Rajstopy z tatuażem
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Misiek72
- Stary wyga
Re: Rajstopy z tatuażem
Można by iść o krok dalej i zrobić sobie prawdziwy tatuaż.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Raczej leginsy - nie bardzo widzę zastosowania w życiu codziennym, pomijając nawet aspekt dość wysokiej ceny.
Co do robienia prawdziwych tatuaży - raczej pewne że nikt by mnie do tego nie namówił.
Co do robienia prawdziwych tatuaży - raczej pewne że nikt by mnie do tego nie namówił.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Jakież to rajstopy? przecież to legginsy
A rajstopy z nadrukiem w stylu tatuażu to np. coś takiego:
https://www.etsy.com/pl/listing/4878684 ... ack-garden
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Koledze raczej chodzi że jest to produkt dedykowany dla panów - co nie zmienia mojej poprzedniej opinii
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Nie zmienia to faktu, że wypadałoby nazywać rzeczy właściwie i prawidłowo ;)
A co do prawdziwych tatuaży, to ja również nigdy niczego nie wydziergałbym na swojej skórze. Ani dla "ozdoby", ani dla dania wyrazu jakiejkolwiek ideologii. Nie mogę pojąć skąd się wziął ten ogólnoświatowy i wspólny dla obu płci trend, aby się tatuować od stóp do głowy. Tudzież przebijać skórę najróżniejszymi metalowymi błyskotkami :/ Głupota ludzka nie ma granic.
- Misiek72
- Stary wyga
Z tymi prawdziwymi tatuażami to żartowałem. Ale na pewno znalazłby się ktoś kto by sobie takie zrobił. .Zresztą moda na tatuaże w natarciu.A co do prawdziwych tatuaży, to ja również nigdy niczego nie wydziergałbym na swojej skórze
-
- Dyskutant
- Kontakt:
lubie_rajstopy zgadzam się z Tobą. Tatuaże jak dla mnie to coś chorego, robią to ludzie którzy są słabi psychicznie.
Noszę rajtki bo lubię
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie wiem jak.mozna nazwać kogoś chorym lub słabym psychicznie za to., że robi sobie tatu. Sami chcecie by noszenie rajstop itp przez facetów było naturalne i powszechnie akceptowalne ... oczywiście po polsku i katolicku jak to Polacy i katolicy robicie to samo co was drażni. Jakie to smutne . A co powiecie o tatu z grupą krwi ? Też słaby psychicznie? Sam nie mam Ale nie pojmuję jak ktoś kto szuka akceptacji wypowiada takie rzeczy . Hipokryzja prosto z ambony
- Misiek72
- Stary wyga
KaroLycra ja noszę rajstopy po polsku i po katolicku. Co prawda w rajstopach w kościele jeszcze nie byłem, ale podpatruję jakie rajtki mają panie idące na niedzielną mszę. Jest to czas kiedy polskie katolickie kobiety są eleganckie i najczęściej noszą rajstopy. .Sami chcecie by noszenie rajstop itp przez facetów było naturalne i powszechnie akceptowalne ... oczywiście po polsku i katolicku jak to Polacy i katolicy robicie to samo co was drażni. Jakie to smutne .
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Tak to prawda . Jedyną fajna rzecz w katoliczkach . Też to zauważyłem .
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Tak to prawda . Jedyną fajna rzecz w katoliczkach . Też to zauważyłem .
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
A gdzie to zauważyłeś? Pewny jesteś - a może to nie były katoliczki? I nic więcej nie zauważyłeś?
Wiesz - na tym forum były już różne dyskusje - ale nie było politycznych troli - które teraz praktycznie są wszędzie. Czyżby i tu się zaczynało?
Karol - albo wyluzuj albo znajdź sobie inne miejsce na takie teksty.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Panowie, wyluzujcie wszyscy, bo zaczyna się nam robić "kłótliwe" forum.
Co do tatuaży, to nie szafujcie panowie tekstami w stylu "[...] Tatuaże jak dla mnie to coś chorego, robią to ludzie którzy są słabi psychicznie", ponieważ jest to cholernie krzywdzące dla ludzi, którzy to lubią i jakoś kurna nie są słabi psychicznie, tylko "wyrażają siebie", a gdyby zaszła potrzeba, to wygraliby zawody w "spojrzeniu", a do tego trzeba mieć naprawdę silną psyche. Owszem, niektórzy przesadzają z ilością, ale nawet ja nie jestem przeciwny jakiemuś delikatnemu tatuażowi.
A wracając do tematu postu, to mam tutaj lepsze rajstopy z tatuażem i są naprawdę bardzo popularne u obu płci. Nawet firma promuje je jako Unisex, chociaż mają podział na męskie i damskie, ale odnosi się to tylko do wzorów. Poniżej link
Tattoo Printed Tights & Pantyhose Online | Designed & Made in Ireland – Stop & Stare Designs Co
Co do tatuaży, to nie szafujcie panowie tekstami w stylu "[...] Tatuaże jak dla mnie to coś chorego, robią to ludzie którzy są słabi psychicznie", ponieważ jest to cholernie krzywdzące dla ludzi, którzy to lubią i jakoś kurna nie są słabi psychicznie, tylko "wyrażają siebie", a gdyby zaszła potrzeba, to wygraliby zawody w "spojrzeniu", a do tego trzeba mieć naprawdę silną psyche. Owszem, niektórzy przesadzają z ilością, ale nawet ja nie jestem przeciwny jakiemuś delikatnemu tatuażowi.
A wracając do tematu postu, to mam tutaj lepsze rajstopy z tatuażem i są naprawdę bardzo popularne u obu płci. Nawet firma promuje je jako Unisex, chociaż mają podział na męskie i damskie, ale odnosi się to tylko do wzorów. Poniżej link
Tattoo Printed Tights & Pantyhose Online | Designed & Made in Ireland – Stop & Stare Designs Co
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Misiek72
- Stary wyga
Całkiem fajny pomysł z tymi rajstopami. Jak się tatuaż znudzi to zdejmujemy rajstopki i po sprawie.
Podział na męskie i damskie raczej czysto teoretyczny . Gdyby te wzorki wymieszać w życiu nie połapałbym się które są damskie a które męskie. No może te męskie wzorki są bardziej drapieżne.chociaż mają podział na męskie i damskie, ale odnosi się to tylko do wzorów.
- Misiek72
- Stary wyga
Danon my Polacy kochamy rozmowy o polityce, szczególnie przy wódce. Najeżdżanie na kościół tez jest bardzo modne ostatnio i dla niektórych nawet w dobrym tonie, więc wystarczy jedno niefortunne zdanie i kłótnia gotowa. . Co do rozpoznawania katoliczek, to znam jedną ewangeliczkę i żadnej różnicy nie widzę.Wiesz - na tym forum były już różne dyskusje - ale nie było politycznych troli - które teraz praktycznie są wszędzie. Czyżby i tu się zaczynało?
- Misiek72
- Stary wyga
Aniopki gdy ja byłem dzieckiem tatuaże były kojarzone z modą więzienną i były raczej negatywnie odbierane. Jak widać do dzisiaj są osoby którym tatuaże się źle kojarzą. Mnie osobiście to wisi i na ten temat nie mam zdania.anipoki pisze: ↑03 mar 2019, 00:02 Panowie, wyluzujcie wszyscy, bo zaczyna się nam robić "kłótliwe" forum.
Co do tatuaży, to nie szafujcie panowie tekstami w stylu "[...] Tatuaże jak dla mnie to coś chorego, robią to ludzie którzy są słabi psychicznie", ponieważ jest to cholernie krzywdzące dla ludzi, którzy to lubią i jakoś kurna nie są słabi psychicznie, tylko "wyrażają siebie".
A swoją drogą czy we wszystkim musimy się zgadzać? Na ile mogę sobie pozwolić w krytyce tego co mi się nie podoba by nie wywołać "świętego oburzenia" ? Czy w ogóle mogę sobie tutaj pozwolić na wyrażenie swojego zdania, czy mamy się tu tyko miziać po siusiakach ? Rajtek powiedział co myśli na temat tatuaży i od razu obraza majestatu u niektórych. Też się nie zgadzam z tym co Rajtek napisał ale opinia to opinia - trudno.
Czasami mam wrażenie, że to cholernie zakompleksione towarzystwo.
Chyba znowu się naraziłem.
Ostatnio zmieniony 03 mar 2019, 10:40 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Niektóre wzory są pokazane zarówno w męskiej jak i damskiej kolekcji. Dlaczego nie ma jeszcze przedstawicielstwa na Polskę?anipoki pisze: ↑03 mar 2019, 00:02 Tattoo Printed Tights & Pantyhose Online | Designed & Made in Ireland – Stop & Stare Designs Co
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Czyli nie można wyrażać swojej opinii? Myślałem że jest wolność słowa ale widać na tym forum nie. BRAWO WY!!!!
Noszę rajtki bo lubię
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Katolicki widuje czasem jak przejeżdżamy obok kościoła ( w tym kraju jest ich tyle , że non stop się je mija i stawiają ciągle nowe więc nie problem jest znaleźć kościół. Zazwyczaj nie jest dalej jak kilometr odemnie ) . Będę mówił co uważam za stosowne a jak tobie nie pasuje To nie czytaj .
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Rajtek, wyrażać swoją opinię zawsze możesz, ale do kurrr... czy musisz od razu obrażać w ten sposób osoby, które to lubią? Czy nie można kulturalnie napisać, że "nie lubię tatuaży, bo się źle kojarzą"?
Gdyby ktoś tu napisał, że jesteś taki czy owaki, bo nosisz rajstopy to też byś się obrażał i wkurzał.
A nie wpadło wam też do głowy, że może ktoś na forum ma tatuaże i to lubi i właśnie mogliście go urazić swoją wypowiedzią??
Osobiście nie znoszę prostactwa i bardzo proszę o używanie w miarę możliwości języka ludzi wykształconych, no chyba że ktoś tu tylko podstawówkę skończył...
Gdyby ktoś tu napisał, że jesteś taki czy owaki, bo nosisz rajstopy to też byś się obrażał i wkurzał.
A nie wpadło wam też do głowy, że może ktoś na forum ma tatuaże i to lubi i właśnie mogliście go urazić swoją wypowiedzią??
Osobiście nie znoszę prostactwa i bardzo proszę o używanie w miarę możliwości języka ludzi wykształconych, no chyba że ktoś tu tylko podstawówkę skończył...
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Misiek72
- Stary wyga
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Aha tzn. Że nie wykształceni są tu niemile widziani? anipoki ja nikogo nie obrażam, to Wy często kogoś na forum obrażacie mówiąc np. Że się kiepsko ubrał lub źle to wygląda w tych ciuchach itd itp. Ale wtedy wszystko jest w porządku. A tatuaże są dla osób które nie potrafią zaistnieć i być zauważonym w tłumie dlatego robią je sobie na ciele, ciekawi mnie kiedy pojawi się taki oszołąm który sobie wydzierga na czole np. W stylu gotyckim jestem super, jestem mądry itp. Niech się obrażają Właśnie Ci którzy nie potrafią przyjąć krytyki i opinii oraz myśli innych. Sam się nie obrażam, to jest mi wręcz obce. Za dużo mam lat i za dużo już przeżyłem żeby się obrażać jak mała 5 letnia dziewczynka z przedszkola. A tak by the Way anipoki ja już nie raz słyszałem na swój temat wiele przykrych słów i określeń. Dlatego nigdy nie będę chodził jak co nie którzy na tym forum w rajtkach i krótkich spodenkach itp. Wystarczy mi to co mam. Finito czy Ci się podoba czy nie anipoki!!!
Noszę rajtki bo lubię
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Sorry że się wtrącę, ale wydaje mi się, że między obrażaniem kogoś a konstruktywną krytyką jest spora różnica, rzekłbym nawet zasadnicza. Ale gdy ktoś wszystkie krytyczne uwagi pod swoim adresem, nawet te życzliwe i obiektywne, odbiera jako osobistą obrazę i zniewagę, no to cóż, chyba ma problem...
No to się zdziwisz jak wielu jest już takich:(...)ciekawi mnie kiedy pojawi się taki oszołąm który sobie wydzierga na czole np.(...)
http://v.viralka.pl//21-pomyslow-na-tat ... nej-pracy/
a są jeszcze nawet tacy, którzy tatuują sobie... gałki oczne :/ I to już jest naprawdę chore, bo nie można inaczej czegoś takiego określić. Niedawno głośno było w mediach o pewnej dziewczynie, bodajże z Wrocławia, która w wyniku takiego tatuażu straciła wzrok. Dla mnie to jest krańcowa głupota i patologia, i nikt nie ma nawet prawa powiedzieć, że jest inaczej!
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Prawdę mi babcia mówiła - nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu później pokona doświadczeniem.KaroLycra pisze: ↑03 mar 2019, 10:48 Katolicki widuje czasem jak przejeżdżamy obok kościoła ( w tym kraju jest ich tyle , że non stop się je mija i stawiają ciągle nowe więc nie problem jest znaleźć kościół. Zazwyczaj nie jest dalej jak kilometr odemnie ) . Będę mówił co uważam za stosowne a jak tobie nie pasuje To nie czytaj .
Pisz co chcesz - dla mnie nie istniejesz