Kiepski argument nie trzeba się malować i wywalać na wierzch cycków by podkreślić kobiecość. Dobrze wiedzą o tym panie. Facet na zdjęciu nosi ciuchy mające podkreślić walory i piękno kobiecego ciała np. wyeksponować biust, więc po co je zakładał skoro nie ma biustu? :cyce . Coś co u kobiety wyglądałoby świetnie na tym gościu prezentuje się beznadziejnie. Facet według mnie wygląda jak karykatura kobiety i jest zaprzeczeniem męskości, co może być niemile widziane i komentowane w naszym społeczeństwie. Poza tym na co mi Twoje teorie ze zdjęciami na forach, zdecydowanie wolę to sprawdzić w praktyce . Stas ubierz się jak ci faceci na fotkach i idź na miasto. Przekonaj się w praktyce kto i kiedy się będzie śmiał.Facet na pierwszym zdjęciu nie stylizacje sie na kobietę. Nie ma make up-u, dolozonego biustu
Legginsy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Misiek72
- Stary wyga
Re: Legginsy
- michal-saa
- Dyskutant
- Kontakt:
Stas pisze:Na 100% wiecej smiechu będzie z tego drugiego faceta.
Po tej odpowiedzi sądzę, że to jakiś troll.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Prędzej Jacyków się tu zarejestrował. tzw kreatorzy mody i projektanci najbardziej nadają na rajstopy. Pamiętam oglądałem kiedyś Top Model i na casting przyszła dziewczyna w pończochach . Nie powiem ,mnie się podobało ale jury niestety nie a najbardziej krzyczał jacyków między innymi że to wiocha.michal-saa pisze:Stas pisze:Na 100% wiecej smiechu będzie z tego drugiego faceta.
Po tej odpowiedzi sądzę, że to jakiś troll.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Stas. To ja mam pewną propozycję dla Ciebie.Chcialbym odpowiadać trochę o swoich stylizacjach i nie widze dzialu w którym mógłbym założyć taki temat. Działów o rajstopach do porzygu, natomiast nie ma dzialu o ogólnych stylizacjach. Proponowałbym zmianic nieco forme forum i powzorawac sie na forach modowych dla kobiet.
Skoro zarejestrowałeś się tutaj a sam jak to stwierdziłeś w powitaniu, że nie wiesz po co, skoro twierdzisz, że rajstopy są passe i 80% wątków trzeba stąd wykasować, to zaświeć przykładem i pozakładaj nowe wątki z interesującymi stylizacjami. Nikt Ci tego nie zabrania a wręcz jest to wskazane. Wrzuć na forum swoje fotki robione gdzieś w galeriach lub na ulicy, jak jesteś ubrany w odzieź z sieciówek. Sam chętnię popatrzę, a tym dasz przykład innym, że wyglądasz dobrze wg wzorców z forów o modzie.
- conte
- Się Rozkręca
- Kontakt:
nie powiedziałbymStas pisze:, a poza tym źle dobrane do koloru skóry.
moim zdaniem nawet szybciej ,wystarczy że znana osoba się w nich pojawi jak np Kate Middleton .StachuJones pisze: No teraz tak myślę że za 20 lat kobiety będą się bić o błyszczące rajstopy. D
a ich się nie karmimichal-saa pisze:Po tej odpowiedzi sądzę, że to jakiś troll.
zastanawia mnie dlaczego ?StachuJones pisze: tzw kreatorzy mody i projektanci najbardziej nadają na rajstopy.
Co do faceta na pierwszym zdjęciu potwierdzam co napisał misiek72 wygląda jak karykatura .
- Misiek72
- Stary wyga
Kontrowersyjne wypowiedzi Stasa przynajmniej na chwilę ożywiły forum. Stas jak masz coś jeszcze do powiedzenia to pisz śmiało .
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Najlepiej niech jeszcze bardziej ożywi to forum i stworzy swój wątek, gdzie będzie zamieszczał swoje fotki w swoich typowych stylizacjach. Może wtedy będziemy mogli się "dokształcić" w obecnej "modzie blogowej".
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Wyluzujcie. Temat jest o legginsach. No i więcej tolerancji Stasiu Mi tez nie wszystko sie podoba, ale szanuje innych. Poza tym nikt nie mowil, ze zalezy nam na rozglosie oraz na tym aby sie tu logowali modowi blogerzy
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Moda modą, a wielu osobom połyskujące rajstopy się podobają. Kwestia gustu, a o tym jak wiadomo się nie dyskutujeStas pisze: Rajstopy błyszczące sa absolutnie niemodne.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
A ja uwielbiam błyszczące rajstopy i błyszczące legginsy. Ostatnio kupiłem sobie legginsy tak mocno błyszczące że aż po oczach dają. O i tyle!!!!
Noszę rajtki bo lubię
- kammillo1234
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A to moja codzienna stylizacja legginsy sin say rozm M
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Miał ktoś do czynienia z takimi legginsami
https://allegro.pl/oferta/cieple-getry- ... witemShare , czy przy 180 wzrostu nogawki sięgną kostek , czy są elastyczne
https://allegro.pl/oferta/cieple-getry- ... witemShare , czy przy 180 wzrostu nogawki sięgną kostek , czy są elastyczne
- kammillo1234
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Maroo nie odpowiem Ci na to pytanie bo mam zaledwie 169 cm ale fajnie czasem jak siegaja do powlowy łydki takie 7/8
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
101,36 zł | LEOHEX satyna błyszczące nieprzezroczyste rajstopy błyszczące, mokre rajstopy Sexy pończochy yoga spodnie legginsy sportowe damskie fitness
https://s.click.aliexpress.com/e/BmELenO
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ciekawe te rajty i cena kosmos.. Ciekawi mnie ilu chętnych było by w Polsce na takie cuda?dusiek83 pisze: ↑09 maja 2019, 19:40 101,36 zł | LEOHEX satyna błyszczące nieprzezroczyste rajstopy błyszczące, mokre rajstopy Sexy pończochy yoga spodnie legginsy sportowe damskie fitness
- macrofibiber
- Dyskutant
- Kontakt:
Ja odkrywam teraz świat leginsów i grubszych rajstop bez stóp https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from ... s&_sacat=0
Nie spodziewałem się że leginsy mogą byż aż tak wygodne.
Nie spodziewałem się że leginsy mogą byż aż tak wygodne.
Bo lubię, Bo chcę. Bo jest mi w nich dobrze.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Legginsy 3/4
- Misiek72
- Stary wyga
Dusiek na kogo się stylizujesz? Takie ciuchy to raczej dla dziewczynek i nastolatek ...
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
widocznie tak się czuje, ma warunki, mozliwości to sobie nosi. Nie martwi się bebzonem do kolan więc zakłada co chce.
- Misiek72
- Stary wyga
PHmen12 wiesz czym są puste słowa nie poparte argumentami?pantyhosemen12 pisze: ↑19 sie 2020, 08:33 widocznie tak się czuje, ma warunki, mozliwości to sobie nosi. Nie martwi się bebzonem do kolan więc zakłada co chce.
Podpowiem Ci: Idź sobie na spacerek miedzy ludzi ubrany jak Dusiek, wtedy się dowiesz czy bebzon do kolan to będzie Twój jedyny problem. No i pamiętaj, że fotki, filmiki itp z Twoich publicznych popisów są tu mile widziane.
- pantyhosemen12
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie robię publicznych popisów a to co może być tu mile widziane domyślasz się gdzie mogę mieć :)
PHmen12 wiesz czym są puste słowa nie poparte argumentami?
O czym Ty piszesz ? Wstawił zdjęcie, jest ubrany tak jak jest i tyle. ocenią tu ludzie jak w tym pójdzie w miasto - jedni przyklasną, inni wyśmieję, oby nikt manta nie spuścił. A daleko mi od oceniania czy jest to stylizacja dla nastolatek. Jest jaka jest. Starsze panie tez się tak widuje ubrane. U Ciebie dla przykładu ciężej chyba mówić o stylizacji bo z reguły zakładasz długą spódnice do zwykłego tshirtu. Klimat nieco archaiczny i dla pań 60+. Więc nie wiem czemu się człowieka czepiasz za to co nosi. Gust ma jak spod czerwonych latarni ale może tak lubi.
PHmen12 wiesz czym są puste słowa nie poparte argumentami?
O czym Ty piszesz ? Wstawił zdjęcie, jest ubrany tak jak jest i tyle. ocenią tu ludzie jak w tym pójdzie w miasto - jedni przyklasną, inni wyśmieję, oby nikt manta nie spuścił. A daleko mi od oceniania czy jest to stylizacja dla nastolatek. Jest jaka jest. Starsze panie tez się tak widuje ubrane. U Ciebie dla przykładu ciężej chyba mówić o stylizacji bo z reguły zakładasz długą spódnice do zwykłego tshirtu. Klimat nieco archaiczny i dla pań 60+. Więc nie wiem czemu się człowieka czepiasz za to co nosi. Gust ma jak spod czerwonych latarni ale może tak lubi.
- Misiek72
- Stary wyga
PHMan12 już tłumaczę o czym piszę:pantyhosemen12 pisze: ↑19 sie 2020, 09:18 O czym Ty piszesz ? Wstawił zdjęcie, jest ubrany tak jak jest i tyle. ocenią tu ludzie jak w tym pójdzie w miasto - jedni przyklasną, inni wyśmieję, oby nikt manta nie spuścił. A daleko mi od oceniania czy jest to stylizacja dla nastolatek. Jest jaka jest. Starsze panie tez się tak widuje ubrane.
Dusiek sam otwarcie deklaruje, że nosi bardzo odważne kreacje publicznie. Pisze również że ludzie się z niego nabijają, komentują jego wygląd i oglądają się za nim. Proszę o to przykład z forum:
Dlatego ja traktuję to zdjęcie jak fotkę z publicznego spaceru "w przebraniu" nieadekwatnym do wieku i męskiej postury. PHMen12 masz rację - nikt nikomu nie zabroni zrobić z siebie publicznego pośmiewiska.
Racja PHMan12 w moim przypadku nie można mówić o stylizacjach bo się nie stylizuję na nikogo. Lubie nosić spódnice i rajstopy i to mi wystarczy do szczęścia. Nie mam parcia do prezentowania kobiecego wyglądu. W swojej naiwności kilka razy założyłem sukienkę lub szpilki na spacer po mieście i szybko przekonałem się, że ludzie nie są tak wyrozumiali w swoich ocenach i tolerancji jak TY. A co do mojego archaicznego wyglądu, to widuję mnóstwo kobiet w koszulkach t-shirt i spódnicach na mieście bo mamy lato. Mój wiek dobiega nieuchronnie do 50+ więc nie będę się stylizował na 20+. PHMen12 życzę Ci naprawdę idealnej sylwetki i braku bebzona do kolan gdy się zestarzejesz.pantyhosemen12 pisze: ↑19 sie 2020, 09:18 U Ciebie dla przykładu ciężej chyba mówić o stylizacji bo z reguły zakładasz długą spódnice do zwykłego tshirtu. Klimat nieco archaiczny i dla pań 60+. Więc nie wiem czemu się człowieka czepiasz za to co nosi. Gust ma jak spod czerwonych latarni ale może tak lubi.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2020, 10:40 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Legginsy z aliexpres za 35 zł są świetne
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dla wysokich idealne nie suwają się
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Świetnie wyglądają na nogach. Tylko kolor jak dla mnie zbyt jaskrawy.