sukienka
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Misiek72
- Stary wyga
Re: sukienka
Koszmarnie wygląda .
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Butelkowa zielen
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
- Misiek72
- Stary wyga
Największego uroku stylizacji dodaje duży dekolt i nieogolona klata.
A tak na serio to sukienka fasonem zbyt kobieca - nie dla mnie.
A tak na serio to sukienka fasonem zbyt kobieca - nie dla mnie.
- Misiek72
- Stary wyga
Dusiek a to moja kiecka domowa.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No ładna nogi ogolone i szpilki a jaki wysoki obcas butow
- Misiek72
- Stary wyga
https://www.deichmann.com/PL/pl/shop/da ... etail=true
czółenka - obcas 6.7
czółenka - obcas 6.7
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Super. Zolenka ale mi. Hodza kozaki zaraz nad kolano takie 55 cm długość. Samego buta
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A drugie takie długie ponad połowę uda długość samego buta to 70 cm
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Takie. Cos
- Misiek72
- Stary wyga
Te pierwsze mi się bardziej podobają.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Dusiek, sukienka źle leży bo nie masz czym jej wypełnić. Ta sukienka wymaga chociaż minimalnego biustu a ty jesteś płaski jak decha.
Misiek, całkiem fajna ta do mowa sukienka. Nawet w casualowe gości by się nadała.
Co do kozaków, też chciałem mieć muszkieterki (nad kolano) ale na chęciach się skończyło. W żadne nie wszedłem. Mam zykłe kozaki, pod kolano i są boskie.
Misiek, całkiem fajna ta do mowa sukienka. Nawet w casualowe gości by się nadała.
Co do kozaków, też chciałem mieć muszkieterki (nad kolano) ale na chęciach się skończyło. W żadne nie wszedłem. Mam zykłe kozaki, pod kolano i są boskie.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Misiek sukienka fajna ale nie obras się ale taki krój kojarzy mi się z kobietami 50+
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Misiek sukienka fajna to fakt
A być unia masz rację że niema czego uwypuklić ale to problem wszystkich sukienek że niema co pokazać a takie szerokie oprzerne kojarzą mi się z 50+
A być unia masz rację że niema czego uwypuklić ale to problem wszystkich sukienek że niema co pokazać a takie szerokie oprzerne kojarzą mi się z 50+
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Po prostu lubię takie kroje
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A coś takiego
- Misiek72
- Stary wyga
Dusiek widzę że całkiem poważnie traktujesz swoje przebieranki , więc co do mojej sukienki to nie bierz mojej fotki całkiem na serio. Jak wcześniej napisałem to domowa sukienka , kupiona za grosze na wyprzedaży do domowych eksperymentów z ciuchami. Z domu w niej nie wyjdę, a Inka obiecała mi, że się nie będzie śmiać gdy ją zakładam. . W szkole u syna widziałem jedną młodą kobietę w podobnej kiecce i ładnie w niej wyglądała dlatego nie zgadzam się że jest dla kobiet 50+. Dusiek nie obrażam się bo sam widzę że niezbyt korzystnie wyglądam w jakiejkolwiek sukience. Co do Twoich ostatnich fotek to raczej nie w moim guście są
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No tak każdy czuje się w tym czm mu wygodnie, ja też raczej w domu w takich ubraniach spędzam. Na wyjścia to czasami tylko takie odważne rzeczy UBIERAM, a tak to raczej spokojne STROJE, ale powiem ze mam dość tej monotoni tzw w domu jeansy, w pracy jeansy, na wyjazdach i wyjściach z domu jeansy
A tak to raz coś zwiewnego, opinającego, luźnego a co mi się najbardziej podoba to ruznorodnosc materiałów a nie tylko bawelna i jeans
A tak to raz coś zwiewnego, opinającego, luźnego a co mi się najbardziej podoba to ruznorodnosc materiałów a nie tylko bawelna i jeans
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Wes pod uwagę ile zeczy damskich jest prześwitujących kobieta nie boi się pokazać biustu bez stanika w cienkich przeswirujacych rzeczach a dla faceta takich zeczy jest garstka a jak są to wszystko na jedno kopyto, chodź zaczyna się to zmieniać dużo już jest męskiej koronkowej bielizny, choć daleko nam do takiego wyboru krojów i materiałów jak kobiety (nie mówię tu o rzeczach bardzo damskich) ale raczej unisrx
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A jeszcze jedno jak coś producenci wymyśla dla faceta w stylu damskiego czy unisex np. spodniczka damska a meska wesmy podobny krój do kiltu to ceny meskie są kosmiczne we wszystkim tak jest damskie figi z koronki kupisz za 4 zł a znalazłem na allegro producenta ładnej koronkowej bielizny męskiej ale majtki meskie kosztują około 40 zł gdzie tu logika i sens
- Misiek72
- Stary wyga
Dusiek produkcja odzieży jest dostosowana do potrzeb i preferencji ludzi. Nie produkuje się sukienek spódnic i koronkowej bielizny dla facetów, bo mało który facet będzie to nosił i prawie nikt tego nie kupi (chyba że kobiety ). Dlatego to co jest dostępne jest bardzo drogie. Facet jest z reguły mało zgrabny i brzydki, dlatego powinien bardzo starannie dobierać damską odzież do codziennego noszenia. Nieistotne jest to że ciuch jest akurat super modny, ani to że się facetowi bardzo podoba. Istotne jest to, że jeśli chce w miarę normalnie żyć, to musi wyglądać tak by być tolerowanym przez społeczeństwo. Dusiek to co prezentujesz na fotach to nadaje się do noszenia tylko w domu, albo w jakimś zamkniętym tolerancyjnym środowisku. Ja wybieram bardzo proste damskie ubrania, rajstopy, spódnice i obuwie. Wiem że nie wyglądam tak efektownie jak Twoje stylizacje, ale chcę tak ubranym chodzić publicznie, czuć się bezpiecznie i nie dostać po pysku od mniej tolerancyjnych ludzi.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Masz rację popieram cię
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Dusiek, ten granatowy "sweterek" jest całkiem spoko i można go nosić publicznie. Wysoka cena męskich niestandardowych ciuchów jezt wysoka bo jest małoseryjna. Trzeba ten sam koszt projektanta, form rozłożyć naxwielokrotnie mniejszą liczbę egzemplarzy produkcyjnych.
- Bizarek
- Dyskutant
- Kontakt:
Dusiek, w tych sukienkach twoja sylwetka wyglada zgrabnie. A co do męskich kiltów, to na Aliexpres kupiłem ostatnio za 60 zet. Są różne rozmiary
Pozdrawia, jeden z wielu, Hej!
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Te lubię bo kryje niedoskonalosci