Legginsy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Re: Legginsy
Dusiek, a możesz dać linka do ali skąd kupowałeś? i czy są takie, ale ze stopami?
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A wpisal na aliexpres lycra legginsy wystarczy ci tego pelno jesli chcesz ze stopnia szukaj do baletu
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
2018 moda grube Sexy kobiety Shining Kształtowanie Oleju Błyszczące Błyszczący Taniec Wysokich Udo Stocking Rajstopy Sexy Bielizna Rajstopy
https://s.click.aliexpress.com/e/bp5eFmPe
https://s.click.aliexpress.com/e/bp5eFmPe
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Takie cos mnie interesuje
HOT Sexy Mężczyzn Charm Pończochy Ołówek Na Co Dzień Spodnie Spodnie Elastyczne spodnie Obcisłe Spodnie Silky Gay Bielizna Erotyczna Klub Nosić FX2112
https://s.click.aliexpress.com/e/ckgTRSus
HOT Sexy Mężczyzn Charm Pończochy Ołówek Na Co Dzień Spodnie Spodnie Elastyczne spodnie Obcisłe Spodnie Silky Gay Bielizna Erotyczna Klub Nosić FX2112
https://s.click.aliexpress.com/e/ckgTRSus
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Gorąca Sprzedaż Elastan Lycra Zentai All-inclusive Rajstopy Żółte Spodnie Z Hollow Out Pończochy Zentai Garnitur
https://s.click.aliexpress.com/e/bbMj1RvI
https://s.click.aliexpress.com/e/bbMj1RvI
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Sansha Nowy Wysokiej Jakości Stąpający Mocno Materiał Nylon Lub Bawełny H0351C Balet Taniec Spodnie Dla Mężczyzn/H0351SN
https://s.click.aliexpress.com/e/bHPInB1e
https://s.click.aliexpress.com/e/bHPInB1e
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
IEFiEL Nowy Mody Kobiety Sterowania Top Ultra Shimmery Stretch 70D Grubość Stąpający Jedwabiu Wysokiej Talii Jedwabiu Pod Pant
https://s.click.aliexpress.com/e/bqme2UnW
https://s.click.aliexpress.com/e/bqme2UnW
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Lady czarny połysk pełne długość legginsy kobiety casual fitness obcisłe spodnie kobiece krok stóp długie legginsy
https://s.click.aliexpress.com/e/PPNFAAG
https://s.click.aliexpress.com/e/PPNFAAG
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Dusiek, do jasnej... ciasnej, nie spamuj tutaj forum tytułami wziętymi z Alliexpress i to jeszcze każdy w osobnym poście, bo robisz tylko SYF i bałagan. Wystarczy jak wkleisz same linki w JEDNYM poście i to w zupełności wystarczy.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ubieram legginsy i chodzę w nich po domu , zwykle jekieś damskie ,bawełniane z elastanem , i nawet nie myślałem , że są tak bardzo wygodne i przyjemne . Myślę , że są wygodniejsze od dresu
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
To jest obrzydliwe.
- Misiek72
- Stary wyga
Nie przejmuj się Stas z czasem przywykniesz do takich zdjęć. A swoją drogą ten patent z rajtkami z "trąbą słonia" jest całkiem fajny.To jest obrzydliwe.
Co jest takiego fajnego w tej trąbie? Podniecaja Was takie blyszczace rajstopy czy legginsy? Bo tak mozna z tego wywnioskowac.
Śledzę modowe trendy, mam konta na forach modowych dla kobiet. Rajstopy błyszczące sa absolutnie niemodne. Żadna dziewczyna podożajaca za moda ich nie założy. Jak chodźcie w takich rajstopach to wcale sie nie dziwie ze ludzie się za wami ogladaja, śmieją i komentuja. Uwierzcie mi ze to nie dlatego ze jestescie facetami i macie na sobie rajstopy tylko dlaczego ze te rajstopy sa po psoru ohydne. Polecam ogladac blogi modowe, śledzić tredy, patrzec co sprzedaje sie w sieciowkach.
Śledzę modowe trendy, mam konta na forach modowych dla kobiet. Rajstopy błyszczące sa absolutnie niemodne. Żadna dziewczyna podożajaca za moda ich nie założy. Jak chodźcie w takich rajstopach to wcale sie nie dziwie ze ludzie się za wami ogladaja, śmieją i komentuja. Uwierzcie mi ze to nie dlatego ze jestescie facetami i macie na sobie rajstopy tylko dlaczego ze te rajstopy sa po psoru ohydne. Polecam ogladac blogi modowe, śledzić tredy, patrzec co sprzedaje sie w sieciowkach.
- Misiek72
- Stary wyga
Stas w trąbie nie ma nic fajnego, dla mnie raczej to śmieszne, po prostu żartowałem sobie oglądając fotki z żoną. Wyluzuj trochę bo źle wnioskujesz , ja jestem już druga osobą, która Ci wypomni, że nie czytasz dokładnie wpisów na forum i chyba nie kumasz dla kogo to forum jest przeznaczone.Co jest takiego fajnego w tej trąbie? Podniecaja Was takie blyszczace rajstopy czy legginsy?
Nigdy nie pisałem, że rajstopy mnie podniecają. Nie jestem fetyszystą ale zwykłym facetem , który ma kaprys czasem założyć na siebie jakiś kobiecy ciuch np rajstopy spódnice itp. Błyszczących rajstop nie lubię tak jak ty, zawsze kupuję matowe lub półmatowe.
Proponuje administracji na bieżąco usuwać posty które mogą sugerować to ze autora podniecaja rajstopy, jest fetysztsta itp. Przez takie posty to forum nie jest odwiedzane przez osoby które chca pisać o modzie.
- Misiek72
- Stary wyga
Stas tylko admin może uwzględnić Twoje pomysły jeśli chodzi o forum i kasowanie wątków, inne nowe możesz dodać sam wg swojego pomysłu. Zauważ że każdy z innych powodów wybiera dla siebie rajstopy i to opisuje. Nie można wszystkich wrzucać do jednego wora, ale masz rację fetyszystów tu nie brakuje.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
No fakt trąba śmieszne . Błyszczące rajstopy są niemodne ? No teraz tak myślę że za 20 lat kobiety będą się bić o błyszczące rajstopy. Dla mnie z ochydnych rzeczy to tylko pedofilia i zoofilia i tym podobne a reszta mnie nie rusza. Wyznaje zasadę niech każdy chodzi w tym co lubi i każdemu wygodnie nawet w błyszczących rajstopach.Stas pisze:Co jest takiego fajnego w tej trąbie? Podniecaja Was takie blyszczace rajstopy czy legginsy? Bo tak mozna z tego wywnioskowac.
Pozdrawiam.
- mariusz
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie chciałem nikogo urazić moją wrzutką, po prostu wrzuciłem coś co kiedyś wpadło w oko.
Nigdy nie namawiałem nikogo do noszenia błyszczących rajstop etc.. Nie ukrywam, że ja lubię.
To tylko u nas Polaków jest taki mega hejt z kogoś, ludzie przesadnie interesują się czyimś życiem. To jest właśnie chore i ohydne.
Wiem, że fetyszyzm jest na tym forum nie mile widziany i staram się nie prowokować nikogo. Obecność na forum traktuję jako wymianę doświadczeń, podpatrzenia jak to robią inni. Czasem trafi się na podobne upodobania i można pogadać na PRIV.
Pozdrawiam.
Nigdy nie namawiałem nikogo do noszenia błyszczących rajstop etc.. Nie ukrywam, że ja lubię.
To tylko u nas Polaków jest taki mega hejt z kogoś, ludzie przesadnie interesują się czyimś życiem. To jest właśnie chore i ohydne.
Wiem, że fetyszyzm jest na tym forum nie mile widziany i staram się nie prowokować nikogo. Obecność na forum traktuję jako wymianę doświadczeń, podpatrzenia jak to robią inni. Czasem trafi się na podobne upodobania i można pogadać na PRIV.
Pozdrawiam.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Jest takie czarodziejskie słowo TOLERANCJA. Jeśli coś tolerujesz nie znaczy że jesteś propagatorem tego. Natomiast wydaje mi się to słowo jak najbardziej pozytywne.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
:lololTo jest obrzydliwe.
Wiesz to z własnego doświadczenia?Podniecaja Was takie blyszczace rajstopy czy legginsy? Bo tak mozna z tego wywnioskowac.
Brawo Ty!Śledzę modowe trendy, mam konta na forach modowych dla kobiet. Rajstopy błyszczące sa absolutnie niemodne. Żadna dziewczyna podożajaca za moda ich nie założy.
Jeszcze pół roku temu ciemne brązowe rajstopy były niemodne, nagle pstryk! Pełno ich na półkach.
Kiedyś, zapytałem na jednym z forów o modzie czy któraś widziała gdzieś błyszczące legginsy, bo szukam. Zaraz podniosły larum, że obrzydliwe, niemodne, że w latach 80-tych było modne i teraz żadna szanująca się dziewczyna takich nie nosi. Mniej więcej rok później Victoria Beckham wyskoczyła w błyszczących legginsach i nastąpił światowy szał.
Ale jak sam o sobe napisałeś, są naśladowcy i trendsetterzy.
No to teraz 2 zdjęcia z sieci. Jedno osoby w damskiej garderobie ale bez rajstop, czyli tak jak lubisz, zgodnie z trendami, drugie osoby mającej na sobie ohydne, błyszczące rajstopy. Jak myślisz? Za którą z nich ludzie będą się oglądać, śmiać i komentować?Jak chodźcie w takich rajstopach to wcale sie nie dziwie ze ludzie się za wami ogladaja, śmieją i komentuja. Uwierzcie mi ze to nie dlatego ze jestescie facetami i macie na sobie rajstopy tylko dlaczego ze te rajstopy sa po psoru ohydne.
Na 100% wiecej smiechu będzie z tego drugiego faceta. Ma blyszczace niemodne rajstopy, a poza tym źle dobrane do koloru skóry. W cielistych rajstopach nie chodzi o to by dodac sobie opalenizny tylko o to by ukryć niedoskonalosci skory. Maja być praktycznie niewidoczne. Dlatego jest az tyle kolorow by kazdy dobral kolor do swojej karnacji.
Natomiasy pierwszy pan mimo ze jest ubrany w damskie ubrania to wszystkie sa dopasowane. Jego sylwetka pozwala mu na takie stroje. Ma zadbane nogi, nie potrzebne u sa rajstop. Poza tym bo reszcie stroju widac ze bylyby tu zupelnie zbędne.
Natomiasy pierwszy pan mimo ze jest ubrany w damskie ubrania to wszystkie sa dopasowane. Jego sylwetka pozwala mu na takie stroje. Ma zadbane nogi, nie potrzebne u sa rajstop. Poza tym bo reszcie stroju widac ze bylyby tu zupelnie zbędne.
- Misiek72
- Stary wyga
Stas twoje wnioski są prawdziwe ale tylko w odniesieniu do kobiet. W przypadku facetów to niestety nie działa tak samo. Facet na pierwszym zdjęciu ewidentnie stylizuje się na kobietę i to wygląda raczej śmiesznie. Co z tego że ma figurę ale te ciuchy nie pasują (szczególnie ta górna część - nie wiem jak ją nazwać )do niego bo to facet i zapewniam Cię, że ludzie będą mieli ubaw na jego widok. Wiem to z praktyki bo chodziłem w damskich ciuchach publicznie i znam reakcje innych widzących mnie. Drugie zdjęcie jest o wiele lepsze bo facet wygląda jak facet poza jednym małym szczegółem - rajstopami , które aż tak bardzo nie rzucają się w oczy.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2018, 18:13 przez Misiek72, łącznie zmieniany 1 raz.
- Misiek72
- Stary wyga
Dodam jeszcze że ciągle powołujesz się na trendy w modzie a przecież moda damska raczej nie obowiązuje facetów bo jest przeznaczona dla kobiet.Facet wybierając dla siebie damskie ciuchy powinien patrzeć by się nie ośmieszyć a nie nadążać z trendami mody.
Facet na pierwszym zdjęciu nie stylizacje sie na kobietę. Nie ma make up-u, dolozonego biustu. Ogólnie nie próbuje ukrywac tego ze jest mężczyzną.
Proponuje eksperyment. Wstawcie na forum modowym dwa zdjecia i zapytacie które jest bardziej śmieszne.
Proponuje eksperyment. Wstawcie na forum modowym dwa zdjecia i zapytacie które jest bardziej śmieszne.