Balerinki

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Re: Balerinki

Post autor: Misiek72 » 25 cze 2019, 15:08

Przeczytałem. Moim zdaniem szukanie akceptacji w internecie na forach bardziej ogólnych nie ma sensu. Ile ludzi tyle opinii i to nic nie wnosi nowego do tematu. :-)
rajart
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: rajart » 25 cze 2019, 20:38

Źle przeczytałeś wątek.
Nie szukam akceptacji tylko inspiracji w stylizacjach.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 25 cze 2019, 20:51

No może faktycznie już skrzywiony jestem, ale ten cytat z Twojego wpisu sugeruje właśnie szukanie opinii o balerinach na nogach faceta a nie ogólnie o stylizacjach z balerinami.
Bardzo mi się ostatnio spodobały baleriny.
Jakich mógłbym użyć stylizacji, żeby to fajnie wyglądało u chłopaka ?
Wystarczyłoby poprosić o przykłady stylizacji do których pasują baleriny. Po co do tego mieszasz fakt ze jesteś facetem? Dlatego masz odpowiedzi z podejrzeniami fetyszyzm i inne negatywne.
rajart
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: rajart » 04 lip 2019, 09:34

Wkurzają mnie takie dyskusje nic nie wnoszące jak Twój post powyżej. 😠
KaroLycra
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: KaroLycra » 04 lip 2019, 15:41

Moim zdaniem Misiek ma trochę racji ... trochę na siłę to tak poprowadziłes... A jak koniecznie chcesz coś zdziałać to np wystarczy dodać opinię o produkcie na stronie producenta. Zobacz moją
Załączniki
Screenshot_20190704-153903_Samsung Internet.jpg
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 04 lip 2019, 19:02

rajart pisze: 04 lip 2019, 09:34 Wkurzają mnie takie dyskusje nic nie wnoszące jak Twój post powyżej. 😠
Rajart sorry ale nie chciałem Ciebie wkurzyć. Moim zdaniem zadając pytanie w taki sposób otrzymałeś bardzo niewiele merytorycznych - zgodnych z pytaniem, odpowiedzi forumowiczów. Zdecydowana większość zamiast odpowiadać na Twoje pytanie wyraziła swój negatywny stosunek do noszenia balerinek przez facetów. Chyba nie o to Ci chodziło? Mój wpis nie był negatywny w stosunku do Ciebie. :zdrowko . A co do tematu dyskusji którą rozpocząłeś to ja się nie znam na modzie i stylizacjach więc się nie będę wypowiadał.

P.S. KaroLycra opinia o pończochach jest bardzo merytoryczna i pomocna. Pomimo nieco bulwersującego początku :mrgreen: nie wyszedłeś na zboka, bo to przecież pani w sklepie Ci doradziła i wybrała ten produkt. Tak trzymać :!:
Kasieq
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Kasieq » 25 mar 2021, 10:59

Jak ktoś chce nosić balerinki- trzeba mieć płaski brzuch, zero wystającego brzuszka. Miałem wyjazd w zeszłym roku do Niemiec :) to sobie trochę użyłem:) waliłem w balerinkach bez niczego, bez krępacji. Przeżycie ekstra, ludzie tam nie są zdziwieni różnorodnością.
Nie mniej do kobiecych rzeczy zachęcam - do dobrej figury, ciała fit, bez brzuszka, wtedy będzie wszystko pasować. Jedną z rzeczy która decyduje o odbiorze danego osobnika, jest jego pewność siebie i pewny dynamiczny krok- to z doświadczenia piszę. Jak ubrałem damską kurtkę, to taki trochę speszony byłem i chyba to lekko widać, że gościu się boi. Nie wiem jak to jest że to ludzie czują, albo mnie się wydaje?
Dobrze wyrzeźbiona, opalona łyda będzie dobrze wyglądać w blalerinach. Jestem dość zbudowanym facetem, tak że pod rurkami widać dokładnie wielką łydę umięśnioną, do tego wydęty zadek, brak brzucha, trochę rokowego stylu. Ramoneska/ czy bikerka to sojusznik wielki.
Może i w Polsce się odważę na balerinki, pewnie tak:) Na razie ugniatam mokasyny z Deichmanna. W Rzeszy był większy wybór, a tez jaka ulga mówię wam, jak sobie spokojnie mierzyłem buty na dziale damskim, liczba motyli równa tej co leci do Meksyku.
rajart
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: rajart » 27 mar 2024, 09:27

Czy taka stylizacja z balerinkami mogłaby ujść w pracy?
krzysiu20
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzysiu20 » 27 mar 2024, 18:13

rajart pisze: 27 mar 2024, 09:27 Czy taka stylizacja z balerinkami mogłaby ujść w pracy?
Trudno powiedzieć, ale spróbuj to sam się dowiesz. :-)
Starydziad1989
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Starydziad1989 » 25 maja 2024, 05:49

Dziś w biurze tylko kilka osób, to i odwagi trochę więcej
Obrazek
ODPOWIEDZ