Spodnie
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Spodnie
@byczunio ja sporo obserwuje i na prawdę pod spodnie czy to dziurawe czy nie rzadko widzę rajstopy. Widać tylko czerwoną z zimna nogę. Wiadomo każdy inaczej odczuwa zimno ale jak jest -5 -10 w dzień to jest raczej zimno. Dodając zimny wiatr... fakt jest taki, że moda się szybko zmienia więc może i zaczną lansować rajstopy. Mimo wszystko to nadziwić się nie mogę. Facetą się dziwię, bo oferta kaleson jest duża i jest sporo wygodnych modeli, których się nie czuje że się ma, ale paniom to już w ogóle nie mogę się nadziwić. Mają rajstopy i z tego nie korzystają. Już nie mówię, że lubię rajstopy tylko tak na zdrowy rozum. Lepiej marznąć...
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Sprawa z tym wszystkim wygląda tak, jak to nadmienił już wcześniej Roph - moda wzięta z "gwiazdeczek" hollywood, tylko szerokość geograficzna nie ta. Gwiazdeczki twierdzą, że rajstopy są "be" i spodnie z wielkimi dziurami są "cool", więc "nasza zakochana" młodzież bierze z nich przykład, nie uwzględniając wcale, że warunki jakie panują w zimie u nas, są zupełnie inne jak tam. U nich w "zimie" jest +10/+15 st.C, u nas plus zamienia się w minus i to czasem nawet -20 st.C i więcej. Tego "szanowna" młodzież już nie "zauważa" i ubiera się tak jak ich idole/idolki (albo raczej idiole/idiotki ), a potem za jakiś czas będą dłuuuuuuugie kolejki do specjalistów ortopedów/ginekologów/urologów, itp.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- roph
- Dyskutant
- Kontakt:
A najlepsze jest to, że gdy ukazują się zdjęcia zrobione przez paparazich z prywatnego życia tych celebrytów, to najczęściej są poubierani jak kloszardzi, bo życie to nie jest telenowela. Poza tym, w kreacjach wyjściowych występują tylko na zamkniętych imprezach, najczęściej w klimatyzowanych salach, do których dowożeni są limuzynami, i pobyt na powietrzy zajmuje im tyle co przejście 30 m po czerwonym dywanie od samochodu do drzwi.
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dlugie białe spodnie slim kupione w sklepie z działem męskim koszula damska i cygaretki damskie
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
:)
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Chińskie spodnie sprzedawane jako męskie (rozmiarówka zdecydowanie męska), nie wymagają skarpetek
https://a.aliexpress.com/_mPH75Xt
https://a.aliexpress.com/_mPH75Xt
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Jak dla mnie fajne. Jak będę miał parę groszy to zaryzykuje i kupię
Noszę rajtki bo lubię
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Zalando, cała kolekcja spodni męskich:
https://www.zalando.pl/gianni-kavanagh ... 0-a11.html
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
A ceny hohohohoooooo ... legginsy taniej wyjdą :)deRafael pisze: ↑04 lis 2021, 05:25 Zalando, cała kolekcja spodni męskich:
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Są super - ciężko będzie rozmiar dobrać. Cóż na zewnątrz trudno je założyć bo zaraz nas zdeptają.
Qwa jak ja zazdroszczę kobietą tych spodni, legginsów 'ala skóra jak to zajebiście wygląda i to niezależnie czy kobieta jest tęższa czy z figurą. Jak ja kiedyś byłem młodszy to z dreszczykiem emocji wychodziłem pod publikę pod wieczór lecz krytyka w oczach była :) Teraz chciałbym to powtórzyć lecz brak chyba już odwagi ...
Ale fajne buty, fajny płaszczyk i co źle by się to prezentowało? Wiem, wiem nie męskie ... ale świetnie się w tym czuje ... to co! W domu tylko pomykanko? / na szczęście żona się na razie uspokoiła z tymi tematami ...
--==ooOOoo==--
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Heh może jedna jaskółka wiosny nie czyni ale jest to faktycznie dobry przykład prawdziwej mody unisex. Jeszcze nie tak dawno nie do pomyślenia…
https://www.zalando.pl/gianni-kavanagh ... t-q11.html
https://www.zalando.pl/gianni-kavanagh ... t-q11.html
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Często przeglądam strony meskie z ubraniami tego typu moje stwierdzenie poco przepłacać skoro krój jesttaki sam
-
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dziwne każdy chce się dorobić ją kupuje w dziale damskim niema różnicy a tańsze przez polowe
-
- Gaduła
- Kontakt:
Was chyba portfele bolą :P 359 zł za spodnie dawać. Nawet moja luba na początku roku sprezentowała dwie pary "męskich" a obcisłe mocno. Kupione jakże by inaczej w ciuchlandzie. Jegginsy kupione w lidlu przetestowane, te są już mega obcisłe, ciężko przez kostkę przechodzą, ale są wygodne na tyłku. Mam wniosek tak, że jak się ktoś cyka, krępuje że może być źle odebrany, - dokładnie tak będzie! bo zaczyna kluczyć i kroczyć jak by się bał własnego cienia.
- deRafael
- Dyskutant
- Kontakt:
Ależ nie o to chodzi czy tańsze czy droższe tylko o tendencje. Dzisiaj projektanci, jutro sieciówki, pojutrze standard na ulicach. A to chyba dobry znak.
-
- Gaduła
- Kontakt:
Problem w tym że powoli rurki czy jak zwał skini/super skiny/spray jeans/ schodzą na rzecz dzwonów.
Mam nadzieję jest mix mody, że teraz każdy chodzi w czym chce. Przecież w reserved czy innych sklepach już parę lat temu można było kupić super skiny, jak przymierzałem, to niewielka różnica by była wobec tych jegginsów z lidla.
Mam nadzieję jest mix mody, że teraz każdy chodzi w czym chce. Przecież w reserved czy innych sklepach już parę lat temu można było kupić super skiny, jak przymierzałem, to niewielka różnica by była wobec tych jegginsów z lidla.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Staram się regularnie wychodzić na zewnątrz w legginsach z "ekoskóry". Warunki? Jedno z większych miast, sporo innych ludzi, np. markety. Dobrze dobrane buty, legginsy i kurtka. Stonowana kolorystyka. Oczywiście wg mojej subiektywnej oceny. Dostrzeżonych reakcji: mniej więcej zero. Może ktoś zatrzymał wzrok na dłużej, może ktoś się zdziwił. Być może. Nie wydarzyło się jednak absolutnie nic co zniechęciłoby mnie do dalszych działań w tym zakresie :)legi pisze: ↑04 lis 2021, 21:37Są super - ciężko będzie rozmiar dobrać. Cóż na zewnątrz trudno je założyć bo zaraz nas zdeptają.
Qwa jak ja zazdroszczę kobietą tych spodni, legginsów 'ala skóra jak to zajebiście wygląda i to niezależnie czy kobieta jest tęższa czy z figurą. Jak ja kiedyś byłem młodszy to z dreszczykiem emocji wychodziłem pod publikę pod wieczór lecz krytyka w oczach była :) Teraz chciałbym to powtórzyć lecz brak chyba już odwagi ...
Ale fajne buty, fajny płaszczyk i co źle by się to prezentowało? Wiem, wiem nie męskie ... ale świetnie się w tym czuje ... to co! W domu tylko pomykanko? / na szczęście żona się na razie uspokoiła z tymi tematami ...
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Pokaz swoją stylowke może przykład wezmę bo nieukrywaną jak w grudniu zrobiłem krótki wypad to do dziś rozmyślam czy dobrze byłem ubrany.marcinj pisze: ↑07 sty 2022, 23:18Staram się regularnie wychodzić na zewnątrz w legginsach z "ekoskóry". Warunki? Jedno z większych miast, sporo innych ludzi, np. markety. Dobrze dobrane buty, legginsy i kurtka. Stonowana kolorystyka. Oczywiście wg mojej subiektywnej oceny. Dostrzeżonych reakcji: mniej więcej zero. Może ktoś zatrzymał wzrok na dłużej, może ktoś się zdziwił. Być może. Nie wydarzyło się jednak absolutnie nic co zniechęciłoby mnie do dalszych działań w tym zakresie :)legi pisze: ↑04 lis 2021, 21:37Są super - ciężko będzie rozmiar dobrać. Cóż na zewnątrz trudno je założyć bo zaraz nas zdeptają.
--==ooOOoo==--
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Linki trzeba sobie odpalić dodając brakujące kropki.legi pisze: ↑08 sty 2022, 01:26Pokaz swoją stylowke może przykład wezmę bo nieukrywaną jak w grudniu zrobiłem krótki wypad to do dziś rozmyślam czy dobrze byłem ubrany.marcinj pisze: ↑07 sty 2022, 23:18Staram się regularnie wychodzić na zewnątrz w legginsach z "ekoskóry". Warunki? Jedno z większych miast, sporo innych ludzi, np. markety. Dobrze dobrane buty, legginsy i kurtka. Stonowana kolorystyka. Oczywiście wg mojej subiektywnej oceny. Dostrzeżonych reakcji: mniej więcej zero. Może ktoś zatrzymał wzrok na dłużej, może ktoś się zdziwił. Być może. Nie wydarzyło się jednak absolutnie nic co zniechęciłoby mnie do dalszych działań w tym zakresie :)legi pisze: ↑04 lis 2021, 21:37
Są super - ciężko będzie rozmiar dobrać. Cóż na zewnątrz trudno je założyć bo zaraz nas zdeptają.
- Kurtka parka męska: www reserved com/pl/pl/6249h-99x/plaszcz-m-re?fbclid=IwAR1O-_GHnvQDGnH1iMmSU8bHS6OrBFIZbY0blilgTzbxvZ0u8Btj5FyeSAA
- Botki męskie: www sklep-calzadi pl/pl/p/Czarne-Wysokie-Buty-W74cz/294
- Do tego legginsy, spośród których przetestowałem wiele różnych modeli.
Jedne z najlepszych to te: pl.aliexpress com/item/32918477102.html?spm=a2g0o.cart.0.0.27463c00uXGYrc&mp=1
Nie jest to na pewno jedyny słuszny zestaw, ale jeden z najfajniejszych jakie znalazłem. Warto kombinować i korzystać z lustra ;)
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Linki trzeba sobie odpalić dodając brakujące kropki.
Nie jest to na pewno jedyny słuszny zestaw, ale jeden z najfajniejszych jakie znalazłem. Warto kombinować i korzystać z lustra ;)
[/quote]
Link z allí nie działa odeślij inaczej proszę
- Kurtka parka męska: www reserved com/pl/pl/6249h-99x/plaszcz-m-re?fbclid=IwAR1O-_GHnvQDGnH1iMmSU8bHS6OrBFIZbY0blilgTzbxvZ0u8Btj5FyeSAA
- Botki męskie: www sklep-calzadi pl/pl/p/Czarne-Wysokie-Buty-W74cz/294
- Do tego legginsy, spośród których przetestowałem wiele różnych modeli.
Jedne z najlepszych to te: pl.aliexpress com/item/32918477102.html?spm=a2g0o.cart.0.0.27463c00uXGYrc&mp=1
[/quote]
Link z allí nie działa odeślij inaczej proszę
--==ooOOoo==--
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
pl.aliexpress com/item/32918477102.html
Zrób kropkę przed com, wklej do przeglądarki, powinno działać :)
Zrób kropkę przed com, wklej do przeglądarki, powinno działać :)