Legginsy

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Kornecken
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Re: Legginsy

Post autor: Kornecken » 07 paź 2018, 13:05

Dusiek, a możesz dać linka do ali skąd kupowałeś? i czy są takie, ale ze stopami?
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 07 paź 2018, 21:59

A wpisal na aliexpres lycra legginsy wystarczy ci tego pelno jesli chcesz ze stopnia szukaj do baletu
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 07 paź 2018, 22:00

2018 moda grube Sexy kobiety Shining Kształtowanie Oleju Błyszczące Błyszczący Taniec Wysokich Udo Stocking Rajstopy Sexy Bielizna Rajstopy
https://s.click.aliexpress.com/e/bp5eFmPe
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 07 paź 2018, 22:02

Takie cos mnie interesuje
HOT Sexy Mężczyzn Charm Pończochy Ołówek Na Co Dzień Spodnie Spodnie Elastyczne spodnie Obcisłe Spodnie Silky Gay Bielizna Erotyczna Klub Nosić FX2112
https://s.click.aliexpress.com/e/ckgTRSus
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 07 paź 2018, 22:03

Gorąca Sprzedaż Elastan Lycra Zentai All-inclusive Rajstopy Żółte Spodnie Z Hollow Out Pończochy Zentai Garnitur
https://s.click.aliexpress.com/e/bbMj1RvI
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 07 paź 2018, 22:05

Sansha Nowy Wysokiej Jakości Stąpający Mocno Materiał Nylon Lub Bawełny H0351C Balet Taniec Spodnie Dla Mężczyzn/H0351SN
https://s.click.aliexpress.com/e/bHPInB1e
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 07 paź 2018, 22:07

IEFiEL Nowy Mody Kobiety Sterowania Top Ultra Shimmery Stretch 70D Grubość Stąpający Jedwabiu Wysokiej Talii Jedwabiu Pod Pant
https://s.click.aliexpress.com/e/bqme2UnW
dusiek83
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: dusiek83 » 07 paź 2018, 22:08

Lady czarny połysk pełne długość legginsy kobiety casual fitness obcisłe spodnie kobiece krok stóp długie legginsy
https://s.click.aliexpress.com/e/PPNFAAG
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 08 paź 2018, 11:47

Dusiek, do jasnej... ciasnej, nie spamuj tutaj forum tytułami wziętymi z Alliexpress i to jeszcze każdy w osobnym poście, bo robisz tylko SYF i bałagan. Wystarczy jak wkleisz same linki w JEDNYM poście i to w zupełności wystarczy.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
maroo
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: maroo » 16 gru 2018, 10:28

Ubieram legginsy i chodzę w nich po domu , zwykle jekieś damskie ,bawełniane z elastanem , i nawet nie myślałem , że są tak bardzo wygodne i przyjemne . Myślę , że są wygodniejsze od dresu
Awatar użytkownika
mariusz
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: mariusz » 16 gru 2018, 17:05

Stas

Post autor: Stas » 16 gru 2018, 17:28

To jest obrzydliwe.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 17 gru 2018, 12:03

To jest obrzydliwe.
Nie przejmuj się Stas z czasem przywykniesz do takich zdjęć. A swoją drogą ten patent z rajtkami z "trąbą słonia" jest całkiem fajny. ;-)
Stas

Post autor: Stas » 17 gru 2018, 17:09

Co jest takiego fajnego w tej trąbie? Podniecaja Was takie blyszczace rajstopy czy legginsy? Bo tak mozna z tego wywnioskowac.
Śledzę modowe trendy, mam konta na forach modowych dla kobiet. Rajstopy błyszczące sa absolutnie niemodne. Żadna dziewczyna podożajaca za moda ich nie założy. Jak chodźcie w takich rajstopach to wcale sie nie dziwie ze ludzie się za wami ogladaja, śmieją i komentuja. Uwierzcie mi ze to nie dlatego ze jestescie facetami i macie na sobie rajstopy tylko dlaczego ze te rajstopy sa po psoru ohydne. Polecam ogladac blogi modowe, śledzić tredy, patrzec co sprzedaje sie w sieciowkach.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 17 gru 2018, 17:32

Co jest takiego fajnego w tej trąbie? Podniecaja Was takie blyszczace rajstopy czy legginsy?
Stas w trąbie nie ma nic fajnego, dla mnie raczej to śmieszne, po prostu żartowałem sobie oglądając fotki z żoną. Wyluzuj trochę bo źle wnioskujesz , ja jestem już druga osobą, która Ci wypomni, że nie czytasz dokładnie wpisów na forum i chyba nie kumasz dla kogo to forum jest przeznaczone.
Nigdy nie pisałem, że rajstopy mnie podniecają. Nie jestem fetyszystą ale zwykłym facetem , który ma kaprys czasem założyć na siebie jakiś kobiecy ciuch np rajstopy spódnice itp. Błyszczących rajstop nie lubię tak jak ty, zawsze kupuję matowe lub półmatowe.
Stas

Post autor: Stas » 17 gru 2018, 17:36

Proponuje administracji na bieżąco usuwać posty które mogą sugerować to ze autora podniecaja rajstopy, jest fetysztsta itp. Przez takie posty to forum nie jest odwiedzane przez osoby które chca pisać o modzie.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 17 gru 2018, 17:44

Stas tylko admin może uwzględnić Twoje pomysły jeśli chodzi o forum i kasowanie wątków, inne nowe możesz dodać sam wg swojego pomysłu. Zauważ że każdy z innych powodów wybiera dla siebie rajstopy i to opisuje. Nie można wszystkich wrzucać do jednego wora, ale masz rację fetyszystów tu nie brakuje.
StachuJones
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: StachuJones » 17 gru 2018, 18:05

Stas pisze:Co jest takiego fajnego w tej trąbie? Podniecaja Was takie blyszczace rajstopy czy legginsy? Bo tak mozna z tego wywnioskowac.
Śledzę modowe trendy, mam konta na forach modowych dla kobiet. Rajstopy błyszczące sa absolutnie niemodne. Żadna dziewczyna podożajaca za moda ich nie założy. Jak chodźcie w takich rajstopach to wcale sie nie dziwie ze ludzie się za wami ogladaja, śmieją i komentuja. Uwierzcie mi ze to nie dlatego ze jestescie facetami i macie na sobie rajstopy tylko dlaczego ze te rajstopy sa po psoru ohydne. Polecam ogladac blogi modowe, śledzić tredy, patrzec co sprzedaje sie w sieciowkach.
No fakt trąba śmieszne . Błyszczące rajstopy są niemodne ? No teraz tak myślę że za 20 lat kobiety będą się bić o błyszczące rajstopy. Dla mnie z ochydnych rzeczy to tylko pedofilia i zoofilia i tym podobne a reszta mnie nie rusza. Wyznaje zasadę niech każdy chodzi w tym co lubi i każdemu wygodnie nawet w błyszczących rajstopach.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
mariusz
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: mariusz » 17 gru 2018, 20:29

Nie chciałem nikogo urazić moją wrzutką, po prostu wrzuciłem coś co kiedyś wpadło w oko.
Nigdy nie namawiałem nikogo do noszenia błyszczących rajstop etc.. Nie ukrywam, że ja lubię.
To tylko u nas Polaków jest taki mega hejt z kogoś, ludzie przesadnie interesują się czyimś życiem. To jest właśnie chore i ohydne.
Wiem, że fetyszyzm jest na tym forum nie mile widziany i staram się nie prowokować nikogo. Obecność na forum traktuję jako wymianę doświadczeń, podpatrzenia jak to robią inni. Czasem trafi się na podobne upodobania i można pogadać na PRIV.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 18 gru 2018, 00:46

Jest takie czarodziejskie słowo TOLERANCJA. Jeśli coś tolerujesz nie znaczy że jesteś propagatorem tego. Natomiast wydaje mi się to słowo jak najbardziej pozytywne.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
Awatar użytkownika
deRafael
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: deRafael » 18 gru 2018, 09:13

To jest obrzydliwe.
:lolol
Podniecaja Was takie blyszczace rajstopy czy legginsy? Bo tak mozna z tego wywnioskowac.
Wiesz to z własnego doświadczenia?
Śledzę modowe trendy, mam konta na forach modowych dla kobiet. Rajstopy błyszczące sa absolutnie niemodne. Żadna dziewczyna podożajaca za moda ich nie założy.
Brawo Ty! :-)
Jeszcze pół roku temu ciemne brązowe rajstopy były niemodne, nagle pstryk! Pełno ich na półkach.
Kiedyś, zapytałem na jednym z forów o modzie czy któraś widziała gdzieś błyszczące legginsy, bo szukam. Zaraz podniosły larum, że obrzydliwe, niemodne, że w latach 80-tych było modne i teraz żadna szanująca się dziewczyna takich nie nosi. Mniej więcej rok później Victoria Beckham wyskoczyła w błyszczących legginsach i nastąpił światowy szał.
Ale jak sam o sobe napisałeś, są naśladowcy i trendsetterzy.
Jak chodźcie w takich rajstopach to wcale sie nie dziwie ze ludzie się za wami ogladaja, śmieją i komentuja. Uwierzcie mi ze to nie dlatego ze jestescie facetami i macie na sobie rajstopy tylko dlaczego ze te rajstopy sa po psoru ohydne.
No to teraz 2 zdjęcia z sieci. Jedno osoby w damskiej garderobie ale bez rajstop, czyli tak jak lubisz, zgodnie z trendami, drugie osoby mającej na sobie ohydne, błyszczące rajstopy. Jak myślisz? Za którą z nich ludzie będą się oglądać, śmiać i komentować?
6519ea555a754229f9a873449a050ecd.jpg
6519ea555a754229f9a873449a050ecd.jpg (65.81 KiB) Przejrzano 279 razy
c51169c03d0fbdeb63e61dfcae32ce31.jpg
Stas

Post autor: Stas » 18 gru 2018, 17:48

Na 100% wiecej smiechu będzie z tego drugiego faceta. Ma blyszczace niemodne rajstopy, a poza tym źle dobrane do koloru skóry. W cielistych rajstopach nie chodzi o to by dodac sobie opalenizny tylko o to by ukryć niedoskonalosci skory. Maja być praktycznie niewidoczne. Dlatego jest az tyle kolorow by kazdy dobral kolor do swojej karnacji.
Natomiasy pierwszy pan mimo ze jest ubrany w damskie ubrania to wszystkie sa dopasowane. Jego sylwetka pozwala mu na takie stroje. Ma zadbane nogi, nie potrzebne u sa rajstop. Poza tym bo reszcie stroju widac ze bylyby tu zupelnie zbędne.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 18 gru 2018, 18:04

Stas twoje wnioski są prawdziwe ale tylko w odniesieniu do kobiet. W przypadku facetów to niestety nie działa tak samo. Facet na pierwszym zdjęciu ewidentnie stylizuje się na kobietę i to wygląda raczej śmiesznie. Co z tego że ma figurę ale te ciuchy nie pasują (szczególnie ta górna część - nie wiem jak ją nazwać :-) )do niego bo to facet i zapewniam Cię, że ludzie będą mieli ubaw na jego widok. Wiem to z praktyki bo chodziłem w damskich ciuchach publicznie i znam reakcje innych widzących mnie. Drugie zdjęcie jest o wiele lepsze bo facet wygląda jak facet poza jednym małym szczegółem - rajstopami , które aż tak bardzo nie rzucają się w oczy.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2018, 18:13 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 18 gru 2018, 18:09

Dodam jeszcze że ciągle powołujesz się na trendy w modzie a przecież moda damska raczej nie obowiązuje facetów bo jest przeznaczona dla kobiet.Facet wybierając dla siebie damskie ciuchy powinien patrzeć by się nie ośmieszyć a nie nadążać z trendami mody.
Stas

Post autor: Stas » 18 gru 2018, 18:17

Facet na pierwszym zdjęciu nie stylizacje sie na kobietę. Nie ma make up-u, dolozonego biustu. Ogólnie nie próbuje ukrywac tego ze jest mężczyzną.
Proponuje eksperyment. Wstawcie na forum modowym dwa zdjecia i zapytacie które jest bardziej śmieszne.
ODPOWIEDZ