Byczunio Twój pogląd na te sprawy już mi utkwił w pamięci. Pozdrawiam.byczunio pisze: ↑08 maja 2019, 14:17 Misiek,
ja się identyfikuję z dżender, a obrywa się Kościołowi, bo to jest najbardziej sformalizowana struktura spośród zwalczających dżender i wiodąca pozostałym. Bo kibole, narodowcy i rodzice nie lubią "pedałów" a tym bardziej "ciot" dlatego, że Kościół im powiedział, że tak mają robić.
Wiara - Raligijność
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Misiek72
- Stary wyga
Re: Zwyczajny dzień
- Misiek72
- Stary wyga
Rasjtoppek odpowiem krótko :
-
Wiara katolicka jest wiarą chrześcijańską czyli każdy katolik jest chrześcijaninem - prawdziwym chrześcijaninem. Nikt nie powiedział że prawdziwy chrześcijanin ma tolerować wszystko, bo obowiązuje go kodeks etyczny zwany Biblią a ludzi innych wyznań Koran, Tora itd.
-
Religia i wiara a nasi "prawdziwi katolicy" to dwie odmienne rzeczy... Prawdziwy chrześcijanin to nie to samo...
Wiara katolicka jest wiarą chrześcijańską czyli każdy katolik jest chrześcijaninem - prawdziwym chrześcijaninem. Nikt nie powiedział że prawdziwy chrześcijanin ma tolerować wszystko, bo obowiązuje go kodeks etyczny zwany Biblią a ludzi innych wyznań Koran, Tora itd.
Pedał , homoś , gej to zwroty z mowy potocznej, powszechnie używane - nie przeklinam i nie obrażam.Po drugie wyrażaj się stosowniej, może ktoś poczuł się urażony. Może ktoś tutaj nie jest hetero, bo np czuje się tą wyżej przez ciebie nazwaną częścią roweru.
- Misiek72
- Stary wyga
Ehh ... Rajstoppek, kilka postów wyżej żeście sobie razem z DeRafaelem po katolach jechali, a teraz takie miłosierdzie.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Misiej, moje wg Ciebie "jechanie po katolach", które wyglada tak:
https://www.youtube.com/watch?v=jBr5n0W4h1A
Mogę skomentować tylko miłosierdziem względem odmienności, które wylało się z ust kochającego bliźniego swegoMa związek i to większy niż Ci się wydaje. W końcu to z ambony płyną słowa o pedałach, dżender, zboczeńcach itp. To na wyraźne żądanie kościoła katolickiego policja prześladuje za rzekomą obrazę uczuć religijnych z powodu tęczowej aureoli.
https://www.youtube.com/watch?v=jBr5n0W4h1A