Jak wybadać znajomych aby im powiedzieć.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Jak wybadać znajomych aby im powiedzieć.
Jak wybadać znajomych, czy im powiedzieć że noszę rajstopy, czy nie?
Czy macie jakieś sprawdzone metody?
Mam fajnych znajomych ale nie chce ich zrazić do siebie. W jednym przypadku znajoma podjeła temat ale skończyło się na ubocznym temacie i nie miałem okazji o tym tak powiedzieć wprost. W drugim przypadku z inną znajomą działaliśmy w multi level marketingu i w ofercie mieliśmy rajstopy i było normalne że je sprzedajmey i czasem o nich wspominaliśmy. Traktowaliśmy je jak inne przedmioty ale na tym koniec. Znajoma urywa temat , tym bardziej że sama ich nie nosi. Więc tu się wstrzymuję . Żona nawet już nie zauważa że je mam na sobie ;) To nie jest tak że to ja wracam z uporem maniaka do tego tematu ale w czasie całej znajomości był raz czy dwa taki temat.
Nie chcę nic na siłę ale fajnie by było że oni powiedzą że wiedzą i nie mam się czym przejmować. Może już wiedzą tylko nie dają po sobie tego poznać aby mnie nie wystraszyć?
Czy macie jakieś doświadczenia w tym?
Czy macie jakieś sprawdzone metody?
Mam fajnych znajomych ale nie chce ich zrazić do siebie. W jednym przypadku znajoma podjeła temat ale skończyło się na ubocznym temacie i nie miałem okazji o tym tak powiedzieć wprost. W drugim przypadku z inną znajomą działaliśmy w multi level marketingu i w ofercie mieliśmy rajstopy i było normalne że je sprzedajmey i czasem o nich wspominaliśmy. Traktowaliśmy je jak inne przedmioty ale na tym koniec. Znajoma urywa temat , tym bardziej że sama ich nie nosi. Więc tu się wstrzymuję . Żona nawet już nie zauważa że je mam na sobie ;) To nie jest tak że to ja wracam z uporem maniaka do tego tematu ale w czasie całej znajomości był raz czy dwa taki temat.
Nie chcę nic na siłę ale fajnie by było że oni powiedzą że wiedzą i nie mam się czym przejmować. Może już wiedzą tylko nie dają po sobie tego poznać aby mnie nie wystraszyć?
Czy macie jakieś doświadczenia w tym?
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Jak wybadać znajomych aby im powiedzieć.
Ja miałem sytuacje w której znajomi przyszli do mnie albo ja byłem u kogoś, normalnie miałem ubrane bez skarpetek i na pytania i czasem głupie uśmiechy odpowiedałem prooszę sie nie śmiac , mam problemu z krązeniem w nogach i mam takie zalecenia lekarskie. Wiem głupio wygląda ale pomaga
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
A jak u Ciebie z polskim? Bo chyba nie zrozumiałeś/aś tematu rozmowy :P
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Boggy, to jakiś bot / automat napisał, a nie człowiek
To tylko podpucha, żeby kliknąć gif-a z załącznika.
Btw, od jakiegoś czasu widuję na forum więcej tego typu fałszywych postów. Może Admin mógłby coś z tym zrobić i jakoś to badziewie zablokować?