Garnitur
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Garnitur
Dzisiaj mieliśmy obrony prac dyplomowych i kolejny student pokazał się w błyszczącym garniturku. Poprzednio był jeden w czarnym, co wygladało jakby był wyświechtany. Ten dzisiaj miał szary (srebrny). Powiem szczerze, że ta moda nie przypadła mi do gustu. Na jakieś weselicho lub inną imprezkę mógłby być ale do pracy wydaje mi się mało estetyczny. No może gdyby był matowy w błyszczące kwiatki lub na odwrót. A jak Wam się podobają błyszczące garniturki?
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
To krzyk mody, te nabłyszczane materiały. Mój syn ostatnio wybierał się za świadka na wesele i chciał kupić zwykły garnitur. Po dwóch tygodniach szukania poddał się i kupił błyszczka. Po prostu zwykłych garniturów w zwykłej cenie nie ma.
Ja osobiście jestem przeciw tym garniturom, które wyglądają jak uszyte z aluminiowej blachy. Mam jednak nadzieję, że jak nagle przyszły, tak szybko odejdą w zapomnienie.
Ja osobiście jestem przeciw tym garniturom, które wyglądają jak uszyte z aluminiowej blachy. Mam jednak nadzieję, że jak nagle przyszły, tak szybko odejdą w zapomnienie.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Pogas_pl
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Re: Garnitur
Materiały i kolory, w tym garniturów dyktowane są przez modę, jednak są okazje, na których nie wypada pojawić się w białej czy fioletowej marynarce. Szary kolor wydaje się być jeszcze odpowiedni, jednak błyszczące, odbijające światło materiały powinno się zostawić na wieczór.byczunio pisze:Dzisiaj mieliśmy obrony prac dyplomowych i kolejny student pokazał się w błyszczącym garniturku. Poprzednio był jeden w czarnym, co wygladało jakby był wyświechtany. Ten dzisiaj miał szary (srebrny). Powiem szczerze, że ta moda nie przypadła mi do gustu. Na jakieś weselicho lub inną imprezkę mógłby być ale do pracy wydaje mi się mało estetyczny. No może gdyby był matowy w błyszczące kwiatki lub na odwrót. A jak Wam się podobają błyszczące garniturki?
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Co powiecie na taki garnitur zastanawiam się nad zakupem:
https://allegro.pl/oferta/biznesowy-kom ... 7199268081
https://allegro.pl/oferta/nowosc-komple ... 7293052597
Będę musiał w sklepie podobny znaleźć i przymierzyć, bardziej podoba mi się ten pierwszy
https://allegro.pl/oferta/biznesowy-kom ... 7199268081
https://allegro.pl/oferta/nowosc-komple ... 7293052597
Będę musiał w sklepie podobny znaleźć i przymierzyć, bardziej podoba mi się ten pierwszy
- Misiek72
- Stary wyga
Co kto lubi... . Jeśli jesteś szczupły to powinien pasować , ale przypakowany facet raczej wyglądałby w tym żałosnie. Facetom raczej nie pasuje duży dekolt bo niby co miałby podkreślać? Moim zdaniem ten drugi garnitur odpada ale to tylko moje zdanie.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Będę musiał w jakimś sklepie przymierzyć na zdięciu podoba mi się bardziej ten pierwszy.
A co do drugiego to połączyłbym go z inną koszulą nie taka jak na zdjęciu
A co do drugiego to połączyłbym go z inną koszulą nie taka jak na zdjęciu
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Ze niby chcesz sobie kupic gajer z wyprofilowaniem na cycki? Przeciez to kroj nie dla faceta.
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
- Misiek72
- Stary wyga
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A to dlaczego??
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Podoba mi się taki dopasowany z spodniami nie powinno być problemu powinny fajnie leżeć z górą może być różnie (ale jak nie przymierze to się nie dowiem)
- Misiek72
- Stary wyga
Moje indywidualne podejście, nie dojrzałem do tego, krępuje się i to się potem udziela sprzedawcy.
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2019, 06:41 przez Misiek72, łącznie zmieniany 5 razy.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Też dawniej krępowałem się, ale jak raz się odważyłem to zobaczyłem że nie ma w tym nic strasznego. Sprzedawcy zależy na tym aby sprzedać nie interesuje go dla kogo jest to ubranie.
- Misiek72
- Stary wyga
Greg trochę uogólniasz delikatnie mówiąc w tym temacie. O ile właściciel sklepu odzieżowego pewnie jest nastawiony tylko na zysk i będzie zadowolony gdy nawet kosmici z innej galaktyki będą zostawiać u niego pieniądze, to w przypadku zatrudnianych podrzędnych pracowników tych sklepów już tak nie musi być. Podam przykład z przypadkowo obejrzanego filmu na Youtube: Kobieta pracująca w salonie sukni ślubnych, gdzie facet zamówił i przymierzał suknię dla siebie. No niby kobieta mówi że jest otwarta i tolerancyjna i nie ma nic do transów homo itp.. ale zażenowanie i dyskomfort związany z tą sytuacją pozostał. Praca pracą, obowiązki obowiązkami, ale każdy ma swoje prywatne odczucia. Proszę oto link do filmiku na Youtube gdzie kobieta opisuje niezręczne sytuacje związane z pracą konsultantki w salonie sukien ślubnych. Najciekawszy jest fragment - pierwsze 2 do 4.5 minuty filmu.
https://youtu.be/AGcV7nClGbk
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Właścicielowi zależy bardziej na sprzedaży, ale pracownikowi również bo od tego jaką ma sprzedaż często zależy wynagrodzenie, premia itpMisiek72 pisze: ↑31 sie 2019, 19:49Greg trochę uogólniasz delikatnie mówiąc w tym temacie. O ile właściciel sklepu odzieżowego pewnie jest nastawiony tylko na zysk i będzie zadowolony gdy nawet kosmici z innej galaktyki będą zostawiać u niego pieniądze, to w przypadku zatrudnianych podrzędnych pracowników tych sklepów już tak nie musi być.