Jak powiedzieć dziewczynie

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Rajtek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Re: Jak powiedzieć dziewczynie

Post autor: Rajtek » 09 maja 2020, 17:53

Wiesz co pewnie masz rację. Tylko i tak jakoś mi odwagi brakuje. Oprócz 3 czy 4 krótkich wypadów w rajstopach i krótkich spodenkach. Jeden z ostatnich razy był dłuższy bo wyszedłem ze śmieciami i obszedłem blok na około. Muszę przyznać że zrobiłem to po małym kielichu (100 wódki) i wtedy jakoś nie miałem oporów. A jakie byłyby najlepsze rajstopy beżowe czy lekko opalone matowe? Takie by były miłe dobrze przylegały. Raz kupiłem matowe 20DEN nie pamiętam jakiej firmy i myślałem że normalnie zagryzą mi nogi, swędziały mi jak cholera. Ja mam 176cm wzrostu. Bardzo lubię rajtki firmy Kunert ale są drogie i trzeba przez internet zamawiać. Polecisz jakieś miłe, przyjemne i dobrze się noszące?
Noszę rajtki bo lubię
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 09 maja 2020, 18:40

Rajtek tylko praktyka da Ci pewność siebie. Rób krótkie wypady ale gdzieś trochę dalej od domu, może spacerek w jakimś parku lub innym ustronnym miejscu... chyba większość zaczynała gdzieś na uboczu, na odludziu, może w lesie by się oswoić z rajstopami i by przede wszystkim przestać o nich ciągle myśleć. Zachowuj się naturalnie jakbyś nie miał rajtek na nogach i wtedy naprawdę nic Ci nie grozi. Co do rajstop to noszę gabriellę classic ale Ci nie polecam bo zbyt błyszczące jak na spacer dla początkujących. Fajne są też Marylin Classic i Super bo naturalnie na nogach wyglądają i moje ulubione Conte matowe - mało widoczne na nodze i super mocne. Więcej nie znam, nie kupuję na zapas i nie robię kolekcji domowej.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 09 maja 2020, 19:33

Kup sobie z biedronki, nie polyskuja za moco i wygodne sa. Wychodz tak jak wychodzisz, ze smoeciami, a potem cut dalej ciut wiecej i tak dalek. Sam sobie bedziesz dozowac

Wysłane z Note10+ przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ