Witam wszystkich NowoModnych:-)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Witam wszystkich NowoModnych:-)
Niewiem od czego zacząć, rajstopy są zemną od kiedy to nie pamietam podbierałem mamie nie tylko rajstopy myslalem ze z wiekiem przejdzie ale jakoś trwam w tym i co najlepsze to nie mam zamiaru rezygnować .Jestem z Poznania jest moze ktoś tutaj z okolic. Co do mojego nika Dlu203 to tyle mam wzrostu i sie krepuje pokazać publicznie w spódnicy choć szafa już troche ich posiada co do rajstop i pończoch to po 10 parach przestalem liczyć. Zona sie smieje ze ma od kogo pozyczać. Pozdrawiam Serdecznie. Ps- zajezusiście ze jest takie forum .
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Re: Witam wszystkich NowoModnych:-)
Witam serdecznie i pozdrawiam
Mam nadzieje że żona dołączy do forum
To tak jak ja, też od Miśka "pożyczam"Zona sie smieje ze ma od kogo pozyczać
Mam nadzieje że żona dołączy do forum
-
- Początkujący
- Kontakt:
Zaproponuje żonce ale pewności niemam ona bardziej fb . Ale dziekuje za propozycje. Pozdrawiam
- Misiek72
- Stary wyga
Cześć Dlu203. Pozdrawiam raz jeszcze. Fajnie że forum zyskało nowego uczestnika. . Super że zona też pozytywnie nastawiona (tak jak moja), gratuluję odwagi. Wyjścia w spódnicy jej wymagają.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Wkrótce zdjecia jakieś dodam tylko musze je zmniejszyć bo serwer nie chce przyjąc. A w telefonie nie mam takich opcji . Pozdrawiam i mysle że pozostane tutaj bo tu jest ciekawie.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
No witam rowniez nowego uczestnika i pozdrawiam.
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka
Wysłane z P20 lite przy użyciu Tapatalka