Bal przebierańców
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Bal przebierańców
Witajcie.
W czerwcu będziemy uczestniczyć z żoną w balu przebierańców. Wylosowaliśmy stroje Calineczki i Calineczka. Pomóżcie mi znaleźć w sieci taki strój Calineczka w cienkich, lub polprzezroczystych rajstopach. To co udało mi się znaleźć to albo w grubych rajstopach, albo w legginsach. A chciałbym pobawić się przez całą nockę w cienkich rajstopkach. Jakbym pokazał żonie takie zdjęcie w sieci, to by mi na pewno taki strój przygotowała.
W czerwcu będziemy uczestniczyć z żoną w balu przebierańców. Wylosowaliśmy stroje Calineczki i Calineczka. Pomóżcie mi znaleźć w sieci taki strój Calineczka w cienkich, lub polprzezroczystych rajstopach. To co udało mi się znaleźć to albo w grubych rajstopach, albo w legginsach. A chciałbym pobawić się przez całą nockę w cienkich rajstopkach. Jakbym pokazał żonie takie zdjęcie w sieci, to by mi na pewno taki strój przygotowała.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Re: Bal przebierańców
Skoro ten bal będzie w czerwcu, no to już będzie lato, czyli powinno być ciepło. Spokojnie więc możesz zamienić te grube rajstopy z oryginalnego kostiumu na jakieś inne cienkie, zdecydowanie odpowiedniejsze o tej porze roku. Myślę, że na tak postawiony argument żona nie powinna mieć obiekcji. Możesz jej też zasugerować, aby sama jakieś wybrała, bo pasowałoby abyście jako Calinek i Calineczka obydwoje mieli jednakowe rajstopy
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Przydałaby się jakaś właśnie fotka takiego stroju w rajstopkach, żeby żonie pokazać. Niestety nigdzie znaleźć nie mogę :(
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Na Bal przebierańców, bez oporów przebrałbym się w strój z rajstopami aby bawić się na całego.
Życzę udanej imprezy!
Życzę udanej imprezy!
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Nie ma co aż tak kombinować, niepotrzebnie tylko się tym stresujesz. Na balu przebierańców bez żadnego problemu możesz założyć dowolny strój i nikt nie będzie się dziwił, że masz na nogach akurat jakieś cienkie czy przezroczyste rajstopy. No bo gdzie jak gdzie, ale właśnie na takim balu wszystko jest dozwolonerajart pisze:Przydałaby się jakaś właśnie fotka takiego stroju w rajstopkach, żeby żonie pokazać. Niestety nigdzie znaleźć nie mogę :(
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
O to nowa kreacja przymiarki drużyna wesele swagierki oficjalnie i na legalnie
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Drużba całe popołudnie i noc dam radę q szpilkach
- Misiek72
- Stary wyga
Dusiek błagam, kudły na rękach , dobrze że klaty nie widać. Ogarnij się jakoś przed imprezką cobyś ludzi nie straszył.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
To przymiarki wesele w lecie to ma być tak dla śmiechu będzie nas 4 osoby
- Misiek72
- Stary wyga
Dusiek chcę Ci tylko powiedzieć, że zarośnięty facet wygląda obleśnie w sukienkach. Nawet na zdjęciach.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
No i bokserki spod sukni muszą zniknąć ustępując miejsca jakiejś bardziej odpowiedniej bieliźnie np. stringom .
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
To miałem stringi ubrane ta sukienka jest szyta w tym miejscu bo się rozchodzi na dole i tak wygląda
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Albo ostatecznie inna sukienka pozostaje jesli masz opcję zmiany
Miej wyjebane a będzie ci dane
- Lexie
- Się Rozkręca
- Kontakt: