Facet w spódnicy

Dział w którym można podyskutować męskich spódnicach

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Re: Facet w spódnicy

Post autor: dusiek83 » 20 mar 2020, 19:34

Kasior i masz rację
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 20 mar 2020, 20:13

Rozkraczone chłopskie kulasy w butach na obcasie i spódniczka ledwie dupsko zakrywająca... i wychodzi na to że to ja mam spaczone poczucie estetyki. Strach tu zaglądać - zwłaszcza przy posiłku. :-/
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 20 mar 2020, 20:35

Misiek ale ciebie nikt nie obraża hamuj troszke
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 20 mar 2020, 20:43

Dusiek ale ja opisuję to co widzę i nic nie zmyślam. Chyba mogę jakoś opisać to tak żeby było widać co naprawdę myślę. Masz odwagę wychodzić z domu ubrany jak pajac a nie możesz strawić kilku zdań krytyki :?: Dziwne...
Jeśli masz coś przeciw moim ocenom, czujesz się obrażany to pisz do admina lub moderatora, nie do mnie.

Bizarek dusza 16 latki nie ma wiele wspólnego z realnym wyglądem byczka - transwestyty w bardzo kobiecych stylizacjach.... no chyba że dusza ważniejsza od zdrowego rozsądku.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 20 mar 2020, 23:19

Też lubię krótkie spódniczki, ale bez przesady. Kilka pań twierdzi, że mam zgrabne nogi i powinienem chodzić w krótkich spódnicach, ale rozsądek podpowiada mi, bym nie przesadzał. Moja mama twierdzi za to, że noszę czasem za krótkie spódnice ale tego też nie słucham.
Misiek, niestety, zaspokojenie potrzeb emocjonalnych jest ważniejsze (pilniejsze) od spełniwnia estetycznych oczekiwań otoczenia. Gdyby było inaczej chodziłbym w spodniach.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 21 mar 2020, 06:26

byczunio pisze: 20 mar 2020, 23:19 Misiek, niestety, zaspokojenie potrzeb emocjonalnych jest ważniejsze (pilniejsze) od spełniwnia estetycznych oczekiwań otoczenia. Gdyby było inaczej chodziłbym w spodniach.
Byczunio ja swoje potrzeby zaspokajam nosząc stonowane spokojne zestawy ciuchów i nie latam z gołą dupą na obcasach po mieście. Zauważ że takie kuse kreacje są niezbyt mile widziane nawet u mniej zgrabnych kobiet, bo wyglądają w nich mało estetycznie. Mini i szpilki są po to by dodać atrakcyjności kobietom, które mają co pokazać i chcą pochwalić się figurą. Jak facet musi w taki sposób się zaspokajać to jego sprawa. Jak chce być pośmiewiskiem, być traktowany jak psychol i dobrze u z tym - ma do tego prawo i nic mi do tego. Mam wrażenie że Duśkowi naprawdę wydaje się że pięknie wygląda w swoich stylizacjach i grama samokrytyki nie ma w sobie. Dla mnie to samozaoranie się w oczach innych i brak szacunku do samego siebie - wybaczcie.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2020, 08:03 przez Misiek72, łącznie zmieniany 2 razy.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 21 mar 2020, 07:47

Misiek, dokładnie takich samych argumrntów używały osoby sprzeciwiające się mojemu chodzeniu w spódnicy w ogóle w tym moja mama. Jak zapewne zauważyłeś mnie ta długość spódnicy też razi. Są kobiety o mniej idealnych kształtach, które kusym strojem usiłują okazać swoją seksualność, a może zwabić adoratora, któż to wie, i nic na to nie poradzisz. Też nic nie poradzisz na to, że Dusiek ma potrzebę publicznego pokazania CAŁYCH nóg, łącznie z korzeniami. Możesz wyrazić swoją dysgustację, ale nic więcej. Jeśli Dusiek ma taką potrzebę, to będzie chodził tak ubrany, czy Ci się to podoba czy nie. Chuba, że go zamordujesz, ale do tego, na szczęście, niemasz prawa.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 21 mar 2020, 07:53

Byczunio - Jak Cie widzą tak Cie piszą . Szkoda mi tylko tych których doświadczasz swoim egoistycznym "byciem sobą". :-( Nieprawda że nic nie poradzę na przymus oglądania obleśnych transwestytów. Ludzie powinni im regularnie pokazywać co o nich sadzą aż im bokiem wyjdą publiczne "parady". Nikogo nie trzeba zabijać.
Awatar użytkownika
Bizarek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Bizarek » 21 mar 2020, 12:43

De gustibus non disputando
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!
Awatar użytkownika
Bizarek
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Bizarek » 21 mar 2020, 12:44

Jeden lubi chleb z masłem a drugi jak się mu nogi pocą
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 21 mar 2020, 22:15

Misiek, nic na to nie poraczę, że jedni są garbaci inni pryszczaci a jeszcze inni transwestytami abo męskimi szowinistami. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale swoim stosunkiem do osób o odmiennej identyfikacji możesz doprowadzić do czyjegoś samobójstwa. Chcesz mieć kogoś na sumieniu, dalej tak gadaj. Tylko pewnie nawet nie dowiesz się, że właśnie PRZEZ CIEBIE ktoś pożegnał się z doczesnością.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 21 mar 2020, 23:06

Dusiek - nie bierz do głowy, myślę że źle nie jest. Jedyny problem że o tej porze "gołe" nogi ostro rzucają się w oczy, no i buciki też przez to mocno się eksponują. No ale podobno idzie lato - wtedy dużo więcej ujdzie bezkarnie :).
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 22 mar 2020, 07:34

byczunio pisze: 21 mar 2020, 22:15 Misiek, nic na to nie poraczę, że jedni są garbaci inni pryszczaci a jeszcze inni transwestytami abo męskimi szowinistami. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale swoim stosunkiem do osób o odmiennej identyfikacji możesz doprowadzić do czyjegoś samobójstwa. Chcesz mieć kogoś na sumieniu, dalej tak gadaj. Tylko pewnie nawet nie dowiesz się, że właśnie PRZEZ CIEBIE ktoś pożegnał się z doczesnością.
Byczunio a co w przypadku gdy transwestyci, geje, szczerbaci, pryszczaci swoim widokiem i zachowaniem doprowadzą mnie - męską szowinistyczną świnie :lol: do depresji i samobójstwa ? Kto będzie winny ?

Z Twoich wpisów dedukuję że zdanie konserwatywnych ludzi jest mniej ważne od potrzeb transów. Że to rodzina i społeczeństwo musi żyć pod dyktatem i terrorem osób o odmiennej identyfikacji i słowa im nie może powiedzieć żeby taki trans powstrzymał swoje zapędy - choćby z szacunku dla zdania i obaw swoich bliskich. Skoro muszę tolerować twoją odmienność - okej niech będzie ale i tak nie wygrasz bo stracisz szacunek w moich oczach.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2020, 19:08 przez Misiek72, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 22 mar 2020, 08:57

Bardzo proszę administratora o BANA i wykluczenie mnie z grona tego szanownego towarzystwa.
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 22 mar 2020, 10:39

Ale suchar . Na forum mężczyzn lubiących nosić rajstopy ktoś wyzywa innego o to , że nosi według niego za krótkie spódniczki... ludzie co jest z wami ?
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 22 mar 2020, 10:41

Chyba od tego siedzenia w domu albo coś wam tak odbija . Rysiek ma fajne spódniczki a wy jesteście jacyś znerwicowani ... lubicie jak tak ktoś na was reaguję gdy nosicie rajstopy ?
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 22 mar 2020, 14:00

Byczunio kiedyś pisał że jak dłużej chodzi ubrany typowo po męsku to wzbiera w nim agresja. Chyba coś w tym jest..... Misiek ostatnio odpuścił.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 22 mar 2020, 14:41

Tak sobie zerkam co odpiszecie i widzicie - jak trzeba to potraficie się odezwać. A dowcip też niezły Danon . :ok
Danon i Byczunio - piszę z psychiatryka. Zamknęli mnie z powodu agresji i kilku prób samobójczych.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 22 mar 2020, 15:11

Misiek - na tym to polega - jak trzeba. Wiem że to forum obok kupy nieistotnych postów i wiadomości zawiera coś wartościowego i od czytającego tylko zależy czy to dostrzeże.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 22 mar 2020, 15:40

KaroLycra pisze: 22 mar 2020, 10:39 Ale suchar . Na forum mężczyzn lubiących nosić rajstopy ktoś wyzywa innego o to , że nosi według niego za krótkie spódniczki... ludzie co jest z wami ?
Dokładnie. Tak nie może być. To dziecinne.
Misiek72 pisze: 22 mar 2020, 08:57 Bardzo proszę administratora o BANA i wykluczenie mnie z grona tego szanownego towarzystwa.
Nie dostaniesz bana nie wykluczę cię z forum z takiego powodu. Każdy moze ubierać co mu się podoba i jak sobie w tym gdzieś chodzi to jego sprawa.
Sam wrzucałem zdjecia w jeansowej miniówce zrobione na zewnatrz (z których de-facto nie jestem dumny) i nikt mnie wtedy nie wyzywał ani nikt nie opuszczał forum z powodu tych zdjęć. Więc prosze ty też nie rób takich rzeczy bo to niemądre. Jeżeli nie podoba ci się co robi Dusiek to nie oglądaj i nie odpisuj - proste ;) Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 22 mar 2020, 16:17

:-|
Ostatnio zmieniony 22 mar 2020, 19:01 przez Misiek72, łącznie zmieniany 2 razy.
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 22 mar 2020, 16:33

Moim skromnym zdaniem jeśli chcesz to masz możliwość usunięcia konta . Po co obtaczać tym innych ? To też jest dość dziecinne I nie za bardzo to rozumiem . . .
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 22 mar 2020, 16:37

Może po prostu usiądź, napij się piwa lub zapal sobie coś ... Zobacz jaki świat jest fajny... Może przetasuj karty i będzie ok . Uśmiech na twarzy i zapomnijmy o jakiś brudnych sprawach . Może czas na nowe rajstopy ?
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 22 mar 2020, 16:42

KaroLycra pisze:Może po prostu usiądź, napij się piwa lub zapal sobie coś ... Zobacz jaki świat jest fajny... Może przetasuj karty i będzie ok . Uśmiech na twarzy i zapomnijmy o jakiś brudnych sprawach . Może czas na nowe rajstopy ?
Dokladnie tak samo mysle

Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 22 mar 2020, 16:46

KaroLycra wbrew pozorom mam dość sporo zajęcia mimo wirusa, pracuję zawodowo nawet dzisiaj w niedzielę. nie mam wolnego ja większość. Do tego wraz żonę synowi musimy czas i naukę w domu zorganizować, bo niesamodzielny jest. Zdecydowanie oddzielam to co na forum od życia codziennego. A na piwko przyjdzie czas niezależnie od sytuacji.
ODPOWIEDZ