszesz że podglądasz grupę spódnicową od dłuższego już czasu bez uczestnictwa w niej. Tymczasem na stronie FB grupy pisze jak wół, że grupa jest prywatna i podgląd do jej zawartości mają tylko osoby zapisane do niej. Sam sprawdziłem i niestety nie mogę nic podejrzeć poza tym, że grupę promują sympatyczne buźki Kasiora i Byczunia. Wiesz co ... dałeś się złapać jak dziecko na laniu wody :respekt :lol: :lol: . Ale szacun za dobre chęci rozruszania forum i już się nie będę Ciebie czepiał, ale niedowiarkiem niestety pozostanę , bo sam podkopujesz swoją wiarygodność tutaj.
Awatar użytkownika
Lexie
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Lexie » 15 maja 2020, 21:41

Misiek, nie znasz zupełnie zasad działania FB. Teraz jest tak, że mając zaproszenie do grupy, ale jeszcze nie akceptując go, masz podgląd wybranych postów w grupie chyba przez 30 dni. Natomiast bez zaproszenia - z zewnątrz oczywiście widzisz mało co.
Czepiaj się mnie dalej, mnie to nawet nie przeszkadza. Zawsze masz szanse czegoś nowego się przy tej okazji dowiedzieć. Tym razem o świecie nowych-nowych mediów, jutro może o czymś innym :-)
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 15 maja 2020, 22:39

To fakt bardzo powierzchownie traktuję FB i inne media społecznościowe. Szkoda mi czasu na grzebanie w śmietniku. ja preferuję stare - tradycyjne media ;-)
Ostatnio zmieniony 15 maja 2020, 23:27 przez Misiek72, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 15 maja 2020, 22:41

Potwierdzam, jak dostałem zaproszenie to mogłem poczytać o czym tam jest zanim je zatwierdziłem. Daj mi na PW swó jnamiar to się zaproszę i będziesz mógł sobie podglądać przez jakiś czas ;)
ODPOWIEDZ