A kto ci broni już dzisiaj wyjść? Oczekujesz na ustawę sejmową?musa pisze:Ja juz mam swoje latka i boję się, że jak tylko bedziemy dyskutować to nie doczekam tej chwili, kiedy oficjalnie wyjdę w rajstopach
Właśnie ta dyskusja, którą nam wymawiasz czyni, że coraz więcej do nas ludzi dołącza. Żywe forum czyni je widocznym w necie, a to powoduje, że zaglądają tu ludzie nie będący PH, ale oswajają się z faktem istnienia rajstopowiczów.
Jeśli masz na myśli spędy zwolenników w stylu gejów i lesbijek z manifami w centrach miast, to ja się nie piszę. Nie będę się ośmieszał.
Dla mnie rajstopy to ubiór jak najbardziej normalny i jego pokazywanie ma się odbywać normalnie nie przez manifestacje. Normalnie to tak, że wychodzę na zewnątrz mieszkania i jestem ubrany w sposób uwidaczniający rajtki, bądź ukrywający, ale to jest zależne od pogody i okoliczności.
Media o nas wiedzą, projektanci mody też zaczynają dostrzegać rajstopy, więc tylko spokój i czas da sukces. Działając na siłę i gwałtem staniemy się śmieszni i osiągniemy efekt odwrotny do zamierzonego.