Wiara - Raligijność

Tu będę przenoszone posty nie pasujące do reszty lub nie związane z tematem

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Re: Zwyczajny dzień

Post autor: Misiek72 » 08 maja 2019, 15:12

byczunio pisze: 08 maja 2019, 14:17 Misiek,
ja się identyfikuję z dżender, a obrywa się Kościołowi, bo to jest najbardziej sformalizowana struktura spośród zwalczających dżender i wiodąca pozostałym. Bo kibole, narodowcy i rodzice nie lubią "pedałów" a tym bardziej "ciot" dlatego, że Kościół im powiedział, że tak mają robić.
Byczunio Twój pogląd na te sprawy już mi utkwił w pamięci. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 08 maja 2019, 15:55

Rasjtoppek odpowiem krótko :
-
Religia i wiara a nasi "prawdziwi katolicy" to dwie odmienne rzeczy... Prawdziwy chrześcijanin to nie to samo...

Wiara katolicka jest wiarą chrześcijańską czyli każdy katolik jest chrześcijaninem - prawdziwym chrześcijaninem. Nikt nie powiedział że prawdziwy chrześcijanin ma tolerować wszystko, bo obowiązuje go kodeks etyczny zwany Biblią a ludzi innych wyznań Koran, Tora itd.
Po drugie wyrażaj się stosowniej, może ktoś poczuł się urażony. Może ktoś tutaj nie jest hetero, bo np czuje się tą wyżej przez ciebie nazwaną częścią roweru.
Pedał , homoś , gej to zwroty z mowy potocznej, powszechnie używane - nie przeklinam i nie obrażam.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 08 maja 2019, 17:01

Ehh ... Rajstoppek, kilka postów wyżej żeście sobie razem z DeRafaelem po katolach jechali, a teraz takie miłosierdzie.
Awatar użytkownika
deRafael
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: deRafael » 10 maja 2019, 09:05

Misiej, moje wg Ciebie "jechanie po katolach", które wyglada tak:
Ma związek i to większy niż Ci się wydaje. W końcu to z ambony płyną słowa o pedałach, dżender, zboczeńcach itp. To na wyraźne żądanie kościoła katolickiego policja prześladuje za rzekomą obrazę uczuć religijnych z powodu tęczowej aureoli.
Mogę skomentować tylko miłosierdziem względem odmienności, które wylało się z ust kochającego bliźniego swego :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=jBr5n0W4h1A
ODPOWIEDZ