Przy twoich wymiarach celowałbym spokojnie w elkemaroo pisze:Witam, mam zamiar kupić sobie przez internet body gatta clasic L-długi rękaw : https://www.gatta.pl/pl/body-l.html
nigdy nie miałem body i nie wiem jaki rozmiar dobrać, mam 182 cm wzrostu 86 cm w pasie ,lepszy będzie rozmiar L czy może XL
Pozdrawiam.
Body
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Body
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
zna ktoś może ten model https://www.gaia.com.pl/produkty-vestiv ... -4980.html lub coś z trochę szerszym paskiem niż ma gatta , ponieważ jak pisałem i pytałem wcześniej ten pasek jest wąski i uwiera .
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
W czym masz problem? Noś tak jak ci wygodnie! wolisz rajstopy na wierzch, to tak noś, jeśli odwrotnie, też dobrze. No chyba, że zamierzasz tak wystąpić np. na siłowni, to zdecydowanie rajstopy pod spodem, i to takie bez części majtkowej.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A mam pytanko czy posiada Ktoś body gaia, a jeśli tak to może odpowie czy pasują również osoby o wzroście 180cm? A pytam ponieważ w ich tabeli rozmiarów jest podane że pasują tylko na osoby 164-170cm a jeśli nie patrząc na wzrost a obwód klatki, tali,i bioder względem tabeli byłby odpowiedni rozmiar L więc co doradzicie?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Wszysko zależy od proporcji długości tułowia do długości nóg. Koledzy o podobnym wzroście swobodnie chodzą w rajstopach w rozmiarze "4", ja muszę mieć "5". A z body jest odwrotnie. Ja wchodzę w L, inni potrzebują XL. Więc to jest kwestia indywidualna.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Byczunio a jakiej firmy posiadasz body bo bardzo mi się
akurat spodobały firmy Gaia z golfem aztecki wzór, więc mam dylemat czy kupić w rozmiarze L względem tabeli które odpowiadają moim parametrom, czy trochę większy XL , a jak pisałem e-mail do pani z firmy to napisała że L jest ok lecz poleca xl a Miomo że i tak body mogą być nie odpowiednie ponieważ są produkowane na niższe osoby. To właśnie dało mi do myślenia czy w ogóle warto kupić produkt tej firmy? Pani jeszcze napisała wymiary i XL jest większe i szersze tylko o 2cm od L.
akurat spodobały firmy Gaia z golfem aztecki wzór, więc mam dylemat czy kupić w rozmiarze L względem tabeli które odpowiadają moim parametrom, czy trochę większy XL , a jak pisałem e-mail do pani z firmy to napisała że L jest ok lecz poleca xl a Miomo że i tak body mogą być nie odpowiednie ponieważ są produkowane na niższe osoby. To właśnie dało mi do myślenia czy w ogóle warto kupić produkt tej firmy? Pani jeszcze napisała wymiary i XL jest większe i szersze tylko o 2cm od L.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A co do rajstop to bywa różnie np: Adrian z męskiej kolekcji mam kilka par wszystkie L model Moro wydaje się za małe, model te w szare paski pionowe 40 den za duże, pozostałe mask, tato, stars czy w romby są idealne. Gatta serii trendy line z bawełny 40 den r. L idealne na mnie oraz godne polecenia posiadam 4 pary każda różne wzory i kolory, na koniec kilka par firmy romarex 100 den w rozmiarze 5 są na styk.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nawet jeśli są na osoby do 170cm wzrostu w tabeli rozmiarowej? A pytam tak daleko żeby nie wyrzucać kasy w błoto, bo jak bym kupił nawet XL i okazało by się że body nie pasują to nie fajnie by było bo 60zł na drodze nie leży. A co do gatty to jestem pewien że body L by pasowały idealnie bo tam rozmiarówka względem wzrostu jest do 176cm a pozostałe moje wymiary w obwodzie, klatki 97cm, pas 86cm, i biodra 97cm. Więc jak myślisz będą pasowały body od gaii, jeszcze wyślę linka i sam sprawdź dokładnie, A dopytuje się tak bo jeszcze nigdy nie miałem body a przydałby się do rajstop bo niektóre idealnie pasują ale lubią trochę zjeżdżać niektóre.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A i takie ciekawe znalazłem a bardzo tanie
https://allegro.pl/oferta/klasyczne-baw ... 8750700623
https://allegro.pl/oferta/klasyczne-baw ... 8750700623
- lyncz
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Kupując przez internet od przedsiębiorcy jako osoba prywatna mamy 14 dni na zwrot bez podania przyczyny. Oczywiście koszty w obie strony ponosimy my (jak sklep informuje, że np. zwrot jest darmowy, to jest to tylko jego dobra wola). Przy Allegro Smart chyba są darmowe zwroty. I należy pamiętać, że przedmiot ma nie nosić śladów użytkowania czy mieć zniszczone opakowanie - inaczej mówiąc, jak nie jesteśmy pewni czy sobie daną rzecz zostawimy, to trzeba ją w taki sposób odpakować, aby potem złożyć do stanu fabrycznego xD
Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2020, 15:22 przez lyncz, łącznie zmieniany 1 raz.