Szpilki
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
Szpilki
Co myslicie o szpilkach do takich spodni? Może akurat nie ten kolor ale moje tylko mamy wiec dużego wyboru nie mam :(
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Re: Szpilki
Wg mnie do tych spodni bardziej pasowałyby szpilki granatowe albo czarne. Natomiast fason tych szpilek ze zdjęć bardzo mi się podoba - uważam, że klasyczne czółenka są zawsze eleganckie i ponadczasowe.
A możesz powiedzieć, gdzie zamierzasz się wybrać tak ubrany?
A możesz powiedzieć, gdzie zamierzasz się wybrać tak ubrany?
-
- Się Rozkręca
Powiem ci tak w odpowiedzi na twoje pytanie nigdzie nie wychodz iz nie mam na tyle odwagi by pokazac sie ludzia w takim ubraniu a iz mam pojechała do miasta i mam dom wolny to testuje rózne sukienki szpiki rajstopy
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Aha, no to życzę miłej zabawy w przebieranki
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Może być, acz mój styl lepszy .
Ale wiesz... Lata praktyki. No i ja dawno wyrosłem ze szpilek mamy :D.
Ale wiesz... Lata praktyki. No i ja dawno wyrosłem ze szpilek mamy :D.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Botki na szpilce zamszowe kupione na alegro za 35 zl
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Pierwsze rajstopy adrian drugie legginsy ala latex
- SimZen
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Pierwsza fotka dusiek, super. I te rajstopki z wzorem rewelacyjnie się prezentują (co to za marka i model?).
Druga jak powiedział pewien mój znajomy w podobnym przypadku: "żegnaj siusiu, witaj brzusiu". Niestety ta stercząca bluzka psuje efekt.
Druga jak powiedział pewien mój znajomy w podobnym przypadku: "żegnaj siusiu, witaj brzusiu". Niestety ta stercząca bluzka psuje efekt.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Rajstopy adrian z kolekcji meskiej
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Ostatnio kupiłem sobie dwie pary czółenek: jedne srebrno-czarne na 3,5 cm obcasie, drugie coś między beżem, brązem, różem i śliwką na 6,5 cm obcasie. "Na miasto" wyszedłem w tych drugich i stwierdzam, że poprzez hałas jaki czynią trochę mocniej zwracają uwagę otoczenia. Mają jednak jedną zasadniczą zaletę. Nie garbię się chodząc w nich.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
byczunio- a jaki rozmiar? Jeśli duży- to gdzie kupowałeś?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Generalnie chodzę w rozmiarze 44 - 45. Buty na 6,5 cm obcasie kupiłem w Deichmanie w rozmiarze 44 https://www.deichmann.com/PL/pl/shop/00 ... rod?imgFmt
=&q=1162530&fromCategoryDetail=&positionInList=1
Buty lepszej jakości ale w wyższej cenie można kupić w Warszawie w dwóch sklepach: Buciory w al. Wyzwolenia i w Buty XL w al. KEN (te ostatnie kupiłem w tym drugim) za 229 PLN.
=&q=1162530&fromCategoryDetail=&positionInList=1
Buty lepszej jakości ale w wyższej cenie można kupić w Warszawie w dwóch sklepach: Buciory w al. Wyzwolenia i w Buty XL w al. KEN (te ostatnie kupiłem w tym drugim) za 229 PLN.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Z Deichmanna mi bardziej pasuje 43 niż 44 ... ostatnio wysyłkowo kupiłem szpilki (Nie Deichmann :) ) rozmiar 44 przymierzyłem i są trochę za duże, będę musiał chyba na allegro wystawić ;/ a szkoda bo fajne :/
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A jak bardzo fajne te szpilki? I jak wysoki obcas?
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
No mi się podobają, więc fajne :) Czarne, błyszczące, obcas ok. 10 cm- przy tym rozmiarze zgrabnie wyglądają. Jak chcesz to wyślę Ci zdjęcie.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Sorry, ale podziękuję. 10 cm to dnia mnie za dużo. Mój rozsądek kończy się na 7 cm.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
https://www.obuwie-buty.com/pl/duze-wys ... asy-meskie
Link ze szpilkami meskimi
Link ze szpilkami meskimi
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Na obcasach trzeba umieć chodzić. Ja sobie radzę do 7 cm wysokości obcasa. Powyżej nie ryzykuję. Ostatnio trafił mnie komplement. Przechodziłem przez centrum handlowe w butach na 6,5 cm obcasach. Nie zaryzykowałbym zakupu butów za 300 - 900 PLN przez Internet.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Natrafiłem na film o australijskim businessmanie:
https://www.thesun.co.uk/news/5773315/b ... market-ad/
https://www.thesun.co.uk/news/5773315/b ... market-ad/
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Witam dziś spędziłem popołudnie w szpilkach obcas 8 cm ale już nie mogę tak mnie bolą nogi stopy masakra miałem je ze 4 Godz i pytanie jak kobieta chodzi w nich cały dzień masakra
- Misiek72
- Stary wyga
Dusiek jeśli to nie tajemnica mógłbyś napisać w jakich okolicznościach chodziłeś w tych szpilkach ?
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Co prawda szpilek nie noszę "publicznie", ale wczoraj po raz pierwszy odważyłem się kupić je normalnie w sklepie, łącznie z mierzeniem. Kupiłem 2 pary, w dwóch różnych sklepach. Po zapytaniu o możliwość przymierzenia nie zauważyłem żadnych dziwnych uśmieszków, pełna profeska, jedna Pani była bardzo pomocna. Aczkolwiek założę się, że po moim wyjściu nie obyło się bez komentarzy ;)
- Misiek72
- Stary wyga
W deichmannie też chodziłem w szpilkach po sklepie a pani z obsługi taktownie nie wnikała w to co kombinuję. Była spoko.boggy pisze: ↑27 kwie 2019, 18:49 Co prawda szpilek nie noszę "publicznie", ale wczoraj po raz pierwszy odważyłem się kupić je normalnie w sklepie, łącznie z mierzeniem. Kupiłem 2 pary, w dwóch różnych sklepach. Po zapytaniu o możliwość przymierzenia nie zauważyłem żadnych dziwnych uśmieszków, pełna profeska, jedna Pani była bardzo pomocna. Aczkolwiek założę się, że po moim wyjściu nie obyło się bez komentarzy ;)
-
- Stary wyga
- Kontakt:
A ja jak kupowałem szpilki w "D" to pogadałem sobie z panią sprzedawczynią, tłumacząc, że muszę dobrze wyglądać na ślubie kuzynki. Była pozytywnie nastawiona i bardzo pomocna. Nie sądzę by za moimi plecami plotkowała na mój temat.
- Misiek72
- Stary wyga
Nieraz musiałem słuchać przełożonych w pracy ze sztucznym uśmiechem, choć byłem nieźle wnerwiony. Praca to wyższa konieczność i nie brałbym sobie do serca uprzejmości sprzedawczyń w sklepach, ale niewątpliwie to cieszy gdy robimy zakupy w miłej atmosferze.