Za granicą to sobie używają...
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Re: Za granicą to sobie używają...
Tylko ile lat temu to było. Tak sie sklafa, ze tez jestem na tym forum. Kiedys organizowali takie zjazdy. Nazywaly sie "Nylonline". Teraz juz taka ekipa sie nie spotykaja.
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ostatnie Nylonline było bodajże w 2016, ale czy to ważne? Fajnie że w ogóle była taka inicjatywa.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
A teraz przyjrzyj się jeszcze raz tym zdjęciom zwracaj uwagę na nogi i twarze, na drugim zdjęciu od dołu, chodzi mi konkretnie o tego faceta po prawej w pierwszym rzędzie widać że na jego twarzy światło odbija się inaczej i na rękach również. na czwartym zdjęciu od góry (to z ludźmi na ławce) pan z bródką i okularami na głowie. Jego nogi też świetlnie nie pasują do reszty tak samo jak jego łydki z cholewką butów.
- Misiek72
- Stary wyga
Re: georgeby,
Georgeby wszystkie fotki są autentyczne. Zdjęcia grupowe są bardzo trudne do podrobienia, do tego są wykonane w przyjaznym i tolerancyjnym towarzystwie.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2019, 20:23 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie doszukuj się tu żadnych oszustw georgeby, tych zdjęć jest duuużo dużo więcej.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
to wytłumacz po co jesteś na tym forum ? skoro tutaj głównym tematem są własnie rajstopy.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
dlatego napisałem głównym :) inne stroje unisex omawiane tutaj też są.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
No cóż, my wszyscy tutaj to zboczeńcy i fetyszyści
- Misiek72
- Stary wyga
Chej Victor. A ja siedzę twardo na tym fetyszystycznym forum. Nie ogarniam co jest takiego fascynującego w modzie unisex. Mnie też osobiście taka moda obrzydza, bo to zwykłe paradowanie w damskich ciuchach i tłumaczenie wszystkim że tak nie jest. Unisex - fajna wymówka.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Misiek72, jaja sobie robisz???
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Misiek72
- Stary wyga
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
Kolejne "testowanie środowiska"
https://youtu.be/RKmFnTeFgUw
https://youtu.be/RKmFnTeFgUw
- Misiek72
- Stary wyga
Gostek się nie popisał zbytnio . Mógłby chociaż te skarpetki zdjąć bo dziwnie w nich wygląda no i jeśli testuje reakcje innych to raczej niech bardziej wyrazistą sukienkę założy. Chyba ja też takie filmy powinienem robić bo nieraz w znacznie odważniejszych "kreacjach" chodziłem na zakupy.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Mnie korci, by takie filmiki nakręcić, by pokazać Wam, że wcale nie jest źle, tylko nikt nie chce pójść ze mną i "kamerować" reakcje ludzi. Bo filmowania nie patrząc co się filmuje, to nie mój standard.
- Misiek72
- Stary wyga
Byczunio jak będziesz chodził w parze z filmującym Ciebie operatorem kamery to podwójnie będziecie zwracali na siebie uwagę innych. Wiem coś o tym bo razem z żoną sporo filmujemy małymi kamerami sportowymi (takie hobby mamy) i nieraz ludzie obserwują nas z zaciekawieniem. Żeby pokazać prawdziwe zainteresowanie ludzi Twoim stylem ubierania się potrzebna by była raczej ukryta kamera eliminując w ten sposób zainteresowanie faktem że nagrywacie film.
Filmowanie bez podglądu to norma dla kamerek gopro i podobnych i trzeba się tego nauczyć doświadczalnie. Kamerki sportowe mają co prawda mały ekranik, ale nadaje się on tylko do podglądu filmowania bardziej statycznych ujęć.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2019, 12:37 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Zastanawiałem się, czy nie przypiąć sobie małej kamerki do torby i filmować wszystkiego co dzieje się za moimi plecami. Bo z telefonu niesionego w ręku to raczej chłam wyjdzie. Czasami słyszę jakiś komentarz za plecami, ale sporadycznie.
- Misiek72
- Stary wyga
Byczunio pomysł bardzo dobry ale wymaga dobrego mocowania kamerki, tak by nie wykonywała żadnych ruchów w trakcie Twojego poruszania się. Torba na ramię chyba będzie zbyt mało stabilna i podczas chodzenia będzie poruszać sie w różnych kierunkach dlatego filmik wyjdzie równie beznadziejnie jak z ręki. Chyba lepszy będzie plecak albo przymocować kamerkę do paska od spodni / spódnicy.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2019, 23:31 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Dobry pomysł Byczunio! Do swoich relacji na forum powinieneś dodawać fotkę ze stylizacją i właśnie nagranie z reakcjami - to by się ciekawie oglądało.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Jest tylko jeden problem. Żeby nagrać jedną ciekawą reakcję trzeba byłoby czasem i godzinę materiału nakręcić.
- Misiek72
- Stary wyga
No właśnie Byczunio masz dwie opcje: albo cierpliwie czekać, albo tak się wystroić żeby ludziom szczęki opadły i wtedy ciekawych reakcji Ci nie zabraknie.
Godzina materiału? Sprawę załatwi większa karta pamięci. Ja czasem nagrywam w jednym ciągu po 3- 4 godziny materiału na dwóch kamerach jednocześnie, czasem całą trasę wycieczki rowerowej jak jest bardzo ciekawa, tylko baterie zmieniam bo Gopro więcej jak 1.5 - 2 godziny nie pociągnie. Im więcej uzbieram materiału tym większe możliwości i większa szansa na udany film.
Byczunio głowa do góry dasz radę .
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie chodzi o wyczekiwanie na tę jedyną reakcję, która pewnie byłaby najciekawsza, tylko o fakt, że skoro jak mówisz mało kto zwraca na Twój strój uwagę, może więcej osób odważyłoby się ubrać "odważniej".
- Misiek72
- Stary wyga
Victor nie interesują Ciebie reakcje innych ? Naprawę Ci zazdroszczę takiego luzu. Reakcje na inność to nie tylko śmiech i oglądanie się. Reakcją może być wyrzucenie z pracy, wykluczenie z grona znajomych, utrata szacunku i autorytetu.Victor masz dzieci ? Pomyśl na jakie szykany może być narażone dziecko którego tatuś odbiera ze szkoły będąc w damskich ciuchach. Co powie żona która czuje sie głupio w towarzystwie dziwinie ubranego męża?
Victor jak sie nie ma odpowiedzialności za innych, mamusia gacie pierze, jeść daje i kieszonkowe na pierdoły, to można cwaniakować. Chyba bardzo młody jesteś, ale nie wiem, bo nic o sobie nie napisałeś No i uwiarygodnij na forum swoją odwagę i determinację bo siedzieć przy kompie i ludzi podpuszcać to żadna sztuka.
Victor jak sie nie ma odpowiedzialności za innych, mamusia gacie pierze, jeść daje i kieszonkowe na pierdoły, to można cwaniakować. Chyba bardzo młody jesteś, ale nie wiem, bo nic o sobie nie napisałeś No i uwiarygodnij na forum swoją odwagę i determinację bo siedzieć przy kompie i ludzi podpuszcać to żadna sztuka.
- Misiek72
- Stary wyga
No patrząc na podobieństwo dzisiejszych męskich i damskich koszul spodni i swetrów to Victor nie dziwię się że nikt sie nie śmieje. Po prostu mało kto Ciebie podejrzewa o to że nosisz damską odzież
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Victor, wczoraj robiłem synowi powtórkę z WoS. Tam była piramida Maslow'a. Jednym z jej stopni jest akceptacja i uznanie. Szukamy akceptacji, dlatego zwracamy uwagę na reakcje otoczenia. Nie powiem, cieszę się, gdy otoczenie wyrazi uznanie dla mojego stylu ubierania się.
Niektórzy tutaj ubierają się znacznie odważniej niż damskie spodnie i swetry.
Niektórzy tutaj ubierają się znacznie odważniej niż damskie spodnie i swetry.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2019, 12:39 przez byczunio, łącznie zmieniany 1 raz.