Depilacja woskiem
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Depilacja woskiem
Panowie, coraz bardziej skłaniam się na depilację woskiem. Już mam dosyć golenia nóg, włoski szybko odrastają i kłują.
Oferta salonów depilacji woskiem jest już skierowana również do mężczyzn, ale czy częsty jest widok mężczyzny w takim salonie? Znalazłem w Gdańsku salon depilacji Wax Studio - nogi za 110 lub nogi+pośladki za 140. Opinie mają dobre. Podejrzewam, że skoro wychodzą z taką ofertą to dziwić się nie powinni. To pewnie kwestia mojego przełamania i pierwszego kroku.
Opiszcie, proszę, swoje doświadczenia, jak przebiegał Wasz pierwszy raz. Dodajcie mi trochę odwagi.
Oferta salonów depilacji woskiem jest już skierowana również do mężczyzn, ale czy częsty jest widok mężczyzny w takim salonie? Znalazłem w Gdańsku salon depilacji Wax Studio - nogi za 110 lub nogi+pośladki za 140. Opinie mają dobre. Podejrzewam, że skoro wychodzą z taką ofertą to dziwić się nie powinni. To pewnie kwestia mojego przełamania i pierwszego kroku.
Opiszcie, proszę, swoje doświadczenia, jak przebiegał Wasz pierwszy raz. Dodajcie mi trochę odwagi.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Depilacja woskiem
No cóż, nikt nie odpisał. Jestem po pierwszej depilacji woskiem. Bardzo profesjonalnie. Polecam to studio.
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja na razie przy żyletce pozostanę
Fajnie ze się odważyłeś
Fajnie ze się odważyłeś
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Bardzo bolało?
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Najbardziej bolesna była depilaca wewnętrznej strony ud. Reszta do wytrzymania. Pani w salonie była tak miła i rozgadana, że szybko zleciało. Później trochę piekło. Na 3-4 dni przed trzeba pilingować i dobrze nawilzać skórę, a włoski powinny mieć od 5 mm do 10 mm. Reasumując nic strasznego. Za 3-4 tygodnie jak bedzie wszystko OK, a na razie jest dobrze to pójdę ponownie. Warto się przełamać.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Depilacja woskiem jest o niebo lepsza od golenia. Z domowego depilatora mechanicznego też zrezygnowałem na rzecz depilacji w profesjonalnym studio. Jedyne zastrzeżenie jakie mam, to depilacji górnej części ud. Większość kosmetyczek tam nie dochodzi.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Z własnego doświadczenia polecam salony TimeForWax. Panie tam są naprawdę profesjonalne. Wcześniej w innym gabinecie depilacja nóg trwała godzinę i była dość bolesna, w TimeForWax pani 'uwinęła się' w 30 min., dodatkowo - nawet w połowie nie było to tak bolesne jak w tym drugim przypadku. Ciekawą rzeczą są ceny. Depilacja nóg - powiedziałbym w normie, ale depilacja intymna jest po prostu droga. Mam wrażenie, że celem jest tu przede wszystkim odstraszenie jakichś dziwaków, ale w temacie nóg - polecam.