Cześć, mam na Imię Weronika

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
testerkarajstop
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Cześć, mam na Imię Weronika

Post autor: testerkarajstop » 11 lut 2019, 09:15

Cześć, mam na Imię Weronika, stronę znalazłam przeglądając google w poszukiwaniu ciekawych stron o tematyce rajstop i innych produktów. Sama jestem właśćicielką strony dla kobiet jak i mężczyzn. Zauważyłam dużą liczbę ciekawych wpisów na waszej stronie. Pozdrawiam wszystkich
gerasil
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Re: Cześć, mam na Imię Weronika

Post autor: gerasil » 11 lut 2019, 12:28

a jaki adres ?
Awatar użytkownika
conte
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Re: Prośba do nowych userów

Post autor: conte » 11 lut 2019, 12:39

gerasil testerkirajstop.pl, sposób na szukanie napalonych jeleni :-P żeby zobaczyć recenzje rajstop i za to płacić dobre , dla mnie ta strona ma mało wspólnego recenzją rajstop .
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 11 lut 2019, 15:01

conte pisze:testerkirajstop.pl, sposób na szukanie napalonych jeleni :-P żeby zobaczyć recenzje rajstop i za to płacić dobre .
Conte jeśli są jacyś napaleni jelenie skłonni zapłacić za wejście na stronę, to dlaczego tego nie wykorzystać i zarabiać na nich. Dla mnie to nic złego by pobierać opłaty, ale sam nie zapłacę z dwóch powodów:
1. W internecie pełno darmowych fotek z super laskami w rajstopach.
2. Testowanie rajstop to sama przyjemność, dlatego wolę to robić osobiście. ;-)
Ostatnio zmieniony 11 lut 2019, 15:22 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 11 lut 2019, 15:06

testerkarajstop pisze:Cześć, mam na Imię Weronika, stronę znalazłam przeglądając google w poszukiwaniu ciekawych stron o tematyce rajstop i innych produktów. Sama jestem właśćicielką strony dla kobiet jak i mężczyzn. Zauważyłam dużą liczbę ciekawych wpisów na waszej stronie. Pozdrawiam wszystkich
Witaj Weroniko. Zapraszamy do udzielania się na forum. Jesteś mile widziana w naszym gronie. Jestem ciekaw jak odbierasz zamiłowanie facetów do rajstop ? :-D
Awatar użytkownika
testerkarajstop
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: testerkarajstop » 11 lut 2019, 22:50

Misiek72 Świetnie,
Conte opłata jest jednorazowa i to dlatego że dużo moich zdjęć było wykorzystywanych w innych miejscach. Po ponad 25 recenzji wyszło ich całkiem sporo. Teraz się to zmieniło. NIe rozumiem czemu ktoś może mieć z tym problem skoro większość stron prowadzi jakiś system Premum itp. Opłata jest jednorazowa tylko do galerii zdjęć. Forum jak i pozostała reszta strony będzie darmowa. Recenzje tworzę dopiero od 3 miesięcy także z biegiem czasu będą ciekawiej wyglądać niż teraz. (ale Twoim zdaniem chyba powinnam napisać dwie strony o testowanych rajstopach. Z biegiem czasu dołączam do swojego zespołu kolejne testerki także również one może wprowadzą jakieś zmiany. Strona nie jest typowo dla fetyszystów i żeby na nich zarabiać tylko po to żeby każdy mógł wypowiedzieć się o danych rajstopach lub porozmawiać na forum. Dodatkowo na plus świadczy fakt o tym że nie tylko mężczyźni wpłacili na mój projekt.
Awatar użytkownika
macrofibiber
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: macrofibiber » 14 lut 2019, 11:00

Cześć Weronika, fajną masz stronkę, rozumiem że nie było tanio ją stworzyć i utrzymywać aktywną na serwerze i dlatego pobierasz opłaty do galerii.

Aby przyciągnąć więcej suskrybentów wydaje mi się że powinnaś udostępnić bez płatnie jeden lub dwa testy aby nowi zobaczyli czego mogą się spodziewać w innych testach rajstop. Też powinnaś pomyśleć o utworzeniu kanału na Youtube , coś w tym rodzaju
https://www.youtube.com/watch?v=I0jrY25hhNM
aby zainteresować swoją osobą i działalnościa producentów, którzy nieodpłatnie będą Ci udostepniać próbki swojej produkcji oraz zdobędziesz szerszą widownie swojej stronki.

Powodzenia , trzeymam kciuki.
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 15 lut 2019, 12:26

Witaj Weroniko. W dzisiejszych czasach kobieta lubiąca i nosząca rajstopy to rzadkość, ale jak widać jeszcze się takowe zdarzają. Mam taka sąsiadkę , która cały rok nosi różne sukienki i rajstopy i za nią się wszyscy faceci oglądają. Wydaje mi się,że właśnie powodem tego oglądania jest tęsknota za takimi kobietami, za taka kobiecością właśnie (a nie leginsościa i skinnyjeanssością ;) ) Pozdrawiam.
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 16 lut 2019, 06:14

Witam panią oraz fajnie że do nas dołączyłaś, na dobry początek mam pytanie. Co dokładnie pani sądzi o użytkowaniu rajstop przerz mężczyzn? :)
Awatar użytkownika
testerkarajstop
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: testerkarajstop » 17 lut 2019, 12:38

karol pisze: 16 lut 2019, 06:14 Witam panią oraz fajnie że do nas dołączyłaś, na dobry początek mam pytanie. Co dokładnie pani sądzi o użytkowaniu rajstop przerz mężczyzn? :)
Jeśli są to rajstopy dedykowane dla mężczyzn to nie widzę nic w tym dziwnego :-)
Awatar użytkownika
testerkarajstop
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: testerkarajstop » 17 lut 2019, 12:42

macrofibiber pisze: 14 lut 2019, 11:00 Cześć Weronika, fajną masz stronkę, rozumiem że nie było tanio ją stworzyć i utrzymywać aktywną na serwerze i dlatego pobierasz opłaty do galerii.

Aby przyciągnąć więcej suskrybentów wydaje mi się że powinnaś udostępnić bez płatnie jeden lub dwa testy aby nowi zobaczyli czego mogą się spodziewać w innych testach rajstop. Też powinnaś pomyśleć o utworzeniu kanału na Youtube , coś w tym rodzaju
https://www.youtube.com/watch?v=I0jrY25hhNM
aby zainteresować swoją osobą i działalnościa producentów, którzy nieodpłatnie będą Ci udostepniać próbki swojej produkcji oraz zdobędziesz szerszą widownie swojej stronki.

Powodzenia , trzeymam kciuki.
Dziękuje, z tego co pamiętam nie robiłam wszystkich sesji prywatnych, są takie na które jeszcze można wejść normalnie, zmierzam bardziej do tego by pojawiały się informacje, opinie od użytkowników na temat użytkowania danych rajstop które dodałam w recenzji. ;-)
Kanał na YT będę rozwijać dopiero około Lata :)
Awatar użytkownika
legi
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: legi » 18 lut 2019, 00:28

testerkarajstop pisze: 17 lut 2019, 12:38
karol pisze: 16 lut 2019, 06:14 Witam panią oraz fajnie że do nas dołączyłaś, na dobry początek mam pytanie. Co dokładnie pani sądzi o użytkowaniu rajstop przerz mężczyzn? :)
Jeśli są to rajstopy dedykowane dla mężczyzn to nie widzę nic w tym dziwnego :-)

A co za różnica czy na okładce produktu jest kobieta czy mężczyzna? Skoro to te same rajstopy a nawet tańsze od tych dedykowanych dla mężczyzn.
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe :mrgreen:
Awatar użytkownika
macrofibiber
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: macrofibiber » 20 lut 2019, 08:25

Nosiłbym takie jesli robiliby mój rozmiar . Rozmiarówka kończy sie na 4-ce, a ja potrzebuje size+ 6-tka
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 20 lut 2019, 18:31

Jak jest różnica w odbiorze przez innych faceta w cienkich rajstopach męskich i damskich? Facet w cienkich rajstopach to coś dziwnego nieważne czy w męskich czy damskich, przynajmniej ja to tak oceniam widząc jak mnie odbierają inni. No chyba że przyczepię sobie opakowanie z męskich rajstop by inni widzieli co noszę.
Awatar użytkownika
michal-saa
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: michal-saa » 20 lut 2019, 19:22

Przeciez meskie cienkie rajty niczym sie nie różnią od damskich poza ceną, większym rozmiarem i ewentualnie wycieciem na wacka jak w kalesonach. Ale społeczeństwo lubi metki. Jak producent napisał, ze dla kobiet to musi być tylko dla kobiet :)
karol
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: karol » 20 lut 2019, 19:49

Mi osobiście nie podobają się15 den nawet u kobiet, a ja posiadam rajstopy o grubości 40 den męskie od Adriana lecz praktycznie są kryjące, i pozostałe męskie od adrIana mam 60 den oraz legminy hunter 100 den. A ostatnio kupiłem sobie rajstopy 4 pary od Gatty model Trendy line, każde o innym kolorze i wzorze, materiał wykonania z bawełny, grubość niby również 40 den lecz bardzo kryjące, i jestem z nich bardzo zadowolony, o grubości 100 den mam firmy Romarex w różnych kolorach nawet i różowe, co kto chce niech sobie myśli taki mam gust a o gustach się nie rozmawia, niechaj każdy ubiera się to co mu się podoba i było wygodnie a co najważniejsze mimo własnych poglądów szanować siebie na wzajem :)
ODPOWIEDZ